Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy to normalne?
Autor Wiadomość
kSmuk 

Wysłany: Sro 12 Gru, 2007   Czy to normalne?

Witam serdecznie.

Mam 15 lat. Wczoraj podczas mycia, przez przypadek odsunalem jedna z czesci tego lacznika z tylu penisa. (tak ze widac go calkowicie). Ten lacznik wydaje mi sie jakis bardzo szeroki (prawie 1cm), i jak by taki troche napuchniety. Po drugiej stronie penisa tez jest cos tkaiego, ale tamto jest plaskie, nie polaczone z zaladziem i nie przypuchniete. Kolor czerwony. Jezeli popatrze na penis z tylu, np. w lustrze po sciagnieciu napletka, to wszystko jest OK. Dopiero po odgieciu tej srodkowej czesci, widac to cos.

Bardzo prosze o odpowiedz, czy to jest normalne. Rak penisa raczej niewchodzi w gre, bo nie ma na swiecie jeszcze odnotowangeo przypadku w wieku 15 lat. (Najwczesniejszy w wieku 24 lat).

Czy to jakies zakarzenie, a moze normalne. Nigdy sie nie przygladalem mojemu penisowi.

Dolaczam fotki tego cuda.

Pozdrawiam serdecznie i licze na odpowiedz.

PC120006.JPG
Plik ściągnięto 2337 raz(y) 19,54 KB

0.JPG
Plik ściągnięto 2337 raz(y) 17,65 KB

PinkRose 

Wysłany: Czw 24 Sty, 2008   

Ja bym powiedziała że nietypowa stulejka albo problem podobnej treści. Narazie się tym nie baw bo a nóz się naciągnie i do lekarza z tym!

On19!!!!!!! 

Wysłany: Czw 24 Sty, 2008   

czy stulejka to nie wiem mi to wyglada na dziwnie przerosniete wedzidelko a przy wzwodzie jak to wyglada?? ale tak czy inaczej do lekarza bym poszedl

penis.com.pl
masturbator
Odpowiedz do tematu