Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     mój problem........=o(((
Autor Wiadomość
Rihard17 

Wysłany: Nie 20 Sty, 2008   mój problem........=o(((

nie wiem czy mi da sie pomuc....
mam prawie 18 lat
penisa co ma w wzwodzie 13 cm;/ lecz to nie jest najgorsze...
najgorsze jest to ze mam Pi***** przedwczesny wytrysk
po 10 sekundach stusunku koniec.... moje zycie sexualne jest do bani a zwlaszcza gdy mam 18 lat;/
natura dobrze mnie nie obdazyla... co tu poradzic? da sie cos zrobic??
mam dziewczyne
kochamy sie czasami ale wiecie jak to jest;/
chcialbym byc z nia do konca... i wierze ze bede...
tyle ze zycie sexualne bedzie do bani... jak jej dogodze w 10 pierd****** sekund???????/

moje zycie jest do bani tylko sie powiesic............

horhe

Wysłany: Nie 20 Sty, 2008   

moj problem jest normalnie identyczny jak Twoj i tez chcialbym sie zaradzic co i jak zrobic aby stosundek trwal nieco dluzej, zauwazylem ze jak zaczynam akcje w pozycji najzdzca i troszke sie moj czlonek ze tak powiem zaklimatyzuje to potem w innych pozycjach jest ok

norbercik 

Oto kilka porad które mogą pomóc:

1. Zwiększenie częstotliwości stosunków prowadzi do opóźnienia wytrysku, co może mieć formę bisowania lub częstszego współżycia
2. Niektórym mężczyznom pomaga wypicie na 10-15 minut przed stosunkiem preparatu ziołowego o działaniu uspokajającym
3. Wypicie lampki alkoholu może mieć podobne działanie, ale nie powinno być to zbyt często powtarzane, ponieważ sprzyja uzależnieniu od alkoholu
4. Można stosować maści lub kremy znieczulające żołądź członka i wydatnie opóźniające wytrysk, lecz wiąże się to z koniecznością użycia prezerwatywy
5. Metoda zmęczenia i kąpieli
6. Metoda wolnego stosunku
7. Przedłużony stosunek "Seria 9" (poniżej)
8. Cwiczenie mięśni odbytu
9. Metody treningowe z udziałem partnerki. Informacje na ten temat można znaleźć w książce pt.: Leczenie zaburzeń seksualnych Zbigniewa Lew - Starowicza wydanej w 1997 r. przez Wydawnictwo Lekarskie PZWL

Wykonuje kobieta:

Gdy poczujesz że partner już finiszuje a ty potrzebujesz jeszcze czasu, wykonaj następujące czynności:

1. Sciśnij na 10-30 sek. punkt, w którym worek mosznowy styka się z penisem, po czym lekko pociągnij naskórek w dół (mężczyzna nie tylko przyhamuje wytrysk, ale także zostanie w tobie, pomimo osłabienia wzwodu)
2. Mniej więcej 3 cm poniżej czubka członka znajduje się fałd delikatnej skórki, czyli wędzidełko. Ściśnij je lekko a po kilkunastu sekundach konieczność wytrysku minie.

Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście :)

penis.com.pl
penilarge krem
M-H 

Niestety ja tez ma z tym klopot. Ale znalazlem na to sposob... moze nie jest to idealny sposob ale mi pomaga.
Przed sexem jakies 30minut wypijam troche wodki ta ze 1-2 setki i to mnie nawet dobrze znieczula, nie jestem pijany czy podpity ale leciutko czuje ten alkohol Nie stosuje tej metody dosc czesto bo bym wpadl nie daj Boze w alkoholizm. Tak raz w ty.
Do tego kupilem sobie na allegro spray Stud 100 i w polaczeniu z gumkami durex performa jest niezle. Po takim zastosowaniu moge sobie pofiglowac...
Acha pamietaj jeszcz o grze wstepnej.Bardzo duzo to daje. Minimum 20min...

kropek222 

Wysłany: Wto 22 Sty, 2008   

Osobiście posiadam taki sam problem. Przez jakieś 2,5 miesiąca stosowałem ćwiczenia z e-booka na powiększenie penisa oraz na mięśnie pc. Stwierdzam iż penis coś tam się powiększył lecz nie jestem w stanie powstrzymać orgazmu po tych 2,5 miesiąca ćwiczenia. Ćwiczyłem w ten sposób:
przez pierwszy miesiąc napinałem mięśnie pc na 2-3 sec + ostatnie powtórzenie na maxa około 20sec (2 serie po 20 powtórzeń)
przez drugi miesiąc to samo z tym że były trzy serie po 20 powtórzeń
przez ostanie pół miesiąca 4 serie po 20 powtórzeń.

Poradźcie coś panowie ponieważ chce zaspokoić moją partnerke lecz niestety mam jakąś taką świadomość że narazie mi się to nie udaje :( (

Rihard17 

Wysłany: Sro 23 Sty, 2008   

M-H, siemasz M-H co to za sprey jak on sie dokladnie nazywa?? jak on dziala prosze o odpisanie

M-H 

Wysłany: Sro 23 Sty, 2008   

Sorki... zrobilem literowke w nazwie sprayu... juz poprawialem. Ten spray to Stud 100.
Dzialanie:
Ten spray zawiera lidokaine srodek znieczulajacy. Jakies 5-15 minut przed sexem rozpylasz 2-3 dawki na zoledzia i to cala filozofia.
Pierwszy raz kupilem spray w sex shopie, nastepnego juz na allegro. Kosztuje cos okolo 35zl

lotta_rosie 

Wysłany: Wto 29 Sty, 2008   

Ja słyszałam o takim sposobie, żeby bezpośrednio przed stosunkiem doprowadzić się do wytrysku. Następny wzwód nastąpi dopiero za jakiś czas, ale kolejny wytrysk przez to też na pewno nastąpi później. Może warto spróbować...

Krzysiek17
[Usunięty]

Wysłany: Wto 26 Lut, 2008   

Alkochol najlepszym sposobem ;] sam sprawdziłem.

Odpowiedz do tematu