Co się dzieje?????? |
Autor | Wiadomość |
MaciejSunus23 Wiek: 41 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 2 Skąd: poznan | Wysłany: Nie 20 Sty, 2008 Co się dzieje?????? |
|
| Mam takie pytanie gdy uprawiam seks z moją dziewczyną i już jest po wszystkim to jak idę się wysikać to penis sika we wszystkie strony | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 20 Sty, 2008 odp |
|
| Ściągnij napletek i dobrze wyceluj powinno pomoc | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 |
|
| HHaa.... Nie wiedziałeś że sperma jest klejąca, dlatego skleja sie ujście członka.Samo ściągnięcie napletka nic nie zmieni musisz chwycić za żołądź i rozchilić mu ujście(ptaszkowi dziubek). | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 |
|
| Wszystko ładnie pieknie tylko chba działy pomyliłeś, bo to jes dział: Orientacje seksualne. » Luźne sprawy męsko-męskie, wiec niewiem jak to sie ma do sprawy no chba ze jestes gejem i chodzi CI po seksie z facetem | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
|