Czy to normalne? czy coś poważnego? [FOTO] |
Autor | Wiadomość |
mirek18 Wiek: 36 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| tez mam tak gdzies czytalem ze te wypustki nie robia nic zlego a ni nie psuja wygladu moim zdaniem ponoc nie psuja smaku wacek smakuje jak wacek ... (ponoc nie wiem tego z mojego doswiadczenia czytalem ) i zeby bylo ciekawsze ponoc dzieki tym wypustkom ptaku staje sie bardziej wrazliwszy na dotyk ... i inne badzce erotogenne wyplywajace z zewnatrz | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
Tomas19 Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 6 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 11 Sty, 2008 |
|
| Też tak mam | |
| |
 |
jacekgz Wiek: 36 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 7 Skąd: ruda śląska | Wysłany: Nie 13 Sty, 2008 |
|
| jest tu ktos normalny kto mi napisze co zrobic zeby to znikło ??
[ Dodano: Nie 13 Sty, 2008 ]
facet, moze ktos mi posłac link z forum gdzie siedza jacys lekaze
wiecie moze co zrobic zeby to znikło | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 13 Sty, 2008 |
|
| jacekgz napisał/a: | jest tu ktos normalny kto mi napisze co zrobic zeby to znikło ??
facet, moze ktos mi posłac link z forum gdzie siedza jacys lekaze |
Chyba te krostki Ci w niczym jednak nie przeszkadzają, gdyż od 14 listopada (od pierwszego Twojego postu) nic nie zrobiłeś w tym kierunku !!
Po co Ci forum gdzie siedzą "lekarze" Nikt na odległość nie zbada Cię czy też nie przepisze antybiotyku. Tak czy inaczej wizyta u lekarza Cię nie minęłaby.
Idź do przychodni do lekarza ogólnego i niech da Ci skierowanie do urologa albo idź do dermatologa !!!
P.S. To co jest pokazane na pierwszych fotkach jest zupełnie normalne. Ile osób ma to jeszcze powtórzyć??? | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
kenji Dołączył: 06 Sty 2008 Posty: 5 Skąd: Wojkowice | |
| |
 |
jacekgz Wiek: 36 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 7 Skąd: ruda śląska | Wysłany: Nie 20 Sty, 2008 |
|
| moze ktos mi posłac link forum gdzie siedza lekarze | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 20 Sty, 2008 |
|
| jacekgz napisał/a: | moze ktos mi posłac link forum gdzie siedza lekarze |
Tutaj Klik | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
jacekgz Wiek: 36 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 7 Skąd: ruda śląska | Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 |
|
| na tej stronie nic niema | |
| |
 |
jacekgz Wiek: 36 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 7 Skąd: ruda śląska | Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 |
|
| na tej stronie nic niema | |
| |
 |
Rafał131 Dołączył: 16 Lut 2008 Posty: 1 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 17 Lut, 2008 |
|
| ja tez mam taki krostki tyle ze mi sie one nienachodzą.....(moze puzniej zaczną) A jak mi stoi to skóra sie napreża i nieciekawie to wygląda ;/;/ co zrobic zeby te krostki znikły albo moze niech sie wypowie jakas osoba ktora miała takie krostki i jej znikneły i jaki był tego powód.... | |
| |
 |
LoLo4321 Dołączył: 10 Lut 2008 Posty: 5 Skąd: Polska .OSW. | Wysłany: Wto 19 Lut, 2008 |
|
| witam, Ja przez jakies 3-4 lata tez miałem ich ''troche'' pod napletkiem. Powód !?, żaden, po prostu znikneły. Nic z nimi nie robiłem, niczym nie smarowałem, zadnych operacji laserowych, NIC. Trzeba po prostu czekac.. Powodzenia w czekaniu
pozdr. | |
| |
 |
Dwight Wiek: 33 Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 77 Skąd: dokad?po co?po h*j? | Wysłany: Czw 28 Lut, 2008 |
|
| tez mam , skywalker mi sie wydaje ze pojawily sie u mnie wlasnie jak zaczolem dojzewac ja wiem mialem moze z 12 lat jak pierwsze takie cos zobaczylem | |
| |
 |
Krzysiek17 [Usunięty] | Wysłany: Pon 03 Mar, 2008 |
|
| Mam tak samo, kiedyś myślałem że to coś złego. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|