Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     PROBLEM POMOZCIE!:( Erekcja.
Autor Wiadomość
mister102

Wysłany: Sro 16 Sty, 2008   PROBLEM POMOZCIE!:( Erekcja.

Nie wiedziałem gdzie mam zalopzyc ten temat :( Dalem go tutaj bow ydaje mi sie ze wiecej osob tu zaglada.Błagam pomozcie.Mam 19 lat.Wposlyc zaczalem jakies 3 miesiace temu .Kochałem sie mzoe z 10 razy.Nigdy nie mailem problemów z erkecja a tu nagle po ostanim skesie jakas klatwa na mnei padla.
jezeli jzu jest to abrdzo slaba.L( Prubowalem sie amsturbwoac nic z tego .Ale najdziwniejsz ejest ze nigdy nie mailem z tmy zadnych problemow.Wrecz przeciwnie bylem nadupobudlwiyw tym.Wystarczylo ze moja dziewczyna sie mocniej rpzytulila sieadla mi na kolanach, calwoalismy sie a on juz był sztywny ze hohoho.:(Teraz jak jzu dlugo abrszkaujemy wczorja czy dzis. To tak elkko stawał ale byla to tkaka erkecja ktora by sie nei andawala do sexu.Ostani tydzienw sumie czetsos ie kcohalsimy prawie codziennie>nie wiem czy amm zrobic przerwe i jets zbyt zmeczony czy co?CO sie dzieje pomozcie :( to mnie zallmuje zebyw tym wieku meic tkai problem.Jeszce ja :( co mi wystarczyly tkaie peirodly zeby stal mocno:(Sa ferie przedmna nieldugo penwie sex bo jeje rodzicow nie ma :(Nie wiem co robic.Raczj chce sie obyc od jezdzenie po jakis lekarzach ,nie chche tez brac jakies penigry czycos w tym stylu.:(Problem trwa co prawda od hmm 2 dni.. ale keidys nawet po 3 masturbacjach z rzedu potrafil ejscze przyzwoicie stac :( COs sie dzieje?:( I cyz to mzeo byc impotencja cyz cos w tym stylu ? Mysle zenie skoro nigdy przez tyle alt nei mailemz tmy problemu .Czy to mzeo przysjc tka z dnia an dzien ?

adadverts 

Wysłany: Sro 16 Sty, 2008   

Zmęczenie i nadmiar seksu albo chwilowe osłabienie. Poczekaj parę dni - pewnie minie.

mister102

wiesz jak mnie to amrtwi. .. ale to nie ejst normlane wczensiej chiocby po 5 razaach pod rzad to smailo dawal jakies znaki zycia a teraz nic....

penis.com.pl
orgasm contol
Aste 

Kolo...najpierw się uspokój...i pisz wyraźnie bo to hieroglify jakieś :P
No to tak...porozmawiam z dziewczyną, wytłumacz, że chłopak tak niekiedy ma. Może miałeś jakąś nieprzyjemną wpadkę ?? Wątpię, żeby coś Ci się stało :P poprostu zaszalej w łóżko :P coś nowego....odwiedź sex shop i do roboty, bo ferie mijają :P

mister102

Nie mialem zadnej wpadki.To jest jak jakis czar zaklecie dopadlo mnie dzine po dniu :| jest jak amrtwy jedynie ona mnie mzeo podniecic.Jedynie przy niej cos tma wstaje ale zdecdownaie za malo na sex.No jessstem zdenerwowany bow tym wieku tkaie cos?Ja woogle nie wiem co to.A zapewniam was ze napawde byllem osoba ktora wystarczy ze przytylial sie do kobeity i miala stzywno w gaciach. . . Juz przy ostanim sexie cos tak sie robil meikszy z ledwoscia stanal do stosunku i po tym ostanim sexie klapa. .

[ Dodano: Czw 17 Sty, 2008 ]
Jeszce mam prosbe, jak ktos sie zna niech mi napsize nazyw jakis tanich prduktow ktore dostane w aptcec ktore poprawia moja erekcje albo raczj wogole ja przywołaja :/.Nie mowie o jakichs antybiotykach drogich tylko jakies tabletki czy cos tanie.

paulinka 

Wysłany: Czw 17 Sty, 2008   

mister102, proszę zainwestuj w słownik bo twoje posty się ciężko czyta jak co 2 słowo ma błąd...

co do problemu nie wiem co poradzić...lekarz??

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

mister102

Wysłany: Czw 17 Sty, 2008   

sorry, umiem pisac ale to z pośpiechu.Postarma sie w nastepnych postach nie robic błedów.

Fantom17

Wysłany: Sob 19 Sty, 2008   

mister poprostu nie masturbuj sie 2 dni,nie dotykaj penisa wiecej niz to konieczne(prysznic lub potrzeba :P ),jak dla mnie to to jest zwykle zmeczenie materialu wiec daj wackowi odpoczac te 2 dni,jezeli nie bedzie efektu to juz nie wiem :D

mister102

Wysłany: Sob 19 Sty, 2008   

ni minelo juz apre dni i jestm minimalna poprawa.Prawi zadna ale cos tma sie dzieje.Moze wroci po dluzszym czasie

Odpowiedz do tematu