Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Sposób na krosty
Autor Wiadomość
zizior

Wysłany: Pią 11 Sty, 2008   Sposób na krosty

Mam pytanie dot. krost (pryszczów itp) w jaki sposób się ich pozbywacie, gdyz co jakis czas pojawiają mi np. na plecach i same znikaja dopiero za jakis czas. Jak zapobiegac? Jakich środków używać? Macie jakieś sprawdzone metody by nie pojawiały się??

paulinka 

Wysłany: Pią 11 Sty, 2008   

ja chłopkowi wyciskałam i przemywałam spirytusem salicylowym po kilku "operacjach" było coraz mniej ale nieraz przemywałam mu całe plecy żeby odkazić i wysuszyć skórę

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Alex-sex 

Ja zapobiegam :) zauwarzyłem ze po jedzeniu czekolady lub wyrobów z niej pojawiaja mi sie tzw pryszcze...to samo mam po pomidorach i przestalem je jesc i jest lepiej. Nie mowie ze od tamtej pory nic mi sie nie pojawilo ale jest lepiej niz bylo. Jak juz pojawi sie zmora kazdego nastolatka uzywam maści "Benzecne", która mi bardzo pomaga. Przez ostatnie 2 tygodnie nic sie nie pojawilo :D , wole nie zapeszac

penis.com.pl
viamax
Szymon7 

W ciągu dnia twarz myję mydełkiem Protex, wieczorem przemywam twarz tonikiem, 3 razy w tygodniu robie peeling twarzy. Poza tym krem Garnier Czysta Skóra (raz dziennie). A jak już mi się jakiś pryszcz pojawi do używam preparatu (maść) o nazwie Differin (na recepte).
Biorę też tabletki Solarin Max i Capivit Hydro Control - na poprawę cery, nawilżenie. Solarin dodatkowo nadaję cerze lekką opaleniznę.

paulinka 

Wysłany: Sob 12 Sty, 2008   

tu chyba mowa o pryszczach na twarzy a koleś o plecy pytał...

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Alex-sex 

Wysłany: Sob 12 Sty, 2008   

paulinka, napisał "np. na plecach" wiec nie chodzi u tylko o nie :wink:

Szymon7 

Wysłany: Sob 12 Sty, 2008   Re: Sposób na krosty

zizior napisał/a:
Mam pytanie dot. krost (pryszczów itp) w jaki sposób się ich pozbywacie, gdyz co jakis czas pojawiają mi np. na plecach i same znikaja dopiero za jakis czas. Jak zapobiegac? Jakich środków używać? Macie jakieś sprawdzone metody by nie pojawiały się??

Zapytał o pryszcze :P A o plecach napisał używając słowa "na przykład" :P więc odpowiedziałem :*

mirek18 

Wysłany: Pon 14 Sty, 2008   

ja tam nie uzywam zadnych srodkow jak wypisal Szymon7 jesli cos si epojawi to wycisne i jakims spyrytusiekiem salicylowym przemyje a jak nie ma takowego w domu to ide kupic i po placzu a zwiekiem pryszcze mijaja ja jak mialem 15 lat to wygladalem okropnie teraz mam 19i raz na ruski rok mi cos wyskoczy :) na twarzy oczywiscie a na innych skrawkach ciala nie mam takowego rpblemu no cyba ze jakies ucuzlenie na prozki czy cus :)

Szymon7 

Wysłany: Pon 14 Sty, 2008   

Wychodzę z założenia, że lepiej zapobiegać niż leczyć :) dlatego stosuję to i owo :)

pozdrawiam :wink:

rutland 

Wysłany: Wto 15 Sty, 2008   

Ja zauważyłem że mi do wódce się robią :p Eh jeśli to ma mnie odstraszyć to się to nie uda :P Ja używał żelu do twarzy Vichy normaderm a potem krem z tej samej serii i jest w miarę ok. Ogólnie to polecam :)

Fantom17

Wysłany: Sro 16 Sty, 2008   

Mi tez po alkoholu wyskakuja pryszcze,zwlaszcza po vodce(organizm miedzy innymi w ten sposob pozbywa sie toksyn),pozatym wyskakiwaly mi po trawce ale nie pale juz wiec ten jeden problem mam z glowy(a raczej z twarzy bo te na plecach odziedziczylem po ojcu:/),rowniez tradzik nasila sie po potrawach tlustych lub ostrych i mocno przyprawianych np.pizza,jakies meksykanskie zarcie itd,ogolnie uzywam SORAYA CARE AND CONTROL,jakis tam tonikow bezalkoholowych i czasami spirytusu salicylowego

POZDRAWIAM

Alex-sex 

Wysłany: Sro 16 Sty, 2008   

Fantom17, rutland, zgadzam sie z wami :) , nienawidze tego zjawiska
Na mnie działa jeszcze jedna rzecz promieniowanie od ekranu kinowego :shock:
no nie wiem czemu, zawsze po wyjściu ze sali i pójściu do toalety (w kinie) zauwarzam w lustrze, że na mojej twarzy pojawiają sie takie małe "grudki"...fatalnie :x

ruski 

Wysłany: Czw 17 Lip, 2008   

Często myć, przecierać np. Preparatem firmy Ziaja "Tin Tin" (niedrogi tonik antybakteryjny) lepszy od spirytusu salicylowego, jeśli chodzi o plecy, to najczęściej u ludzi noszących plecaki/torby - paski uciskają górne partie pleców i to stymuluje wydzielanie się łoju.

penis.com.pl
tabletki penilarge
Odpowiedz do tematu