| Zwolnienie lekarskie z wf-u |
| Autor | Wiadomość |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| ja tłusta nie będę bo ćwiczę a na żartach się znam ,ale Twoje nie są śmieszne i mi nie odpowiadają | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Pon 31 Gru, 2007 |
|
| uuu bluzgi
mHok.
sorka, musiałem wtrącić ^^
| hipolit_20 napisał/a: | nie znasz sie na zartach a zycie nie opiera sie tylko na powadze...
dziwne sa twoje poglady... |
Zalezy jak patrzec na slowo "dziwne" - gdyby wiekszosc takie miala, to Twoje by sie wydawaly dla nich dziwne ;]
| paulinka napisał/a: | | nie wiek świadczy o tym na ile jest sie dorosłym | Swiete slowa | |
| |
 |
bigfruit Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 32 Skąd: idziesz?? | Wysłany: Wto 01 Sty, 2008 |
|
| | hipolit_20 napisał/a: | to u was sie w sekretariacie daje??
ja prosto do faceta od wf |
Tak u nas do sekretariatu sie dawało razem z podaniem o zwolnienie i tydzień czasu czekało się na odpowiedź pisenmą dyrektorki! GŁUPOTA!! | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
mirek18 Wiek: 37 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Pon 14 Sty, 2008 |
|
| paulinka, ja jestem nieplenosprawny i jakos daje rady cala noc a co do cwiczen to jest taka prwda ze kazdy cos powinien uprawiac mozna tez sex jak by nie patrzec kalorie leca ja np msuze dziennie na moim wozko przejechac jakies 25 km tak dla zdrowia (wielkei utrudnienie jest zima ale latem sobie odbijam zawsze) nie jestem nie wiadomo jaki muskularny ale sowje troche mam a w domu codzieniie wale jakies tam sklony i cwiczenia bicepsa tricepsa na hantelkach ostatnio prubowalem 6 weidera no ale niestety | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 14 Sty, 2008 |
|
| | mirek18, wiesz skoro jesteś niepełnosprawny to na w-f ćwiczyć zbytnio nie możesz ale dbasz o ciało starasz sie robić coś z nim a nie jak niektórzy olewają sobie | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
| |