COŚ takeigo FOTO |
Autor | Wiadomość |
wacik Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 13 Skąd: WWA | Wysłany: Sob 12 Sty, 2008 COŚ takeigo FOTO |
|
| Witam mam prbolem a mianowicie mam na cały penisie prawie coś w tym stylu tylko w zaawansowanym stopniu włąściwie 89 %jest pokryte takim czymś,i niewiem co zrobić,nie boli,nie swędzi nie ma ropy,ale strasznie nei łądnie wygląda,prosze o pomoc.
 | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 12 Sty, 2008 |
|
| LEKARZ | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 12 Sty, 2008 |
|
| Na 99% grzybica. Odpowiedź post wyżej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
wacik Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 13 Skąd: WWA | Wysłany: Sob 12 Sty, 2008 |
|
| hmm a bez lekarza jakoś da sie to przejsć?stosowąłem rózne maści ale nei daja rady | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 12 Sty, 2008 |
|
| wacik napisał/a: | hmm a bez lekarza jakoś da sie to przejsć?stosowąłem rózne maści ale nei daja rady |
Jeśli nie planujesz być dalej płodnym to nie idź, nie trzeba. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Nie 13 Sty, 2008 |
|
| wacik, wstydzisz się czy co? | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Nie 13 Sty, 2008 |
|
| Może to być grzybica albo jakieś uczulenie ,tak czy siak trzeba z tym do lekarza,jeśli zażywasz jakieś leki odstaw je natychmiast. | |
| |
 |
wacik Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 13 Skąd: WWA | Wysłany: Nie 13 Sty, 2008 |
|
| Hmm keidyś byłem u dermatologa i przepisła mi Pimafucort,ale nei pomogło
,dużo masci sotsotwłąem i nic mozę teraz iść do Urologa..? | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Nie 13 Sty, 2008 |
|
| możesz iść do dermatologa, internisty lub urologa.
to może być uczulenie. Nie nosiłeś ostatnio (przed pojawieniem się) nowej bielizny? Albo nowy proszek do prania, płyn do płukania? | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
Sheep Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 18 Skąd: Chełm | Wysłany: Sob 02 Lut, 2008 |
|
| A to swedzi Ciebie ? bo ja chyba mialem cos podobnego, mnie to swedzialo i pielko, ale zniknelo po paru dniach. Napewno to nie przez higiene myje(prysznic) sie 2 razy dziennie jak trzeba a tak to raz. | _________________ Pisac jak cos ;] gg:9426454 | |
| |
 |
M!ko Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 2 Skąd: kalisz | Wysłany: Pon 18 Lut, 2008 |
|
| Mam to samo, problem w tym, ze po kilku dniach znika, penis ladny i gladki, niestety powraca, raz na miesiac czasem raz na 2 miesiace - teraz powiedzcie co to jest ?
hm z tym, ze moje "krostki" wystepuje tylko na zoledziu i sa plaskie, a te sa jakby wypukle, po 2 dniach zamieniaja sie w czerwona jakby plame, a pozniej wszystko znika - co to jest ? | |
| |
 |
smutek Dołączył: 05 Lip 2007 Posty: 14 Skąd: polska | Wysłany: Pon 18 Lut, 2008 |
|
| drożdze moga byc, mi zostala masc przepisana, 4 dni i poklopocie. za wczesniej odstawilem to wrocilo kilka plamek, 2 dni i gitara | |
| |
 |
M!ko Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 2 Skąd: kalisz | Wysłany: Wto 19 Lut, 2008 |
|
| smutek napisał/a: | drożdze moga byc, mi zostala masc przepisana, 4 dni i poklopocie. za wczesniej odstawilem to wrocilo kilka plamek, 2 dni i gitara |
jaka masc? mozna ja dostac bez recepty ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
akcent [Usunięty] | Wysłany: Czw 03 Kwi, 2008 |
|
| moim zdaniem... zatarty | |
| |
 |
|