Moja wielkość na 14lat dobra??:)) |
Autor | Wiadomość |
grasek Dołączył: 25 Wrz 2007 Posty: 7 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 07 Sty, 2008 Moja wielkość na 14lat dobra??:)) |
|
| Elo, mam 14lat i zmierzyłem dokładnie penisa i wymiary to 15/11 to dobrze? Pisać ile macie heh i komentować | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 07 Sty, 2008 |
|
| nie zakładaj takich tematów!!!! poszukaj sobie jak Cię coś interesuje jest tu co najmniej kilka takich | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Szymon7 Wiek: 36 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Pon 07 Sty, 2008 |
|
| biskup napisał/a: | Czy ty jestes dziewko tutaj moderatorem zeby zadzic sie i rozpychac jak ksiezniczka w gownianym krolestwie?
Moze bys stulila buzie jako kobieta na forum meskim, co?
Myslisz ze przez fakt ze jestes dziewczyna wszyscy beda obnosic cie na lektyce? |
Prostacki i niski post.
PS
primo: Forum to nie dotyczy jedynie mężczyzn
secundo: rządzić piszemy przez "rz" | _________________ Siempre Viva! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 |
|
| jesteś tu on niedawna i nie wiesz ale byłam przez jakiś czas moderatorem i pomagam obecnemu w utrzymywaniu porządku na forum | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
chris13 Wiek: 46 Dołączył: 06 Lip 2007 Posty: 2 Skąd: wielkopolska | Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 Re: Moja wielkość na 14lat dobra??:)) |
|
| grasek napisał/a: | Elo, mam 14lat i zmierzyłem dokładnie penisa i wymiary to 15/11 to dobrze? Pisać ile macie heh i komentować |
Więć komentuje; penisa to masz napewno większego- od swojego mózgu | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 |
|
| paulinka, no właśnie jakoś MOD nie działa zbyt aktywnie... :/ | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 |
|
| norbercik, wiesz ma sporo na głowie ale zawsze każdy może mu pomóc przez wysłanie wiadomości prywatnej w której opisze zaistniałą sytuację, czy jakiś problem | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 |
|
| No ja już napisałem do niego kilka PW z naruszeniem regulaminu i jego reakcja była... wręcz natychmiastowa !! | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Dwight Wiek: 33 Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 77 Skąd: dokad?po co?po h*j? | Wysłany: Czw 28 Lut, 2008 |
|
| chlopak chce uslyszec czy dobrze hmmm ja jak mialem z 14 lat to mialem tez gdzies kolo 14-15 cm a teraz mam 16 i mam 17.5 z tym ze moj penis ciagle rosnie | |
| |
 |
|