Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     prosba do jakiejs dziewczyny (paulinka?)
Autor Wiadomość
marcin171 

Wysłany: Nie 06 Sty, 2008   prosba do jakiejs dziewczyny (paulinka?)

Szukalem narpawde tego ale mialem duze problemy. chcialbym otoz aby mi napisala jakas z was dziewczyny jak to jest z okreseme. kiedy dokladnie w ktorych dniach co sie dzieje. oczywiscie wiem co to jest ale to wiedza szkolna, ale chodzi mi dokladnie o wszystko. taki krotki opisik. a to dlatego, ze z dziewczyna coraz wiekszy kontakt fizyczny wystepuje i czasami nie moge siegnac do jej majtek z wiadomych przyczyn. prosze o doinformowanie mnie.

paulinka 

Wysłany: Nie 06 Sty, 2008   

o cyklu miesiączkowym możesz znaleźć dużo wiadomości bardziej fachowych wystarczy że wpiszesz w gogle

więc tak okres u dziewczyn trwa różnie ale na ogół tak z 5 dni chodź to bardzo indywidualna sprawa niektóre w tym czasie maja niechęć na sex a nawet nieraz mogą nie chcieć się przytulać, całować a niektóre mogą i tak mieć ochotę cykl powtarza się na ogół co 28 dni czyli jak np dostanie okres 1 stycznia to następny dostanie 29stycznia
jeżeli chodź i czas płodności to tak około 14 stycznia jest największa szansa zajścia w ciążę i tak ze 3 dni wcześniej i 3 dni później więc jeżeli nie chcesz dziecka to wtedy uważaj najbardziej
wiesz szczerze nie wiem co mam Ci dokładnie napisać bo nie zadałeś konkretnych pytań a i na przyszłość jak chcesz bym ja odpisała napisz do mnie wiadomość prywatna gdyż nie zawsze czytam wszystkie posty

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Alex-sex 

paulinka napisał/a:
o cyklu miesiączkowym możesz znaleźć dużo wiadomości bardziej fachowych wystarczy że wpiszesz w gogle

więc tak okres u dziewczyn trwa różnie ale na ogół tak z 5 dni chodź to bardzo indywidualna sprawa niektóre w tym czasie maja niechęć na sex a nawet nieraz mogą nie chcieć się przytulać, całować a niektóre mogą i tak mieć ochotę cykl powtarza się na ogół co 28 dni czyli jak np dostanie okres 1 stycznia to następny dostanie 29stycznia
jeżeli chodź i czas płodności to tak około 14 stycznia jest największa szansa zajścia w ciążę i tak ze 3 dni wcześniej i 3 dni później więc jeżeli nie chcesz dziecka to wtedy uważaj najbardziej
wiesz szczerze nie wiem co mam Ci dokładnie napisać bo nie zadałeś konkretnych pytań a i na przyszłość jak chcesz bym ja odpisała napisz do mnie wiadomość prywatna gdyż nie zawsze czytam wszystkie posty

Kocham mądre kobiety :P
Paulinka, jesteś boska

penis.com.pl
orgasm contol
marcin171 

o to mi wlasnie chodzilo: ) dziekuje Ci bardzo Paulinko: )

paulinka 

Alex-sex, boska to mało powiedziane :P :P :P
marcin171, spox :)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Szymon7 

paulinka napisał/a:
Alex-sex, boska to mało powiedziane :P :P :P

Hihi boska i do tego jaka skromna :P :P :P

buzka :) pozdrawiam :wink:

paulinka 

skromna przede wszystkim :)

marcin171 

Wysłany: Pon 07 Sty, 2008   

kurde kurde xD albo moje obliczenia mnie zawodza albo nie wiem. 7 dni temu napisala mi ze wlasnie ma okres wiec juz chyba po. sama jak sie dotykamy, calujemy itd piesci mojego penisa przez spodnie ale jak probuje sie zblizyc to jej cipki nawet w tamte okolice to mnie "odgania" reka. hmm, starsze kolezanki poratujcia rada

Fantom17

Wysłany: Wto 08 Sty, 2008   

a pytales sie jej dlaczego odsuwa Twoja reke? rozmowa,rozmowa i jeszcze raz rozmowa :wink:

paulinka 

Wysłany: Wto 08 Sty, 2008   

Fantom17 napisał/a:
a pytales sie jej dlaczego odsuwa Twoja reke? rozmowa,rozmowa i jeszcze raz rozmowa :wink:

święte słowa

marcin171 

Wysłany: Sro 09 Sty, 2008   

chyba jednak obliczenia diabli wzieli. jest ok :>

mirek18 

Wysłany: Pon 14 Sty, 2008   

w zwiazku rozmowa jest najwazniejsza :)

PinkRose 

Wysłany: Czw 24 Sty, 2008   

Panowie.. nie dawajcie się wkręcać niektórym kobietom! Najwieksza ochota na seks - zaraz po okresie, a u niektórych również kilka dni pod rząd przed - także jak panna wmawia że podczas okresu się kochać nie można przed czy tez po.

Nie dajcie się wkręcac.. od tego jest szereg pozycji pod prysznicem(czysto i schludnie) albo ręcznik na prześcieradle + grubsza prezerwatywa dla panów z wstrętem do krwi:P

+ jeszcze jeden plus za bzykaniem podczas .... Wtedy większośc kobiet ma dni niepłodne!

penis.com.pl
penilarge krem
Odpowiedz do tematu