Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     MESKIE ZWIERZENIA .... MÓJ BOzzzee....
Autor Wiadomość
Fantom17

Wysłany: Czw 03 Sty, 2008   

Zapewne myslales ze odbije pileczke...no to masz mnie,taki z ciebie "spryciarz"...

hipolit_20 napisał/a:
Jestem pacyfistą, nie biję się jednak reaguję na wszelakie obraźliwe formy w stosunku do mnie!

spodziewalem sie takiej odpowiedzi chlopczyku,pień sie dalej przed komputerkiem bo nie jestes na tyle pewny swoich slow zeby je mowic komus w twarz.

hipolit_20 napisał/a:
Forma męska, specjalnie dla ciebie...

tak sie tlumacz,poucz sie lepiej jeszcze troszke

hipolit_20 napisał/a:
Jeżeli chodzi o herosa z olimpu mialo to byc male porownanie stosowane dzisiaj- jeszcze malo wiesz widac i tak pewnie wyglądają twoje studia- jakies KSW(nie myl z UKSW) to KSW, co znaczy Kup Se Wykształcenie

masz racje,nie studiuje na zadnej panstwowej uczelni poniewaz studiuje zaocznie,a takie studia sa o wiele tansze na uczelniach prywatnych,KSW jest w Krakowie a zreszta jaki to ma zwiazek z nasza wymiana zdan he?o ile mozna nazwac to wymiana zdan bo poprostu nie potrafisz przyznac sie do bledu,co gorsze nie potrafisz przyznac komus innemu racji,a to z tym "bla bla olimpem" jest bez sensu bo herosi na olimpie nie mieszkali,zrozum to wreszcie czlowieczku i przestan pieprzyc glupoty i na sile wypelniac przestrzen pustymi zdaniami jak osiol ze shreka(skoro juz tak bardzo upierasz sie przy porownaniach)

hipolit_20 napisał/a:
Fantom17 napisał/a:
Powiedz mi gdzie napisalem ze jestem nieomylny

Zgrywasz takiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proste

W dupie byles,gowno widziales,na podstawie czego wnioskujesz ze robie z siebie encyklopedie wiedzy?na podstawie tego ze mam inne zdanie od ciebie?na podstawie tego ze podwazylem twoja "teorie" odnosnie uzywek bo sam mam inne doswiadczenia?po raz kolejny rzuciles jakies durne haslo ktorego nie potrafisz poprzec argumentem wiec radze ci tylko zebys wreszcie wlaczyl myslenie,spucil z tonu i przedewszystkim zmniejszyl cisnienie bo w zyciu nie raz ktos bedzie mial inny,bardziej trafny poglad od ciebie i bedziesz sie musial z tym pogodzic.

Jeszcze raz ci powiem:zacznij myslec chlopczyku i ochlon troche bo ci sie spala podzespoly,inne zdanie od twojego nie zawsze jest tym gorszym.

rutland 

hipolit_20 napisał/a:
Rozumiesz niedojebany cioto????!!!!

Po 1. Nie kozakuj
Po 2. Licz sie ze słowami. Za obrazę w kierunku któregoś z forumowiczów powinien być Ban ale MOD zagląda tu raz na ruski miesiąc.
Po 3. Co masz do KSW :P

Alex-sex 

Fantom17 napisał/a:
W dupie byles,gowno widziales

kocham ten tekst :D
To sie narobiło, ale wyluzujcie już :)

penis.com.pl
bathmate
paulinka 

Wysłany: Pią 04 Sty, 2008   

więcej kultury!!!!

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Fantom17

Wysłany: Pią 04 Sty, 2008   

hah no widze ze ci sie juz skonczyly argumenty wiec lecisz dalej z wyzwiskami :mrgreen: spoko,splywa to po mnie,zobaczymy jakie ty bedziesz mial wyksztalcenie chlopczyku,gebe masz niewyparzona ale wiedze niewielka,najglosniej szczekaja jednak zazwyczaj male pieski,z wiekiem ci to przejdzie hipolicie AKA "ja kontra reszta swiata"

Pozdrawiam i mam nadzieje ze z kolejna porcja ziemniakow przy komputerze przybedzie ci poza tluszczem troche szarych komorek :D

Fantom17

Wysłany: Sob 05 Sty, 2008   

Wole tkwic w tym jak to nazwales "intelektualnym brodziku" niz babrać sie w korycie wyschnietej rzeki jak ty,moge wegetowac nawet na samym dnie morza ale to by oznaczalo ze wtedy twoim jedynym slusznym miejscem bedzie rów mariański :lol:

Koncze ten cyrk w ktorym twoja niemoc byla glowna atrakcja,zostalo ci juz tylko ublizanie wiec nie ma sensu zebym ci odpisywal na twoje jakze prostackie posty ktore mozna porownac do gowna w sreberku,pamietaj ze sreberko(tutaj slowa i porownania nad ktorymi tak mozdzysz) wcale nie uchroni przed smrodem(tutaj przekazem jaki niosa twoje wypowiedzi)

EOT

Szymon7 

Wysłany: Sob 05 Sty, 2008   

Cytat:

Jestes bezsilny dziecko boże wobec mojej intelektualnej potegi
Nie dość że jestes malo inteligentny albo tej inteligencji wogole nie posiadasz to do tego twoj mozg jest juz wielkosci orzeszka ziemnego i nieustannie się pomniejsza
Nie mam zamiaru prowadzic dluzej konwersacji z takim tępakiem

Każdy żywy organizm posiada inteligencje. Natomiast mądrość to wiedza, wykorzystywana przy pomocy inteligencji. Co Ci po samej inteligencji skoro brak Ci wiedzy :wink: Najpierw były brednie dotyczące Olimpu, teraz brednie z zakresu anatomii :wink: O tym jak rozwinęty jest mózg i jaki ma potencjał intelektualny wcale nie decyduje jego wielkość.

bad ziom 

Wysłany: Nie 06 Sty, 2008   

lepiej mi poradzcie co ja mam zrobic, mam dziewczyne, juz dosc dlugo, a dzisiaj na imprezie lizalem sie z inna, o nie co ja zrobilem!! :(

Fantom17

prosta sprawa bad ziom...przyznaj sie i tyle,to bedzie najlepsze rozwiazanie,sam jestem bardzo krytyczny wobec 'zdrajcow' ale przeciez mnie nie zdradziles i nie mi jest dane Cie osadzac,dziewczyna moze Ci wybaczy ale w wiekszosci wypadkow raczej nie jest tak kolorowo,nawet jak da Ci druga szanse to i tak juz nigdy nie zaufa do konca.

Powodzenia,podejmij decyzje wedlug wlasnego sumienia(rym niezamierzony)

Szymon7 

Cytat:
i widzisz glupoty gadasz bo ma, a szczegolnie jego pofaldowanie

Właśnie- pofałdowanie, a nie wielkość :shock: zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz. Wielkość nie ma nic do rzeczy.

paulinka 

MOD proszę zrób coś!!!!!!!

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Szymon7 

paulinka napisał/a:
MOD proszę zrób coś!!!!!!!

Dobrze powiedziane paulinka :wink: To ostatni mój post w tym temacie, w ogóle nie wiem dlaczego się wtrącałem :D widzę teraz, że nie było warto 8)
Najwyraźniej są jeszcze osoby żyjące we własnym świecie :P

pozdrawiam :wink:

[ Dodano: Nie 06 Sty, 2008 ]
Cytat:
co na meskim forum robi dziewczyna?
Za robote bys sie wziela a nie przed kompem zasiadasz. Feminizm jest już nie modny!!!!!!!!

Forum to nie jest skierowane wyłącznie do kobiet Kotku :wink: Dobrze popatrz na stronie głównej. Poza tym zauważ, że wielu mężczyzn z tego forum jest w związkach z kobietami, więc dlaczego kobiety nie miałyby czytać o problemach, które dotykają ich partnerów?

Fantom17

Wysłany: Pią 28 Mar, 2008   

ooo hipolit wrocil:) albo osoba o bardzo podobnym mysleniu:)

SIEEEE SPINAJ DALEEEEEEJJJJJJJ :wink:

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu