Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     POSZEŻANIE PENISA
Autor Wiadomość
TRZYER

Wysłany: Czw 09 Lut, 2006   POSZEŻANIE PENISA

CIĄGLE SIĘ MÓWI O POWIĘKSZANIU PENISA I ROZMAWIA NA TEMAT JEGO DlUGOŚCI. jednak nikt prawie nie zaważa że też poważnym problemem jest jego odpowiednia średnica :shock: .
z obserwacji forum i znajomości średnich wymiarów możma stwierdzić pewną zależność co do szerokości: otóż od dugości należy odiąć 1-2 cm. i otrzymujemy obwód, jednak u niektórych jest ta zależność lekko zachwiana :oops: i powoduje problemy podczas uprawiania sexu. chciabym żeby wpisywali się tu ludzie którzy mają ten sam problem a także ci którzy w jakiś sposób go rozwiązali i mogą się poszczycić jakimiś wynikami w tej sprawie.
z góry wielkie dzięki.

mar22

Wysłany: Czw 09 Lut, 2006   

dzięki za zaproszenie, chętnie podzielę się swoim doswiadczeniem w interesujących nas tematach :lol:
Napisz, jakie Ty masz doświadczenia na tym polu.

TRZYER

Wysłany: Pią 10 Lut, 2006   

puki co zacząlem ostro kminić nad tym tematem i doszedem do wniosku że jakkolwiek wydużyć penisa można w sposób mechaniczny to z poszeżanem nie jest tak latwo. Dobre wyniki na tym polu podobno przynoszą pompki ale ze wzgędu na to że ciężko jest kontrolować ich silę a wywolane ciśnienie jest sztuczne (nie kontrolowane przez organizm) mogą być niebezpieczne) więc jedynym sposobem ma poszeżenie może być wywolanie wewętrznego ciśnienia.
dzisiaj próbowaem je uzyskać mocno ściśniętą( ale bez przesady)gumką recepturką ( nie polecam bo za bardzo się wżyna :cry: , jutro wezmę coś szerszego i miętszego np: skaję )
mimo wszystko pierwsze wrażenie byo dość pozytywne w skutkach 8) . testuję dalej będę relacjonowal na bieżąco :mrgreen:

penis.com.pl
orgasm contol
mar22

hej,
nie wiem, czy zakładanie gumki nie będzie trochę niebezpiecznie, zwłaszcz, gdy zostawi się ją na dłuższy czas. brak dopływu świeżej krwi może być chyba niebezpieczny. Ale może się mylę.
Ja od paru dni stosuję ćwiczenie "dojenia" i przyznam, że przez kilka godzin mój mały w spoczynku jest grubszy o jakieś 0,5 cm. Ale to chyba raczej opuchlizna po "wymęczeniu" go niż efekt zapowiadającej się trwałej zmiany.
Chciałbym jeszcze, żeby powiększyć swoją żołądź. Podobają mi się takie, które przypominają grzyba z dużym kapeluszem, a moja raczej do takich nie należy. Myślę, że wrażenia podczas stosunku z takim sprzętem dla obu stron są dużo mocniejsze :D

TRZYER

NIe chodzi mi o cakowite odcięcie krwi tylko o spowodowanie ciśnienia tak jak dziaa pompka tylko żę w moim przypadku odpyw jest możliwy.
ja też wykonuję ćwiczenia i zanotowalem już wzrost o 0,4 cm ale nic na szerokość.

mar22

jeżeli tak, to ok. Myślałem, że odpływ jest całkowicie zablokowany.
Chociaż, wydaje mi się, że pompka próżniowa działa trochę inaczej. Podciśnienie daje jakby więcej miejsca na powiększenie tkanek na całej długości członka a tym samym wieksze wypełnienie krwią. A ściśnięcie i przytrzymanie? No, może...
Ale może nie mam racji. Jeśli mówisz, że to działa, to też spróbuję. Napisz, czy wypróbowałeś coś innego oprócz gumki.

TRZYER

gumki jak już mówilem nie polecam bo za bardzo się wżyna :cry: za to dzisiaj znalazen taki pasek na rzepa o szerokości 2 cm i musze powiedzieć że jest 100 razy lepiej. jeżeli chodzi o pompki to trochę masz rację ale zasada rozszeżania cial jamistych jest ta sama przy tym moja metoda pozwala na calodzienny trening pod gatkami (tylko trzeba wymyślić jak chować malego żeby nie byl widoczny jego bardzo częsty wywolany byle powodem wzwód, bo to jest minus tego pomyslu) po dluższym noszeniu trochę sinieje i leciutko wiotczeje ale non stop jest napelniony krwią trzeba tylko znaleść odpowiednio mocny zacisk żeby nienógl opaść ale żeby nie odciąć go cakowicie od krwioobiegu.
dzisiaj postaram się to nosić 2 godziny ( bo dziś piątek- wiadomo ) i srawdzę jakie efekty pozytywne lub negatywne przynosi dlugie trzynanie malego na smyczy
ps podczas tego można chyba dodatkowo stosować ćwiczenia.

mar22

Założyłeś już? Daj znać, jaki efekt po 2 godz.
Czy główka też się powiększa? W sumie to od niej zależy, czy będzie przyjemnie (dla obu stron) :oops:

mar22

Zobacz mój ostatni post na "ile masz cm".

TRZYER

Wysłany: Sob 11 Lut, 2006   

mar22 napisał/a:
Założyłeś już? Daj znać, jaki efekt po 2 godz.
Czy główka też się powiększa? W sumie to od niej zależy, czy będzie przyjemnie (dla obu stron) :oops:
zalożylem ale jeszcze nie dopasowaem mocy uścisku. puki co jest extra bo nie ma się wzwodu non stop tylko taki pólwzwód. mlody często opada ale osiągnięcie stanu wiotkości zajmujemu dużo czasu. to nie jest problem bo wstaje na baczność przy byle powodzie.(glówka też się powiększa i jest taaaaaka twaaaarda i fajna, że nmiam nmiam....)teraz próbuje z więkrzym zaciskiem.

mar22

chętnie bym ją spróbował :oops:
Jak czytam twój opis, mój mały podnosi się do akcji :)
Chyba pójdę sobie ulżyć...

TRZYER

no to ulżyj sobie zaciskając go czymś-jazda nieziemska

mar22

na razie zwaliłem klasycznie, bo nie miałem nic pod ręką a dłużej bym nie wytrzymał :oops:
ale coś sobie poszukam.
A jak twoje wyniki?

penis.com.pl
andropenis
TRZYER

ja waśnie trzymam go na smyczy już 90min i mi odstanol ale to dobrze bo nie chcę go przemęczać na chama
jeżeli chodzi o jakieś liczbowe wyniki to poczekam tydzień i napisze co wychodowalem :wink: ( puki co to jestem zadowolony i nie daje malemu spokoju :twisted: )

mar22

tak trzymaj :twisted: i nie popuszczaj mu :wink:
czekam z niecierpliwością na wieści o wynikach.
Powoli zaczynam myśleć o zrobieniu sobie podobnego ćwiczenia

Odpowiedz do tematu