Pytanie |
Autor | Wiadomość |
tomal88 Wiek: 37 Dołączył: 26 Wrz 2007 Posty: 6 Skąd: poznań | Wysłany: Sro 02 Sty, 2008 Pytanie |
|
| Witam wszytskich !
Mam male pytanie. Zauwazylem, ze zanim kocham sie z moja dziewczyna z mojego Wacka wyplywa jakis sluz bialy. Wiem ze to normalne ale czy w tym moga byc jakies plemniki ? Bo pekla mi gumka ;/ (ale nie doszedlem) i czy w tym sluzie (co byl w gumce) moglo cos byc i moze byc teraz w ciazy? Z gory dzieki | |
| |
 |
Szymon7 Wiek: 36 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Sro 02 Sty, 2008 |
|
| Ta wydzielina to preejakulat. Preejakulat zazwyczaj nie zawiera plemników, a jeśli już są w nim obecne to są to znikome ilości, ponadto o upośledzonej ruchliwości.
Badania kliniczne nie dowiodły, że dzięki plemnikom znajdującym się w preejakulacie, może dojść do zapłodnienia.
pozdrawiam | _________________ Siempre Viva! | |
| |
 |
tomal88 Wiek: 37 Dołączył: 26 Wrz 2007 Posty: 6 Skąd: poznań | Wysłany: Sro 02 Sty, 2008 |
|
| no to mnie uspokoiłes troche . Bo juz sie wystraszylem ;/ | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 02 Sty, 2008 |
|
| moja kumpelka miała taka sytuacje i lekarz zalecił jej by wzięła tabletkę do 48 czy 72 godz po stosunku gdyż ryzyko istnieje, wypisał receptę i zarzyła | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
tomal88 Wiek: 37 Dołączył: 26 Wrz 2007 Posty: 6 Skąd: poznań | Wysłany: Sro 02 Sty, 2008 |
|
| o to cudownia;/ | |
| |
 |
Szymon7 Wiek: 36 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Czw 03 Sty, 2008 |
|
| Myślę, że i tak nie masz się czym martwić. Tak, jak wcześniej napisałem- jeżeli już nawet plemniki znajdą się w preejakulacie to nie są zdolne do zapłodnienia. | _________________ Siempre Viva! | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 04 Sty, 2008 |
|
| Szymon7, uwierz mi że są to zależy od faceta | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Pon 07 Sty, 2008 |
|
| dokladnie,przeciez po ta sa prezerwatywy,gdyby te plemniki nie bylby zdolne do dzialania to prezerwatywy nie bylyby potrzebne bo kazdy przed samym wytryskiem wyciagal by penisa,w tym sluzie wprawdzie znajduje sie mniejsza ilosc plemnikow ale zwartych i gotowych by narobic szumu i doprowadzic do placzu niejedna pare zakochanych | |
| |
 |
Szymon7 Wiek: 36 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Pią 11 Sty, 2008 |
|
| Badania kliniczne nie wykazały żeby plemniki zawarte w preejakulacie byłyby zdolne do zapłodnienia. I tego będę się trzymał | _________________ Siempre Viva! | |
| |
 |
Nox2 
Wiek: 42 Dołączył: 02 Lut 2007 Posty: 68 Skąd: z piekła rodem | Wysłany: Sob 12 Sty, 2008 |
|
| Dobrze wiedzieć:D | |
| |
 |
mirek18 Wiek: 36 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Pon 14 Sty, 2008 |
|
| Szymon7, to wes prosz eopublikoj na forum takowe badani ana ktorych sie opierasz o moim zdaniem to sa bzdury wiadomo ze plemniki wtym sluzie sa tak jak by nie pelnosprawne bo maja slabsze dzialanie i slabszy ruch ale jest prawdopodobienstwo jednak do zajscia w ciaze ale to tez zalezy od merzczyzny jesli jego plemniki sa slabe to te ze sluzu beda slabsze jeszcze bardziej niz u przecietniaka jesli ma caly czas bojowe zolniezyki i z akazdym razem dojdzie do zaplodnienia bez problemowego to jego plemniki ze sluzem gdy dostana sie do komorki jajowej to moga tez zaplodnic ale to jest tak zwane 50 na 50 lepiej isc do lekaza ipoprosic go o tabletke po 72 godzinach | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
tomal88 Wiek: 37 Dołączył: 26 Wrz 2007 Posty: 6 Skąd: poznań | Wysłany: Pią 18 Sty, 2008 |
|
| aa pOwiem ze trzeBa uwarzAc! OstrozNosci nigdy nie zawiele | |
| |
 |
|