Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     MESKIE ZWIERZENIA .... MÓJ BOzzzee....
Autor Wiadomość
alan18 

Wysłany: Sob 29 Gru, 2007   MESKIE ZWIERZENIA .... MÓJ BOzzzee....

Ostatnio moj kumpel ( dupczyn , uwielbiny przez kobiety koleś , ktory wyrywa na kazdej imprezie laski , poprostu amant ) po pijaku zwierzyl mi sieze byl na imprezce , pod koniec imprezki , zostalo okolo 7 osob 3 laski 4 facetow ... podobno bylo fajne bzykanko ...lecz pozniej stalo sie tak ze zostalo 3 facetow i ojoj trzymal nie jednego penisa w mordzie ... i dalej juz wiecie ....( mowie odrazu do wszystkich ze nie mm nic przeciwko HOMO. ale sami wiecie .. szkoda mi kumpla ... i musze dodac ze on nie jest BI poprostu alkohol ...z jednej strony fajna przygoda ....z drugiej trałma dla chlopaka .. ) :D ale co zycie jest jedno ... trza wszystkiego skosztowac ....

a jaka jest wasza opinia .... co mu poradzic ....
>?>?>?>?>?>?>?>?>?>?>?>?>?>?>?>?
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
:| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|

Fantom17

Wysłany: Nie 30 Gru, 2007   

przedewszytskim zeby tego nie rozpowiadal :P tyle z rad,a alkohol az tak chyba nie oglupia zeby odrazu jak dziecko pakowac co do reki to do buzi...dlatego tez nie lubie jak ktos sie tlumaczy ze byl pijany(to tak z innej beczki w ogole) i nie panowal nad soba,moze i cialo wtedy jest poza nasza kontrola ale umysl zawsze dziala a przynajmniej powinien.

rutland 

Zgadzam się z Hipolitem... Jakby nie chciał wsiąść do buzi to by nie wziął nawet pod wpływem alkoholu... A poza tym dziwie się że ci się do czegoś takiego przyznał.... Ja bym nie powiedział czegoś takiego nawet najlepszemu kumplowi :p

penis.com.pl
andropenis
Szymon7 

hipolit_20 +1

Znam wielie takich osób, które szczycą się tym, co robiły pod wpływem alkoholu. Niejednokrotnie były to totalne bzdury wyssane z palca.
Co do samego alkoholu- uważam, że często osoby, które żałują czegoś, co zrobiły jedynie zakrywają się alkoholem, to bardzo wygodne... Powiedzą, że byli kompletnie pijani i nie wiedzieli co robią i tak na prawdę często bywa, że dobrze wiedzieli.
Hehe :P od razu mi się przypomina jak jeden z kumpli często przed jakąś imprezą mawiał: "Uchleje się tak, że nie będę rano pamietał gdzie zostawiłem majtki..."

paulinka 

myślę że z alkoholem jest tak że jeżeli czegoś chcemy a na trzeźwo nie mamy odwagi bo nie wypada, bo ludzie sobie źle pomyślą, to alkohol pomaga nam spełnić to co chcemy a nie mamy odwagi

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

zola 

Wysłany: Pon 31 Gru, 2007   

Ja przeżyłem cos takiego, bardzo podobna sytuacja, tez na imprezie bylem bardzo pijany zjarany itp i sie stalo wtedy to był moj pierwszy raz i tego dzisiaj nie załuje, a opisałem to tu
http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=3028

Pozdrawiam

Fantom17

Wysłany: Wto 01 Sty, 2008   

mieszanka wybuchowa tylko da slabych:)ja jade na takiej opcji juz od x czasu i naprawde jezeli mialem jakies "gorsze momenty" to tylko przez nadmiar alkoholu,nie ma sie w sumie czym chwalic ale poprostu chcialem Ci napisac ze można hehe,pozdrawiam was na lekkim kacu,biba byla naprawde OK tylko moja niunia przesadzila z alko i 3h przy niej siedzialem podajac jakies gorace herbatki itd. potem juz jak nowo narodzona:)

paulinka 

hipolit_20, chyba mało wiesz moim zdaniem to najlepsza mieszanka żeby fazke załapać

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

adadverts 

:shock:

Fantom17

Wysłany: Sro 02 Sty, 2008   

hipolit_20 napisał/a:

Mógłbyś sie już tak nie hojraczyc- nie jestes herosem z olimpu i napewno taka bomba dziala na kazdego tak samo :x

pffff nie"hojracze sie",to ze ty po tym masz jakies krzywe motki to nie znaczy ze kazdy musi,b.duzo ludzi ktorych znam jedzie wlasnei na takiej kombinacji joint+vodka i widocznie kazdy jest herosem z olimpu bo jakos nie widze zeby mi umierali na oczach,chyba ze powietrze na podkarpaciu ma jakies magiczne wlasciowsci...sam juz nie wiem,przykro mi ale nie moge ci tego udowodnic,nie mam zamiaru tez jakos forsowac na sile mojego punktu widzenia i przekonywac cie skoro ty wiesz najlepiej,odpowiedzialem ci tylko dlatego ze piszesz glupoty i poruszyles temat w ktorym kompletnie sie nie orientujesz....prawda jest taka ze kazdy ma inny organizm i kazdy roznie reaguje na uzywki,widocznie ty nie jestes stworzony do roznorakich kombinacji i koniec kropka.

Pozatym olimp byl siedziba Bogow a nie herosow.

Alex-sex 

hipolit_20 napisał/a:
Fantom17 napisał/a:
Pozatym olimp byl siedziba Bogow a nie herosow.

Herosi tacy jak Herkules byli pol bogami wiec tez tam zasiadali!!
nie pisz glupot jak nie wiesz

Olimp był uwazany za siedzibe OLIMPIJSKICH BOGÓW i watpie ze tam byl jakis Heros np Herkules (moze odwiedzał góre, ale nie miezszkal tam)
Bogowie Olimpijscy: Zeus, Hera, Apollon, Artemida, Hermes, Hefajstos, Afrodyta, Hades, Posejdon, Ares, Atena, Hestia, Asklepios

Alex-sex 

wiec po co piszesz ze Herosi tam zasiadali?

Fantom17

Wysłany: Czw 03 Sty, 2008   

sluchaj hipolit ewidentnie masz problem ze soba,odpusc jezeli nie masz racji,umiejetnosc przyznania sie do bledu tez zalicza sie pod kategorie "madrosc" a konsekwentnie probujesz zgrywac filozofa uzywajac niby wyszukanych slów i niby fajnych porównań,nie o to tu chodzi,to forum jest zeby sobie pomagac a nie ze soba sie klocic,ktos chyba moze miec inne zdanie he?
Alex ma racje,wiec wypozycz sobie jakas ksiazke o mitologii,macie tam w szkoel chyba biblioteke,po tym wszystkim wejdz na forum i zostaw komentarz ze sie pomyliles bo widze ze bardzo lubisz dyskutowac.A teraz tak troche dosadniej ci wytlumacze dlaczego odpisuje na twoje durne posty...bo mnei poprostu w***wiasz i widocznie nie jestem na tyle dojrzaly zeby cie olać.TO tyle

Pozdrawiam

penis.com.pl
andropenis
Szymon7 

Poza tym to nie jest forum dotyczące greckiej mitologii :roll: Jest sens się kłócić? W myśl sentencji: "Nie kłóć się z głupim bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem". Pozdrawiam :wink:

Fantom17

Powiedz mi gdzie napisalem ze jestem nieomylny?napisalem ze ty nie masz racji co akurat jest prawdą i zeby to pojac nie trzeba jakis glebszych rozwazan,a co do tego wyzwiska w moja strone to nawet nie potrafiles go poprawnie,gramatycznie napisac "niedojebanY cioto"(czy aby napewno tak to powinno brzmiec?),potrafilbys mi to powiedziec w twarz? bo tak sie sklada ze ja studiuje w warszawie,mieszkam na srodmiesciu niedaleko hali mirowskiej,wiec jezeli masz na tyle odwagi zeby mi to powiedziec w twarz to napisz mi na PW gdzie mozemy sie ustawic i napewno sie pojawie ale nie sadze zebys byl taki odwazny jak przed monitorem,w kazdym badz razie skoro juz jestesmy przy mitologii to tym bluzgiem w moja strone obaliles caly mit o swojej pseudo inteligencji do ktorej tak bardzo chciales nas przekonac przez swoje jakze "zawiłe posty"...

A co do twojego pytania o polemike,to ty ja zaczales,pamietasz?

hipolit_20 napisał/a:

Mógłbyś sie już tak nie hojraczyc- nie jestes herosem z olimpu i napewno taka bomba dziala na kazdego tak samo :x

Odpowiedz do tematu