Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Papieroski
Autor Wiadomość
end

Wysłany: Czw 15 Lis, 2007   

paliłem przez jakies poltora roku. Zaczelo sie na mojej osiemnastce, ale tak naprawde zaczelo sie gdy przed maturą systematycznie wychodzilem z kump0lem zeby sie odstresowac. Wciagnalem sie i palilem od 2 do 5 dziennie, ale we wrzesniu stwierdzilem ze im wiecej pale tym mniejsza sprawia to przyjemnosc. Teraz pale raz na tydzien, dwa tygodnie.
Pale glownie Camele i Chesterfieldy, od czasu do czasu, albo gdy niczego innego w sklepie nie ma to siegam po Davidoffy, Marlboro lub Lucki. Na szczescie teraz gdy pale tak malo moge sobie na nie pozwolic:)
Czy zamierzam przestac? W sumie to nie wiem na ile mozna powiedziec ze pale. rownie dobrze moznaby mnie nazwac alkoholikiem, bo czesciej siegam po browara niz fajke :P

mirek18 

Wysłany: Czw 27 Gru, 2007   

hymmm ... zaczolem palic w wieku 14 lat kumpel z siostra (15 lat siostra i 17 lat kumpel) mnie namuwili skoncyzlem pol roku puzniej stwierdzilem z emnie to wogule nie ciagnie nie uzaleznilem sie (mimo ze sie zaciagalem i jak to sie muwi na poczatku w gluwce sie krecilo i zygnelo sie nawet :D ) puzniej palilem w 2 klasie liceum te zjakos pol roku i tez znajomi mnie namuwili skoncyzlem palic a teraz moge zapalic dla towarzystwa i kiedy jestem zdenerwowany jakos mnie to uspokaja :) ale nadal si enie uzalezniam kiedys palilem chyba miesiac czasu i nic nie kupilem fajek i mnie nie ciaglo :) (powtarzam ze sie zaciagalem) u normalnego czlowieka powinno zadzialac i sie wkrecic w to hehe :)

BASF 

Wysłany: Czw 27 Gru, 2007   

mirek18 napisał/a:
hymmm ... zaczolem palic w wieku 14 lat kumpel z siostra (15 lat siostra i 17 lat kumpel) mnie namuwili skoncyzlem pol roku puzniej stwierdzilem z emnie to wogule nie ciagnie nie uzaleznilem sie (mimo ze sie zaciagalem i jak to sie muwi na poczatku w gluwce sie krecilo i zygnelo sie nawet :D ) puzniej palilem w 2 klasie liceum te zjakos pol roku i tez znajomi mnie namuwili skoncyzlem palic a teraz moge zapalic dla towarzystwa i kiedy jestem zdenerwowany jakos mnie to uspokaja :) ale nadal si enie uzalezniam kiedys palilem chyba miesiac czasu i nic nie kupilem fajek i mnie nie ciaglo :) (powtarzam ze sie zaciagalem) u normalnego czlowieka powinno zadzialac i sie wkrecic w to hehe :)

Jedno co można Ci zaproponować to chodzić do szkoły a nie myśleć o papieroskach. Konkretnie Ci zaszkodziły!!

P.S. Tylko nie mów, że jesteś dyslektykiem.

penis.com.pl
andropenis
mirek18 

Wysłany: Nie 30 Gru, 2007   

BASF - dziekuej ze zwracasz uwage na moje bledy :) ale akurat tak sie sklada ze jestem dyslektykiem :) niestety nie moja wina w szkole kulem slowniki ile wlazlo a i tak bledy robilem i robie nadal ... nie wiem mozemy podziekowac moim rodzica ze mieli zaslabe geny odpowiedzialne za poprawna pisownie a do szkoly chodze nadal (technik informatyk studium)

BASF 

mirek18 napisał/a:
BASF - dziekuej ze zwracasz uwage na moje bledy :) ale akurat tak sie sklada ze jestem dyslektykiem :) niestety nie moja wina w szkole kulem slowniki ile wlazlo a i tak bledy robilem i robie nadal ... nie wiem mozemy podziekowac moim rodzica ze mieli zaslabe geny odpowiedzialne za poprawna pisownie a do szkoly chodze nadal (technik informatyk studium)

Teraz każdy kto robi błędy nazywa się dysklektykiem. Jeszcze 15 lat temu nik nie wiedział co to jest. Alo OK. Jeśli masz to stwierdzone przez lekarza to zwaram honor :)

Krzysiek17
[Usunięty]

A ja mogę się pochwalić, papierosa jeszcze nigdy nie miałem w ustach :D
A już 18 na karku :P

Odpowiedz do tematu