Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Brak jednego jadra !!!!
Autor Wiadomość
Michał777

Wysłany: Pon 25 Lip, 2005   Brak jednego jadra !!!!

Do tej pory nie zbyt sie tym przejmowałem dopuki nie poczytałem co może z tego wyniknąc nie wiem co mam zrobic czy jest jakis sposób na sprowadzenie jadra do moszny poroszę o jakakolwiek szybką odpowiedz Pozdrawiam

Adamus-3005
[Usunięty]

Wysłany: Sro 27 Lip, 2005   

Jeżeli do tej pory jądro nawet nie pojawiało się w mosznie, nie próbuj nic robić smodzielnie. Idź do lekarza i dowiedz się, czy jest szansa sprowadzenia nieoperacyjnego (w co wątpię). Myślę, że dźwigacz jądra jest na tyle krótki, że konieczna jest ingerencja chirurgiczna. Z kolei zabieg jest na tyle prosty, że nie ma się czego obawiać. Sam (co prawda w dzieciństwie) miałem taki zabieg i poza tym, że mogłem się pochwalić blizną w ciekawym miejscu (teraz nie jest widoczna spod owłosienia), to nie pamiętam żadnych sensacji.

Michał777

Wysłany: Sro 27 Lip, 2005   mój wiek ?

Dzieki za odpowiedz ale jeszcze jedno nurtujace mnie pytanie czy wiek odgrywa tu ważna role bo ja mam 23 lata wiem to sie wydaje może nieco dziwne a nawet smieszne ze niezgłosiłem sie wczesniej do lekarza . czy to nie bedzie problem ?

penis.com.pl
orgasm contol
Adamus-3005
[Usunięty]

Wysłany: Sro 27 Lip, 2005   

Jakoś nie wydaje mi się to śmieszne. Powinieneś zgłosić się czym prędzej do lekarza. Ciesz się, że jeszcze jesteś młody - zdążysz jeszcze na wszystko, tylko nie zwlekaj.

Michał777

Wysłany: Sro 27 Lip, 2005   a teraz tylko wizyta u urologa

Dzieki za pocieszenie mam nadzieje żę wszystko sie uda byłem już u lekarza domowego po skierowanie i teraz tylko czeka mnie już wizyta u urologa dobrze by było jakby to sie odbyło szybko i w jak najkrótszym czasie :roll:
tylko nurtuje mnie jeszcze jedno pytanie Jaki wpływ na rozwój plemników ma to że te drugie jadro o ile tam gdzies jest temperatura ciała ? Moja głupota moze tylko uposledzic moja płodnosc ;/ Pozdrawiam dzieki za Pomocne słowa .

Adamus-3005
[Usunięty]

Wysłany: Czw 28 Lip, 2005   

Nie martw się swoją głupota - to raczej niewiedza. A za zaniedbanie w wieku dziecięcym możesz obarczyć winą rodziców - powinni się trochę interesować dzieckiem i załatwić ten problem do 8 roku życia dziecka (pamiętaj byś w przyszłości nie popełnił ich błędu w stosunku do swojego dziecka).
A jeśli chodzi o materiał genetyczny (plemniki), to jeśli nawet to jedno jądro nie będzie w pełni sprawne, to masz zawsze drugie (natura to się potrafi zabezpieczyć...) i ono wystarczy. Natomiast dwa jądra w mosznie daja wiekszą pewność siebie w kontaktach z kobietami. Życzę sukcesów na tym polu.
Pozdrawiam.

Indigo

Wysłany: Sob 30 Lip, 2005   Miałem to samo :)

Cześć..
Miałem to samo, tyle że ja mam 13 lat, a OPERACJE miałem w wieku 8-9 lat... Ja oczywiście sam tego nie wyczuwałem, ale moja mama zareagowała i po krzyku. Żadnych problemów nie było, po prostu nacinają Ci mosznę, i zaszywają taką "dziurkę" przez którą jądra ucieka. Ale mówię Ci, wszystko bedzie wporzo, no i pośpiesz się pośpiesz, bo możesz być... bezpłodny.

Adamus-3005
[Usunięty]

Wysłany: Pon 01 Sie, 2005   

Indigo - jak to jest, że mając 13 lat już udzielasz porad...? Chłopcze - co Ty wiesz o bezpłodności? Przeczytaj moją poprzednią wypowiedź na ten temat.

shoxx

Wysłany: Pon 01 Sie, 2005   

Hmm adamus czyzbys myslal ze jedyne i trafne wypowiedzi sa tylko w twoich postach? Skoro gosc mial identyczny problem to pisze i moze miec i 10 lat . Podejrzewam ze twoja wiedza to wiedza podrecznikowa wiec wyluzuj i nie zapominaj czym jest forum i czemu sluzy.

Adamus-3005
[Usunięty]

Wysłany: Sro 03 Sie, 2005   

Shoxx - nie ma wielu gości tak wyluzowanych jak ja (i mów co chcesz - spływa to po mnie jak woda po kaczce). Jest natomiast wiele trafnych wypowiedzi, którym oddaję pełen szacunek (wtedy tylko czytam i się nie wtrącam). Dziwi mnie tylko jak 13-latek pisze poradę w stylu "...pośpiesz się pośpiesz, bo możesz być... bezpłodny." Skąd ten "młodzieniec" ma takie przemyślenia? Bo wiedzę na ten temat, to zapewne ma ograniczoną.
Pozdrawiam i życzę rónie trafnych spostrzeżeń

Indigo

Wysłany: Czw 04 Sie, 2005   Żałosny jesteś :/

Wiesz, idź do chirurga, przejdź operację nie jąder, ale nosa bo Ci świat zasłania. Człowieku, czy Ty myślisz, że jeśli mam 13 lat, to co? To ch*** wiem? Wiesz, masz większy tupet, niż ja mam centymetrów, jesteś po prostu bezczelny i arogancki.

Michał777

Wysłany: Pią 12 Sie, 2005   lekarz

dobra byłem wiecie jak to jest kolejki itp ale mam jush wizyte zaklepana a odnosnie tego o czym teraz ostatnio pisaliscie przeciez mówiłem ile ma lat nie jestem 13 latkiem tylko 23 latkiem mysle że za puzo gadac czy te drugie jadro bedzie produkowało plemniki bo to raczej nie mozliwe skoro sie znajduje tyle lat w podbrzuszu lub w tych rejonach ale sam fakt posiadania 2 jąder jest chyba raczej satysfakcjionujacy Kobiety wiecie jakie one są no musze przyznac moja głupota jest straszna nie wiem czego sie człowiek wstydził ale mysle że nie jest tak zle cóz zawsze mogło by byc gorzej co do bezpłodnosci to raczej mni nie grozi jak ktos z was pwoiedział natura wyposarzyła nas w dwa jadara a wiec czym sie martwic to wszystko jest dziwne ale zyczcie mi powodzenia .ps i nie klucie sie o głupoty :]

andrzej11
[Usunięty]

Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006   

Adamus-3005 napisał/a:
zabieg jest na tyle prosty, że nie ma się czego obawiać.

Tez kiedys mialem taki zabieg sprowadzenia dwoch jader. Jedno zle podwiazal chirur i umarlo, kompletnie zaniklo.

Wiec nie taki prosty ten zabieg.

penis.com.pl
orgasm contol
ant11

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006   Re: lekarz

Michał777 napisał/a:
dobra byłem wiecie jak to jest kolejki itp ale mam jush wizyte zaklepana a odnosnie tego o czym teraz ostatnio pisaliscie przeciez mówiłem ile ma lat nie jestem 13 latkiem tylko 23 latkiem mysle że za puzo gadac czy te drugie jadro bedzie produkowało plemniki bo to raczej nie mozliwe skoro sie znajduje tyle lat w podbrzuszu lub w tych rejonach ale sam fakt posiadania 2 jąder jest chyba raczej satysfakcjionujacy Kobiety wiecie jakie one są no musze przyznac moja głupota jest straszna nie wiem czego sie człowiek wstydził ale mysle że nie jest tak zle cóz zawsze mogło by byc gorzej co do bezpłodnosci to raczej mni nie grozi jak ktos z was pwoiedział natura wyposarzyła nas w dwa jadara a wiec czym sie martwic to wszystko jest dziwne ale zyczcie mi powodzenia .ps i nie klucie sie o głupoty :]

jeżeli możesz pokaż nam fotke twojego penisa i moszny z jednym jądrem.

pozdrawiam

Piotrek87

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006   Re: lekarz

ant11 napisał/a:
jeżeli możesz pokaż nam fotke twojego penisa i moszny z jednym jądrem.

pozdrawiam
troche stary ten topick i pewnie albo już sprawa się rozwiązała albo koles poszedł z forum bo nie pisze nic... więc nie wiem na co liczysz :roll:

Odpowiedz do tematu