Powiększony żołądź |
Autor | Wiadomość |
zielony123 Dołączył: 29 Gru 2007 Posty: 2 Skąd: Lublin | Wysłany: Sob 29 Gru, 2007 Powiększony żołądź |
|
| Podczas wzwodu, rozmiar mojego żołędzia znacznie sie zwiększa przewyższając obwodem rozmiar reszty penisa. Przeszkadza mi to znacznie i nie mam pojecia co da sie z tym zrobic. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 29 Gru, 2007 |
|
| Nic się z tym nie robi. Normalna sprawa. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sob 29 Gru, 2007 Re: Powiększony żołądź |
|
| zielony123 napisał/a: | Podczas wzwodu, rozmiar mojego żołędzia znacznie sie zwiększa przewyższając obwodem rozmiar reszty penisa. Przeszkadza mi to znacznie i nie mam pojecia co da sie z tym zrobic. | W dziurke od klucza nie wsadzaj go a nie bój sie że w szparce kobiety zaczepi sie jak haczyk w przynęcie jak będziesz wychodził.Wieksza żołądź dodaje mu uroku ale też pewnie zwiększa doznania,więc nie masz się czym martwić.Ja też taki mam i myślę że lepiej wygląda niż ten z taką zwężoną żołędzią. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zielony123 Dołączył: 29 Gru 2007 Posty: 2 Skąd: Lublin | Wysłany: Sob 29 Gru, 2007 |
|
| dzieki | |
| |
 |
|