Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Wędzidełko - Za krótkie? Dużo zdjęć . Prosze o pomoc :( ??
Autor Wiadomość
Makrono

Wysłany: Wto 13 Lis, 2007   Wędzidełko - Za krótkie? Dużo zdjęć . Prosze o pomoc :( ??

Witam , oto moj problem. Uświadomiliscie Cie mnie juz ze mam za krotkie wędzidełko. Moje pytanie czy tylko wędzidełko? Czy jakas plastyka , stulejka czy inne. Moim kolejnym problemem jest kształt zgrubienia w środku penisa. Z czego to wynika i jak mozna te wade zniwelowac gdyz mi przeszkadza. Czy jest mozliwosc ze po zabiegu wedzidelka penis ' rozciagnie sie ' do przodu i nie bedzie tak zgrubialy na srodku? Prosze o odpowiedz
Pozdrawiam

paulinka 

Wysłany: Wto 13 Lis, 2007   

stulejki ja tu nie widzę bo całą główkę widać ale chłopie nie wiem na co czekasz i marnujesz czas na pisanie na forum zamiast iść do lekarza??

w moim odczuciu jeżeli chcesz by wszystko było dobrze potrzebny jest zabieg , zmieni tez on ustawienie żołędzia w stosunku do reszty penisa bo wędzidełko nie będzie go tak "ciągnęło" na dół przez co penisek będzie miał ładniejszy kształt. jeżeli jesteś w stanie zapłacić radzę iść prywatnie gdyż tam robią to szybciej i najczęściej lepiej bo zależy im na dobrej opinii pacjentów.

nie bądź baba, łap sie za jajca i do lekarza!!!!!
powodzenia :)

[ Dodano: Wto 13 Lis, 2007 ]
Wysłany: Wto 17 Lip, 2007
Makrono napisał/a:
dzieki Paulinka :) dzieki Twojej odpowiedzi zdecydowalem sie i dzis jeszcze sie umawiam na wizyte :)

oj nie lubię kłamczuszków :(

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Makrono

Wysłany: Sro 14 Lis, 2007   

mam taka sytuacje ze nie mam 18nastki :/ wtedy jak Ci to napisalem to powiedzialem o tym rodzicom i mieli zadzwonic tu i tam ( dalem im numery z netu do prywatnych przychodni ) . Ale wciaz im to wypominam i nie moga mi tego zalatwic. Ciagle mowi ' oj przepraszam faktycznie zapomnialam , wiem wiem ze to dla ciebie wazne jutro zadzwonie ' :| A stara na swoje badania do ginekologa czekala tydzien ... bo widzialalem karteczke :D
No co zrobic :(

Podobno jeszcze plastyka wchodzi w gre?

A no i czy ksztalt penisa rozprowadzi sie idealnie po zabiegu? nie wyglada na to zeby sie sciskal tylko poprostu tkai byl :( ale moze

penis.com.pl
bathmate
paulinka 

Wysłany: Sro 14 Lis, 2007   

ale zadzwonić to chyba możesz sam!!! do rejestracji nie jest potrzebny dowód!!!

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

teaser 

Wysłany: Pią 23 Lis, 2007   

dodam ci otuchy, ja jestem po zabiegu wydluzenia wedzidelka i jestem zajebiscie zadowolony :D :D:D:D jak masz pytania jakies to ładuj na wszystko odpowiem ;)

Dodam ze nie zaplacilem ani grosza :) Fakt ze czekalem nieco dluzej niz u lekarzy prywatnych ale bylo warto... teraz moj maly jest piekny :)

[ Dodano: Pią 23 Lis, 2007 ]
i nie wiem po co wysylasz matke zeby ci lekarza zalatwila. Troszke wiecej samodzielnosci i odpowiedzialnosci... chyba ze masz 7 latek to ok... ale po wygladzie Twojej kuśki nie wydaje mi sie :) Wskoczy 30 latek a ty nadal bedziesz matke wysylal zeby ci lekarza szukala? :> HEEEELLLOOO...

mirek18 

Wysłany: Pią 28 Gru, 2007   

z gadzam sie z przedmuwcami do lekaza i to migusiem ...

x-men16
[Usunięty]

http://www.sztukakochania.fora.pl/

Ciekawostki,informacje,porady udzielane przez seks eksperta i wiele innych rzeczy o tematyce erotycznej!!! :-D
Polecam!!!!

sliwagd 

Idź najlepiej do lekarza a to pomoże

penio23 

Wysłany: Nie 20 Sty, 2008   

Cześć wszystkim jestem nowy , jeśli moge się podłączyć do tematu to też mam taki sam problem i niewiem jak sobie z im poradzić.
Penis mam troche krutszy właśnie przez wędzidełko.
Ile może kosztować taki zabieg, i ile trzeba by było się z tym ukrywać przed paniami po zabiegu

jordan23 

Wysłany: Nie 24 Lut, 2008   

ja mam prawdopodobnie za male wiezidelko.Niewiem czy isc bo czytam duzo opini ze cos poszlo nie tak albo sa problemy . POmozcie :/

M-H 

Wysłany: Nie 24 Lut, 2008   

Jordan23: nie pisz tego samego w kazdym temacie...

penio23: Zabieg roznie kosztuje. Zalezy od miasta/kliniki/urologa. Musisz sam zapytac urologa. Po plastyce napletka mozesz normalnie chodzic do szkoly, pracy. Tylko nie wolno sie przeciazac. no i oczywiscie sex odpada na jakies 2-3tyg.

Odpowiedz do tematu