| Oh My God !!! <--- Obadajcie do cholery to coś |
| Autor | Wiadomość |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 09 Maj, 2007 |
|
| | jak sie temu przyjżec to wydaje sie nie prawdziwe ale dosc dobry fotomontarz bo nawet jak sie zbliży wydaje sie ok ale wyglada okropnie bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
mateusz_papuga Dołączył: 21 Maj 2006 Posty: 92 | Wysłany: Sro 09 Maj, 2007 |
|
| Ja powiem tylko tyle ten ktoś ma na prawdę talent i gupotę w muzgu | _________________ kochaj i żyj na wysokich obrotach...
Byle by łózek nie łamać ;]
Pozdr. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 09 Maj, 2007 |
|
| Ja nie będę oryginalny i też uważam, że to fotomontaż!
Ale to jest ochydne... | _________________ Vassil | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
pablo115 Dołączył: 25 Kwi 2007 Posty: 90 | Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 |
|
| | Jakie to oblesne k*****a | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 |
|
| | To nie kobiety to kur....y i nie mają cipek tylko studnię... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 |
|
| | ten fotomontaż jest ohydny i na rzyganie mi sie zbierało jak to zobaczyłem! | |
| |
 |
Nightwish 
Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 32 Skąd: Śląsk | Wysłany: Wto 25 Gru, 2007 |
|
| Ło kurde jej partner jest słoniem czy co? | _________________
 | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 25 Gru, 2007 |
|
| | Abym mógł ocenić to na 100% musiałbym to widzieć na żywo. Ale jeśli pozostaje mi tylko foto to dziwi mnie fakt, że tak wiele dziewczyn tak ma. Jeszcze byłbym skłonny uwierzyć jeśli byłby to pojedynczy przypadek ale tak... nie mam zdania | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
mirek18 Wiek: 37 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Czw 27 Gru, 2007 |
|
| ja pier***** ku**** MA* nie dzwigam boze ochyctwo przeciez to slon ja chyba ostro pchal tam ze takie rozmiary | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
| |