Scisniecie penisa gumka u nasady-pytanie |
Autor | Wiadomość |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Sob 06 Paź, 2007 Scisniecie penisa gumka u nasady-pytanie |
|
| Witam pisal ktos na forum o takim sposobie zeby jakas gumka scisnac penisa u nasady gdy jest w erekcji zeby krew nie odplynela (poszerzaja sie wtedy naczynia krwionosne itp) wie ktos ile czasu penis moze byc tak scisniety??? | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 06 Paź, 2007 |
|
| Zapewne ten kto to pisał został wyśmiany... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 06 Paź, 2007 Re: Scisniecie penisa gumka u nasady-pytanie |
|
| skywalker napisał/a: | Zapewne ten kto to pisał został wyśmiany... |
Nieźle. Heheheh
malapalka napisał/a: | Witam pisal ktos na forum o takim sposobie zeby jakas gumka scisnac penisa u nasady gdy jest w erekcji zeby krew nie odplynela (poszerzaja sie wtedy naczynia krwionosne itp) wie ktos ile czasu penis moze byc tak scisniety??? |
No to spróbuj jakie są wyniki to się zdziwisz. A jak długo?? Najlepiej tak długo zanim wda się martwica. Poznasz to po sinym zabarwieniu członka i po braku reakcji na bodźce. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Kony9 Dołączył: 07 Paź 2007 Posty: 1 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 |
|
| Są jakies dobre efekty tego?? tzn... widać wzrost?? | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 |
|
| z tego co mi na ten temat wiadomo, to raczej wpływa to na poprawę potencji, a jeśli mówimy o wymiarach, to wydaje mi się, że powinna raczej grubość niż długość się zwiększać... | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
axa 
Dołączyła: 22 Cze 2007 Posty: 64 Skąd: za gorami, za lasami | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 |
|
| dla mnie to jakis idiotyzm-nawet dziecko wie, ze jak scisnie gumka paluszek, to on sie zrobi granatowy, zacznie mrowiec, a potem bolec-w rezultacie moze odpasc | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Pon 08 Paź, 2007 |
|
| axa napisał/a: | ... a potem bolec-w rezultacie moze odpasc |
hahaha.... tego autor chyba by niechciał Z wyczuciem chyba nic sie nie stanie np. jak założy na 10min. potem odpoczynek i znowu na 10min. | |
| |
 |
qtasek Wiek: 33 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 11 Paź, 2007 |
|
| Wg. mnie to dosyć ryzykowny pomysł to ze palec ileś tam bez dopływu krwi wwytrzyma to nie znaczy ze penis wytrzyma tyle samo ale cóż to moje zdanie ja bym nie próbował... | |
| |
 |
eeernest Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 |
|
| Ja założyłem na pół godziny i od razu urósł o 3 cm w obwodzie.
Wszyscy zakładać gumki na penisy, a w oczko wciskać kredki | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 |
|
| eeernest napisał/a: | Ja założyłem na pół godziny i od razu urósł o 3 cm w obwodzie.
Wszyscy zakładać gumki na penisy, a w oczko wciskać kredki |
Hahahah. Śmiech na sali. Masz ode mnie browara za tę wypowiedź. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
eeernest Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 |
|
| Wolę paczkę gumek recepturek | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 |
|
| Albo dobrze przywalić młotkiem 5 kilowym. Ale wtedy się zwiększy obwód. Hehehhe | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|
| a średnica jeszcze bardziej
Chyba spróbuję. Moja dziewczyna będzie zachwycona | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kropek222 Dołączył: 20 Paź 2007 Posty: 8 Skąd: P-ń | Wysłany: Pon 24 Gru, 2007 |
|
| Witam. Od kąd stosuje zakładanie gumki do ćwiczeń wychodzą mi dziwne zmiany. Utrzymują się one około 2 dni, wychodzą bezpośrednio po ćwiczeniach. Wydaje mi się że to są popękane żyłki. Co wy o tym myślicie? Pozdrawiam
 | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 24 Gru, 2007 |
|
| wygląda jak krwiaki, mam takie na szyjni jak mnie chłopak całuje zbyt czule, powinno zejść po kilku dniach | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
|