Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Depilacja moszny
Autor Wiadomość
skos 

Wysłany: Nie 23 Gru, 2007   

http://www.cooldepil.se/metod.html

gmail 

Wysłany: Wto 25 Mar, 2008   

Nox2, caly? cale cialo ogoliles?

x_AnDrEaS_x 

Faktycznie po depilacji jest super efekt :D W sumie zrobiłem to jak na razie tylko dwa razy, ale chyba na tym nie skończę :) Jeżeli chodzi o odrastanie to w moim wypadku nie jest to aż tak szybko...

penis.com.pl
andropenis
gmail 

moszna staje sie jedrna:D

HOTEST 

Wysłany: Pią 28 Mar, 2008   Re: Depilacja moszny

zarkavi napisał/a:
Ostatnio odkryłem że wydepilowane jądra wyglądają super sexy. Jednak nie wiem czy jestem jakimś ewenementem, ale po 5-6 dniach od wygolenia włoski mają już ok. 1cm! To normalne że w tym miejscu włosy tak szybko rosną?

Ja tam też się golę...zarówno jajka jak i penisa. Zdecydowanie lepiej :)
tak samo usuwam włosie pod pachami i na klacie...wygląd sexy :)

gmail 

Wysłany: Sob 29 Mar, 2008   

HOTEST, daj fotke cialka wygolonego:P

Dołohov 

Wysłany: Sob 05 Kwi, 2008   

Ja się wczoraj ogoliłem :) tzn jajka... :D Takie fajne aksamitne są teraz :P Nad penisem też ogoliłem do 0 tzn taki cienki paseczek zostawiłem ale strasznie tego żałuje bo sie jakoś tak łyso czuje :( ... Zawsze tylko przycinałem maszynką na 5 mm.. nie wiem co mi strzeliło do głowy :P

bene

Wysłany: Nie 06 Kwi, 2008   

ogolony penis czy jądra dla niektorych kobiet sa ok a dla niektorych wygladaja niemesko...

paulinka 

bene, nie znam żadnej która narzekałaby na ogolone jądra niektóre lubią jak jest trochę włosków chodź pewnie starsze tak koło 40 to przywykły do kłaków i bez byłoby dziwnie mi na początku pożycia wydawało sie normalne że sa tam kłaki ale to przeszkadza w sexie oralnym poza tym bardziej podniecające są takie zadbane, nie mówię że na 0 ale jak widać że ładnie przystrzyżone to wiadomo że facet dba o siebie i trzyma wysoka higienę osobista, wiem że na 0 dużo facetów nie lubię bo jak odrastać zaczynają to strasznie kują i przeszkadzają

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

freelanc3r
[Usunięty]

ostatatnio przycielem swoja jungle i.... jezu czemu mnie zawsze podkusi? :D nie przycielem na 0, przycielem tak delikatnie ale nie ze prawie nie ma klakow... a tak kulo... ;P juz przechodzi jakos ale tragedia... az kminilem czy nie pojechac na 0... ale nie wyobrazam sobie jak by mi z teo 0 odrastalo...
ja tma wole chyba jungle miec jakas bo co wezme za nozyczki to mnei zaczyna mocno kuc, swedziec i rpzeszkadzac :(

adonius 

Wysłany: Pon 07 Kwi, 2008   

A ja też tak miałem na początku ,że strasznie kuło i swędziało. Ale po paru razach przestaje i takie lekko przystrzyżone włoski znacznie lepiej wyglądają :mrgreen:

HOTEST 

Wysłany: Pon 07 Kwi, 2008   

adonius napisał/a:
A ja też tak miałem na początku ,że strasznie kuło i swędziało. Ale po paru razach przestaje i takie lekko przystrzyżone włoski znacznie lepiej wyglądają :mrgreen:

Kwestia przyzwyczajenia...na początku troszkę pouwiera i zaswędzi...ale efekt jest wart takiego poświęcenia.
Estetycznie lepiej się czuję a ogólny widok też zadawalający.
Włosie usuwam od dłuższego czasu zarówno z moszny jak i penisa a także pod pachami i klatka :)

noslesz 

Wysłany: Wto 08 Kwi, 2008   

Trochę offtopu... Ludzie, coś może Was kłuć, nie kuć... Kuć to można żelazo, póki gorące! :) Hehe, "kucie włosów" :D

penis.com.pl
penilarge krem
bene

Wysłany: Wto 08 Kwi, 2008   

Paulinka od razu widac ze jestes zwolenniczka przystrzyżonego penisa:P. Hmm... ale wiesz kobiety sie gola - normalne... a facet to facet. Co jeszcze ma sie pod pachami na klacie tylku nogach golic :P ? Wg. mnie jednak powinien zostawic slady swojej meskosci... chyba ze partnerke to strasznie odrzuca , wtedy moze sie dla niej zmienic;]. Ale nie ma co dyskutowac , kazdy robi wszystko wg. swoich potrzeb

paulinka 

Wysłany: Sro 09 Kwi, 2008   

bene, penis na pewno przystrzyżony, pachy lepiej tak szczególnie w lecie a reszta to wolałabym żeby nie golił

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Odpowiedz do tematu