Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     >>>>Jak zrobic dobrze laske chłpakowi<<
Autor Wiadomość
martin27

Wysłany: Czw 02 Lut, 2006   

Hmmmm Ludzie czy wy naprawde nie wiecie ze NAJLEPIEJ LASKIE ROBI FACET A NIE KOBIETA jak ktos nie wie to niech zaluje hehhehehe 8) mi kiedys facet zrobil jejjjjjjjjjj odlot a moja to tylko udawalem ze mi sie podoba a ona sie biedna tak meczyla hhehhee no coz chyba gejem zostane :) )))

Bruno Pelletier

Wysłany: Czw 02 Lut, 2006   

Gejem się nie zostaje - gejem się jest albo nie :)

mar22

Wysłany: Pon 06 Lut, 2006   

Jak będziesz robiła laskę swojemu chłopakowi, nieważne czy płytko, czy głęboko (chociaż ja osobiście uwielbiam, gdy mój mały chowa sie w ustach po same jaja) włóż paluszek w jego dziurkę i delikatnie masuj od środka męski punkt G. Nawet nie wyobrażasz sobie, jaki bedzie miał wtedy odlot. :D

penis.com.pl
penilarge krem
Gość

Wysłany: Pon 13 Lut, 2006   

Panie, do boju ;p

Bardzo niewiele osób w Polsce potrafi dobrze zrobić laskę. Poza tym jest to czynność znacznie bardziej pracochłonna, niż się powszechnie uważa
Jeśli chcesz zrobić laskę sobie - zastanów się dwa razy. Pozwól raczej, żeby zrobił ci ją ktoś inny. W gruncie rzeczy jedyny sens robienia laski leży w ilości - im więcej, tym bardziej się opłaca. Trudno jest jednak znaleęć kogoś, kto przyzna się, że z tego żyje. Nieliczni profesjonaliści zazdrośnie strzegą szczegółów robienia laski. Jeśli i ty chcesz spróbować, postępuj wedle poniższych wskazówek.
1. Tajemnica dobrej laski (podobnie jak np. dobrego loda), leży w jakości surowców. Dlatego powinieneś zacząć od wizyty w tartaku, by wybrać odpowiednio sezonowane drewno, czyli drzewo ścięte kilka miesięcy temu i właściwie magazynowane. Najlepiej bukowe.
2. Etap drugi to cięcie drewna na długie, wąskie kawałki. Zrobią to dla ciebie w tym samym tartaku.
3. Z kawałków drewna na specjalnej maszynie (tzw. drążarce) uformuj kije. Drążarki, podobnie jak porządnie zrobione laski, należą już do rzadkości. Trudno je kupić, stąd ich cena ma charakter wyłącznie umowny. Na drążarce ustawia się rozmiary laski. Maszyna zrobi ci kije o żądanej długości i grubości.
4. Twarde kije poddaj następnie zmiękczaniu w parniku - podgrzewanym pojemniku z parą wodną. Parowanie sprawia, że kij staje się elastyczny i można wygiąć go w laskę. Długość parowania jest tajemnicą zawodową ludzi i instytucji żyjących z robienia lasek. Będziesz więc musiał poeksperymentować, żeby wiedzieć, kiedy kij wyjąć.
5. Gięcie kija na giętarce to już tylko formalność. O giętarkę jest nieco łatwiej niż o drążarkę, ale i tak trochę kosztuje. Można uznać, że laska wygięta to właściwie już laska zrobiona.
6. Po wygięciu włóż laskę do pieca, żeby ją wysuszyć. Znów musisz sam wyczuć, kiedy laskę wyjąć. Nie ma nic gorszego niż zbyt sucha laska.

royscop

Wysłany: Pon 13 Lut, 2006   

cheche dobre ale ciekawe czy zaineresowana jest juz w tak zawansowanym wieku :lol:

megan_31

Wysłany: Wto 14 Lut, 2006   

Hmmmm, z tym ze facet robi najlepsza laske to nie bardzo sie zgodze :roll: Wszystkiego mozna sie nauczyc a trening czyni mistrzem :lol: To tak samo jakby powiedziec ze kobieta robi najlepsza minete...a to nie prawda.

Ja doprowadzam faceta do szalu robiac mu laske (niejednemu robilam i niejeden wyl z rozkoszy).
Zeby facetowi bylo dobrze, trzeba lubic sex oralny. Nic na sile. Ja na przyklad to uwielbiam :lol: i dlatego mi to wychodzi. Wczuwam sie i priorytetem staje sie dla mnie przyjemnosc partnera...
Na samym poczatku calowanie okolicy penisa, zabawa jajeczkami :) ) oraz imitacja (nie wiem jak to ujac) robienia laski (tzn jest w ustach ale nie sciskam go)....
Lekkie, delikatne podgryzanie samego napletka, wkladanie calego penisa do ust z jednoczesnym draznieniem napletka jezykiem, ssanie napletka z pocieraniem go o podniebienie (to moj lubi najbardziej), rozne tempo (raz wolniej raz szybciej, raz mocniej raz lzej) pozwala wyczuc co sie partnerowi najbardziej podoba a raczej podnieca...
Do calej tej zabawy dochodzi draznienie jego odbytu ale to juz w fazie pozniejszej gdy jest mocno podniecony...
Co do fazy konowej to nie przepadam za polykaniem ale partner spuszcza mi sie do ust (to lubie) a ja pozwalam aby sperma splywala po jego penisie i moich ustach (mam nadzieje ze rozumieie o co mi chodzi...spuszczanie sie do ust bez polyku), bo duza przyjemnosc sprawia mu spuszczanie sie kiedy jeszcze jest w ustach i kiedy zabawa penisem nadal trwa... Nie koncze zabawy opd razu, drastycznie lecz czekam az spusci sie do konca i potem stopniowo, umiarkowanie koncze....
najbardziej lubie 69. Poniewaz on mi ulega i pozwala robic z jego penisem to co mi sie rzewnie podoba, ja odwdzieczam sie tym samym... w taki sposob jaki chce bawi sie moja mala. Pozycja 69 daje fantastyczne zakonczenie :) )
pozdrawiam M :D

Gość

Wysłany: Czw 23 Lut, 2006   

a jak wygląda pozycja 69?

Hedones

Wysłany: Czw 23 Lut, 2006   

Masz calkowita racje megan.
Kobieta musi to lubic...ja musi PODNIECAC sprawianie przyjemnosc swojemu facetowi..robienie mu laski. Wtedy to ocean rozkoszy dla faceta.
Ja to mam wlasnie ze swoja kobieta.
Poza tym lubi polykac gdy tryskam.
Piescic mnie jezyczkiem w okolicach odbytu.
Tylko ten co to przezyl wiem o czym mowie(rozkosz).
Brac moje jadra cale do ust. i wiele inncych czynnosci,ruchow.
Tylko wyobraznia jest ograniczeniem....

Na prawdziwa laske sklada sie wiele.
I facet naprawde moze wyc z rozkoszy, to wcale nie przesadne stwierdzenie.

kocurek 

Wysłany: Pią 24 Lut, 2006   

znieczulica bardzo ważnym miejscem tzn. silnie reagującym na bodźce na penisie jest wędzidełko. gdy bedziesz robiła chlopakowi laske zsun ustami napletek i jezykiem podrazniaj napletek na perno go to podnieci. oczywiscie badz delikatna przy robieniu laski, agresja i porywczosc moze i jest sexi ale na pewno nie w momencie startu, poczekaj z tym az sie powili zaczniecie rozkrecac.

Bruno Pelletier

Wysłany: Pią 24 Lut, 2006   

megan_31 napisał/a:
Lekkie, delikatne podgryzanie samego napletka

Ałaaaaaa!!!!

belcr0x

Wysłany: Sob 25 Lut, 2006   

dokladnie, pozycja 69 jest mega, mimo iz mam te swoje, to mialem okazje z dziewczyna z klasy sprobowac, bylo super ;)
fajnie by bylo sprobowac z kobieta doswiadczona jak megan takich pozycji, niestety ciezko o takie u mnie, ale czas zrobi swoje :D

megan_31

Wysłany: Pon 27 Lut, 2006   

pozycja 69 to jak on lize mnie a ja jego z tym ze najwygodniej jest jak ja jestem na gorze....

i zadne alaaaa!!! bo delikatnie znaczy ze nie boli....wrecz przeciwnie na serio sprawia przyjemnosc. To tak jak z uchem-delikatne podgryzanie moze byc na serio podniecajace ;)

pablos84

Wysłany: Pon 27 Lut, 2006   

taa jest 70 rzeczy ktore kobieta powinna umiec:
69 i gotowanie!!

penis.com.pl
viamax
Makrono

Wysłany: Wto 21 Lis, 2006   

pisze sie SSIJ a nie SSAJ

zola 

Wysłany: Wto 21 Lis, 2006   

Ja gadalem o tym z moja kobieta, ale to wedlug mnie jest robienie z niej k..., jej minetke to sie zgadzam (sam robilem)calowanie w te miejsca jest super.

Odpowiedz do tematu