Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy to normalne? czy coś poważnego? [FOTO]
Autor Wiadomość
norbiii

Wysłany: Czw 30 Sie, 2007   

a schodzi to wogole kiedyś czy do końca zycia to bede miał ?? :)

CheshireCat 

Wysłany: Pią 31 Sie, 2007   

hehe ktoś prosił o głos lekarza, wprawdzie na razie jestem na 3 roku medycyny (od października), ale wiem (także z własnego doświadczenia), że papillomatosis coronae penis czyli własnie to na co uskarżają sie forumowicze w tym temacie to po prostu anatomiczna możliwa cecha budowy prącia :D , nie są związane żadną chorobą czy brakiem higieny (choć na pewno ich postacie patologiczne - zapalne - owszem), to oznaka aktywności naszego układu hormonalnego (stad pojawiają sie zazwyczaj w okresie dojrzewania). Niektórzy je mają (ok 15-40% mężczyzn) inni nie. Możliwa jest słuszność stwierdzenia, ze osoby o dużej aktywności układu nerwowo-gruczołowego związanego m. in z popędem płciowym (libido) mają je częściej. Co chyba widać po zwiększonym procencie występowalności wśród użytkowników forum (ktoś pisał ze 3/4 osób z forum), bo za pewne na forum znajdują się osoby o ponadnormatywnym popędzie seksualnym i zwiększonym zainteresowaniu tym tematem. czyż nie? ;)

Zatem Nie ma sensu sie przejmować. sam posiadam takowe ;) i jakos mi nie przeszkadzają. Okresowo mi zanikają, ale w tym czasie następuje jakoby ich złuszczenie i mam dużo tzw omastki (białawej wydzielinki ze złuszczonych gruczołów i naskórka), wiec wole jak już je mam ;)

Grudki mogą zniknąć po okresie dojrzewania lub utrzymać się dłużej, ale w obu wypadkach jest to fizjologia a nie objaw patologiczny.

WIEC KUŹWA NIE SZUKAĆ SOBIE KOMPLEKSÓW I PROBLEMÓW NA SIŁĘ ;)

dach123 

Wysłany: Sob 01 Wrz, 2007   

Nie rozumiem o co chodzi w tych zdjęciach...Ze niby co na nich jest nie tak?? Liczę na szybką odpowiedź

[ Dodano: Sob 01 Wrz, 2007 ]
Aha. A czy te krostki czy co to jest są u was twarde??

penis.com.pl
masturbator
Fighter

Wysłany: Wto 11 Wrz, 2007   

Fuck od jakiegoś tygodnia/dwóch wyszło mi to samo, mam 22 lata i nie wiedziałem, że takie coś w ogóle istnieje myślałem, że to tylko przejściowe i zaraz zniknie a tu czytam i widzę, że to zostaje do końca życia, fuck a wcześniej nic nigdy takiego nie miałem, nie wiele tego jest ale i tak mnie to wkurza tym bardziej, że wcześniej nie miałem w ogóle i boje się, że może zrobić się tego więcej, Od ponad miesiąca nosiłem bardzo regularnie Penimastera myślałem, że to jakieś chwilowe podrażnienie. Używałem też kremu PenisFitt czy coś takiego i myślę, że to on jest przyczyną tego, gdyż robiłem głupotę i na noc smarowałem penisa tym kremem PenisFit i owijałem woreczkiem żeby maść się nie ścierała tak aby maść długo działała i myślę, że przez takie działanie mogłem to spowodować. Dziś się wkurzyłem i chciałem się tego pozbyć wiec wziąłem obcinaczki do paznokci i obciąłem kilka na próbę aby zobaczyć czy po zagojeniu zniknie w tym miejscu. jednak takie obcinanie strasznie boli wiec w sumie jedynie obciąłem główki tym krosteczkom ( to jedyna opcja znośna ból) chociaż planowałem je dogłębniej obciąć, zobaczę jak to miejsce będzie wyglądało jak się zagoi, jak okej to wszystkie wyciacham. Jak by ktoś był chętny do takiego czegoś to polecam na podnieconym Penisie wykonywać (podniecony ma mniejszą tolerancje na ból) na padniętym ból jest nie do wytrzymania przy wycinaniu. Trudno utrzymać go podnieconego przy czymś takim i krew też dość mocno leci przy obcinaniu. Znalazłem na jakimś forum, że jeden chłopak sobie wyciął i jest zadowolony, jest tam też wiele ciekawych info w temacie, piszą np. że można się tego pozbyć za 300-500 zł Laserem Co2. Link do forum http://www.prosaki.fora.pl/informacje-f1.html Powodzenia. Hej.

mar22

mam nadzieję, że to żart z tym wycinaniem!!!

Fighter

Nie, powaga.

end

Wysłany: Sro 12 Wrz, 2007   

zakażenia chcesz? od takich rzeczy moze sie tylko kompletny sajgon tam zrobic.ludzie..akceptujcie troche siebie

Prozor 

Wysłany: Pon 01 Paź, 2007   

Witam - ja mam podobne ktostki tylko bardziej od spodu członka i bardziej na skórze na szczycie... A to pod napletkiem co masz... to co sie działo kiedy Ci wychodziło to ?? bo ja ostatnio troche czuje takie łaskotanie w tym miejscu - jakby mi sie cos tam takiego robiło ... czy mozna temu zapobiedz ??

meister 

Wysłany: Sob 10 Lis, 2007   

TO JEST OBJAW TYPOWY DLA WIRUSA HPV.
jak sie wszyscy tak śmieją, że to mają - to gratuluje - jak się to g.... rozwinie i nie bedziecie leczyć, to urośnie wam wielki kalafior co się nawet w gumkę nie zmieści lub rak prącia - i bedziecie sie wymieniać zdjęciami implantów.

Z takimi rzeczami to nie nalezy sie cackać. Wstyd iśc do lekarza :) ale lepiej szybko działać.
PRZECZYTAJ:

http://www.test-hpv.pl/dla_pacjentek/#24

Happy? Lepiej idź kup test, zrób go w domu lub u lekarza i się lecz.

Meister

jacekgz 

Wysłany: Sro 14 Lis, 2007   

mam takie krostki jak na 1 zdięciu co zrobic zeby to znikło :( POWIE MI KTOS

SiwyPrze 

Wysłany: Nie 18 Lis, 2007   

ja tez mam krosty, jednak one nie są takie małe, otóż moje może nie są duze ale jednak są dość widoczne i są jak takie małe bruzdki. Można je wycisnąć i wychodzi w tedy takie białe coś ale ta krosta nie znika, co to może być i czy to szkodliwe?

[ Dodano: Nie 18 Lis, 2007 ]
jak załatwie sobie kabel z tel do kompa to dam foto tych krostek :|

jacekgz 

Wysłany: Pon 03 Gru, 2007   

niewiem co robic to nie znika ??????????????????????? :( :( :( :( :cry: :?: :?: :?: :?:

eeernest 

Wysłany: Wto 04 Gru, 2007   

Ja też coś takiego mam, mniej pod zołędziem, ale więcej u nasady... i co z tego ? :)
Jest zajebiście sprawny, dobrze bzyka, jest posłuszny.. czego więcej wymagać ?
Jeśli to wasz jedyny problem to.. dajcie sobie spokój :D
Fiucio się poci, włazi w dziwne miejsca.. przecież jego skóra nie będzie idealna jak wszędzie indziej ;)

pzdr.

penis.com.pl
bathmate
jacekgz 

Wysłany: Pon 10 Gru, 2007   

czy ktos wie tutaj co zrobic zeby to znikło

facet 

Wysłany: Sob 29 Gru, 2007   

jacekgz napisał/a:
czy ktos wie tutaj co zrobic zeby to znikło

Na ten temat powinien wypowiedzieć się doktor. Niestety na tym forum lekarzy brak :roll:

Odpowiedz do tematu