Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy masz przedwczesny wytrysk?

Czy masz przedwczesny wytrysk?
Tak
59%
 59%  [ 72 ]
Nie
40%
 40%  [ 50 ]
Głosowań: 122
Wszystkich Głosów: 122

Autor Wiadomość
roland 

Wysłany: Pią 07 Gru, 2007   Czy masz przedwczesny wytrysk?

Witam. Mam 16 lat i bardzo duży problem którym jest przedwczesny wytrysk. Zastanawiam się ile z forumowiczów ma to samo. Prosze o udzielanie odpowiedzi w ankecie.
Od dzisiaj zacząłem ćwiczenia i będę się starał żebym nie miał przedwczesnego wytrysku.
I tu pojawia się moje pytanie: czy możliwe jest żeby dzięki ćwiczeniom dojść do takiego stopnia że będę mógł walić konia/uprawiać sex około 20 min?
Proszę również o polecenie ćwiczeni które zażegnają przedwczesny wytrysk.
Aa i jeszcze jedno jak reagują na to dziewczyny gdy im się powie o tym?

BASF 

Wysłany: Pią 07 Gru, 2007   

Stary, mylisz dwa pojęcia.
Onanizm i sex. Choćby nie wiem jak czwiczyłbyś to i tak podczas onanizmu dojdziesz orgazmu szybciej. Czemu? Dlatego, bo wiesz idealnie jak stymulować penisa. Przy sexie już jest zupełnie inaczej. Nie wiem ile masz już stosunków za sobą i czy wogóle masz czy tylko znasz życie sexualne od "ręki strony" ale mogę Cię zapewnić, że sam się zawsze doprowadzisz szybciej.

Po za tym przedwczesny wytrysk to jest pojęcie bardzo względne. Dla jednej osoby to jest finał po 10 sekundach dla innego po 5 minutach.

heroes84 

Wysłany: Pią 07 Gru, 2007   

Pamiętam moje początki uprawiania seksu i powiem szczerze, ze miałem spory problem by długo wytrzymać. jak brałem ją na pieska to po 5 ruchach potrafiłem dojść. Pierwsze doświadczenia bardzo mnie podniecały i miały bardzo duży wpływ na moja psychikę :)
Teraz gdy już nie jeden stosunek odbyłem, problem przedwczesnego wytrysku minął, bo trening czyni mistrza. Trzeba się nauczyć powstrzymywać :)

Pozdro

penis.com.pl
penilarge krem
roland 

Wysłany: Sob 08 Gru, 2007   

Czyli że jak ktoś dochodzi szybko podczas masturbacji to wcale nie znaczy ze tak będzie podczas seksu? Jeśli tak to bardzo się cieszę. A życie seksualne znam tylko "od ręki" więc jeszcze nie wiem jak to jest brać udział w tym wspaniałym akcie jakim jest sex.
Dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam onanizator :lol:

heroes84 

Powiem tak trochę z przymrużeniem oka, że jak szybko dochodzisz ręcznie, to nie myśl, że będziesz mógł dłużej podczas seksu. myślę że wręcz przeciwnie. Pomyśl jak laska cudownie przed tobą się wypina..... ;)

roland 

To co ja w końcu mam robić? :) Próbować jak najdłużej walić konia? :lol:
Nie będę zakładał nowego tematu to napisze w tym.
16 latek niedawno mi wybiło a tu jeszcze nie miałem dziewczyny :cry: Co za wstyd :oops:
Niech mi ktos poradzi jak dobrze podrywać dziewczyny. Co one lubią? Wszystkie rady mile widziane.
Z góry dzieki.

BASF 

Nie widzę niczego do wstydu, że nie masz dziewczyny. Nie ma określonego wieku kiedy powinno się wiązać z kimś.
Tak samo nie ma jednej ani dwóch rad jak poderwać dziewczynę. Każada jest inna tak jak inny jest każdy facet. Jedna lubi kwiatki druga drogą biżuterię. Wg mnie niezawodnym sposobem na poderwanie jest przebywanie w towarzystwie tej osoby. Czas wszystko zrobi za Ciebie. U mnie zawsze tak dzałało. Żadnych sztuczności. Żadnych róż na pierwszym spotkaniu. Nic takiego. Najpierw jako koleżanka. Tylko koleżanka. A tak jak mówiłem czas pokaże czy rzeczywiście jesteście dla siebie przeznaczeni. Myślę, że w miarę jasno wyraziłem swój pogląd na apekt podrywu ;d
Z pewnością paulinka jeszcze dołoży jakieś swoje złote rady :)

roland 

Dzięki.
Mam taką nadzieję że Paulinka wypowie sie na ten temat.
Jeszcze raz dzięki. :D

Jeszcze jedno: niedługo mamy mikołajki klasowe i nie wiem co można dziewczynie kupić na prezent. Chce żeby to było cos zabawnego :D Doradzi mi ktoś cos?

Fantom17

1.Roland w okresie dojrzewania u mlodych chlopakow czesto pojawia sie problem przedwczesnego wytrysku ale to po czasie mija,pozatym byl juz temat jak opoznic choc troche wytrysk,skorzystaj z opcji wyszukiwania.
2.Ja poprostu podszedlem na korytarzu do dziewczyny(wczesniej sie upewnilem ze nie ma chlopaka) i zaprosilem ja na soczek/piwko,powiedzialem jej wprost ze "jest najsliczniejsza osobka jaka widzialem i ze bylbym zajbeiscie szczesliwy gdybysmy razem gdzies wyskoczyli mimo tego ze sie nei znamy",oczywiscie to jest tylko przykladowy txt ale pameitam ze ja tak powiedzialem i bylo wszystko elegancko,przedewszytskim musisz byc szczery i nie wkrecac jej marnych bajerek bo klamstwo i tak z czasem wyjdzie na wierzch,no i oczywiscie poczucie chumoru :mrgreen:
3.Zalezy czy dziewczyna ktorej masz kupowac prezent jest luzna,ja pamietam ze kolezance z klasy kupilem mrygajacy na rozowo breloczek w ksztalcie penisa hehe i byla chyba szczerze zadowolona(i lekko zaklopotana),nawet wychowawczyni sie smiala takze ogolnie lajcik.Jezeli natomiast dziewczyna jest z tych mniej luznych lub poprostu sam wstydzisz sie kupic tego typu prezent to kup jej czapke Mikołaja(dziewczyny slicznie w nich wygladaja,powiem nawet ze kreci mnie taki ubior heh :P )

Pozdrawiam

roland 

No ja się nie wstydzę kupować takich rzeczy. Klasę to ogólnie mam luzacko ale najgorzej by było gdybym wylosował wychowawczynie :D Przypuśćmy ze kupiłbym kajdanki, stringi itp a akurat ona by dostała :lol: Ale na szczęście by nie wiedzi8ała kto to kupił a nawet jeśli by się dowiedziała że to ja to by nie mogła w to uwierzyć bo myśli że ja jestem grzeczny chłopczyk :twisted:
Jedna koleżanka to kupuje nawet "sex-zestaw" z uwagi na mnie i mojego kolegę. Ale szansa że wypadnie na mnie jest jeden na osiem bo tylko 8 chłopaków w klasie mam.
A mniej więcej jak długo trwa ten okres w którym chłopak ma przedwczesny wytrysk? Mam nadzieję że to minie ale czas pokaże.
A co do tego żeby tak sobie podejść do dziewczyny i się z nią umówić to troche trudno bo ja dość wstydliwy jestem :lol: ale jeśli chodzi o seks itp. to mogę gadać. Szczególnie z moim kolegą i koleżanką od sex-zestawu :twisted:
Pozdrawiam.

paulinka 

ponieważ jeszcze sie nie kochałeś moim zdaniem nie ma tematu przedwczesnego wytrysku dobrze jest żebyś masturbował sie długo tak z pół godzinki delikatnie a żebyś jak najdłużej wytrzymał bez wytrysku bo wydaje mi sie że czas masturbacji może mieć odbicie w sexie

co do podrywu to ja jestem dziewczyna inna nie lubię jak sie mnie podrywa bo wtedy facet jest spławiony ja lubię sama upatrzeć chłopaka który nie zwraca na mnie uwagi i go upolować :)

co do prezentu to zależy co to za dziewczyna, ale biżuteria i kosmetyki typu błyszczyk do ust albo coś ładnego firmy nici chyba że ma jakieś hobby to coś z tym związane poza tym zależy za ile kasy jakiś pluszak też prawie każdej sprawia przyjemność :) a co do zabawnego wiesz można kupić coś jakoś związanego z sexem ale większość dziewczyn w tym wieku poczuje sie urażona zmieszana jeżeli to dobra koleżanka możesz kupić jakieś fajne stringi i ubrać je na pluszaka :) to takie fajne moim zdaniem :)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

roland 

Dzięki za rady :D

[ Dodano: Sob 08 Gru, 2007 ]
:D Jestem po 28 minutowej masturbacji :D Robiłem to tak jak mi poleciła Paulinka. Starałem się jak najwolniej. Kilka miesiecy takiej masturbacji i będzie git. :D

paulinka 

Wysłany: Nie 09 Gru, 2007   

życzę powodzenia :)ćwicz też mięśnie pc znajdziesz w e-booku

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

penis.com.pl
orgasm contol
roland 

Wysłany: Nie 09 Gru, 2007   

Ok. Jeszcze raz dzięki. Te forum jest super :D

Nox2 

Wysłany: Wto 11 Gru, 2007   

Nie wiem czy wytrysk po 1-2 min sex to przedwczesy. Jezeli tak to slusznie zaglosowalem na Tak...

Odpowiedz do tematu