Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pierwszy raz
Autor Wiadomość
Hefa

Wysłany: Pią 07 Gru, 2007   Pierwszy raz

Witam, mam pytanie ile mieliscie lat kiedy byl Wasz pierwszy raz?
Ja mam 20 i narazie sie nawet nie zapowiada na to;/ a druga sprawa to wydaje mnie sie ze jakos nie mam sie czym pochwalic wiec i jakos mam taki wewnetrzny wstyd i opor przed ewentualnym zrobieniem tego;/ moze gdybym mial jakiegos wiekszego to mniej bym sie wstydzil i wiecej podrywal laski i moze problem by sie rozwiazal??

Nightwish 

Wysłany: Pią 07 Gru, 2007   

Ja mam 20 lat i jak na razie było tylko trochę seksu oralnego i pieszczenie miejsc intymnych (petting się to nazywa?) z tą samą partnerką, z którą teraz nie mam raczej czasu się widywać :( Na swój pierwszy raz waginalnie nadal czekam, ale w końcu to nie jest coś co musi być na już, prawda? :)

norbercik 

Mam 20 lat, jestem prawiczkiem :D I jest mi z tym dobrze, bo mam inne priorytety w życiu. Studia mnie pochłaniają i nawet nie mam czasu na dziewczynę... A przygody jakoś mnie nie bawią.

Hefa napisał/a:
nie mam sie czym pochwalic

nie ważne, że mały, ważne że wariat niby nie??

A ja mam większy problem, nigdy nawet dziewczyny nie miałem, więc nie wiem jak się zabrać za to, by ją mieć :(

penis.com.pl
orgasm contol
myopic 

Ja swój pierwszy raz miałem w wieku 21 lat i tego nie żałuję. Naprawdę warto czekać na tę odpowiednią dziewczynę. Pierwszy raz nie był łatwy, bo z nerwów nie miałem erekcji, ale później jakoś poszło :lol:

paulinka 

co za grzeczni chłopcy siedza na tej stronce :) uszuszu

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

zola 

Moze to i dobrze ze szukają odpowiedniej partnerki, bo przynajmniej nie skończą tak jak ja

Pozdrawiam

BASF 

Ja też pierwszy raz przeżyłem dośyć późno (jak dla niektórych). Miałem 19 lat. Okazji było wiele ale jakoś tak wyszło, że pierwszy raz miałem z dziewicą, która miała wtedy 16 lat a teraz jest moją żoną...

heroes84 

Ja w sumie miałem 19 lat, ale uważam, że wiek niema aż tak dużego znaczenia. Teraz gdy patrze perspektywy czasu to wiek nawet 23 lat nie był by złem wiekiem :) Ale oczywiście wiadomo jest , że presja otocznia wywiera pewien wpływ na psychikę. Jednak czas inicjacji to indywidualna sprawa i nie ma co porównywać i się martwić :)

Pozdro

norbercik 

BASF napisał/a:
Ja też pierwszy raz przeżyłem dośyć późno (jak dla niektórych). Miałem 19 lat. Okazji było wiele ale jakoś tak wyszło, że pierwszy raz miałem z dziewicą, która miała wtedy 16 lat a teraz jest moją żoną...

te kropki na końcu oznaczają, że żałujesz?? :>

BASF 

Wysłany: Sob 08 Gru, 2007   

norbercik napisał/a:
BASF napisał/a:

te kropki na końcu oznaczają, że żałujesz?? :>

Te kropki oznaczają, nie dokończoną myśl :) ABSOLUTNIE nie żałuję !!!!

norbercik 

paulinka napisał/a:
co za grzeczni chłopcy siedza na tej stronce :) uszuszu

a co? myślałaś, że każdy to erotoman i seksoholik??

paulinka 

norbercik ktoś kto przeżył inicjacje seksualna jest Twoim zdaniem erotomanem seksoholikiem?? myślałam że są tu po prostu ludzie którzy raczej praktykują anie tylko zajmują sie teorią

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

BASF 

paulinka napisał/a:
norbercik ktoś kto przeżył inicjacje seksualna jest Twoim zdaniem erotomanem seksoholikiem?? myślałam że są tu po prostu ludzie którzy raczej praktykują anie tylko zajmują sie teorią

paulinka niestety jest tu wiele dzieciaków. Co o sexie może powiedzieć 13 latet bądź 16 latek. Żeby mieć odpowiednie stanowisko wobec sexu w tym przypadku to trzeba praktykować. Ja wiem, że jest wiele 16 latków, którzy już mają pierwszy raz za sobą. Ale tak trzeźwo patrząc to oni o nim nic tak naprawdę nie widzą. Do tego potrzba czasu i dojrzałości psychicznej.
Wiem też, że każdemu się wydaje, że jest już dojrzały emocjonalnie ale on sam po kilku latach do tego dojdzie, że się mylił.

penis.com.pl
bathmate
paulinka 

Wysłany: Nie 09 Gru, 2007   

BASF wypowiada się trzech 20 latków którzy maja to przed sobą i jeden że stracił w wieku 21 a nikt inny dlatego mnie to zdziwiło, moim zdaniem nie tylko ma wiek na wpływ na to czy ktoś jest gotowy mam koleżankę która ma 19 lat siedzi ze mną w ławce ale ona nawet nie wiem czy sie kiedyś całowała na pewno nigdy nie miała chłopaka o jakimś kontakcie cielesnym na pewno nie ma mowy a sex dopiero po ślubie czeka na swojego księcia jest dziewczyna z wioski której tak wbili do głowy czy to dobrze czy źle nie mi oceniać każdy ma prawo żyć jak chce

norbercik 

Wysłany: Pon 10 Gru, 2007   

paulinka, źle mnie zrozumiałaś :) właśnie o to mi chodzi, że niekiedy piszą tutaj dzieciaki albo erotomani, ale są też normalni jak TY np, oraz ludzie którzy mają swój peirwszy raz przed sobą

Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście :)

Odpowiedz do tematu