| Sex na łonie natury ? w lesie ? w toalecie ? |
| Autor | Wiadomość |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Sro 05 Gru, 2007 |
|
| | u mnie w mieście ostatnio stukali sie na miejskiej starowce,ludzie wychodzili z dyskotek,pubow itd itp. a tu jakas para hardkorowo sie zabawiala przed pizzeria...nigdy bym sie do czegos takiego nie posunal ale fajnie by bylo popatrzec:) | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 05 Gru, 2007 |
|
| | kiedyś byłam w małym miasteczku na takiej bardziej wiejskiej imprezie i sie przeraziłam, gdzieś w koncie bez większej lipy, a do ubikacji chodzą parami, jakoś takie coś mnie nie kreci tym bardziej że Ci ludzie chyba poznali sie dopiero w klubie... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
tomas13 Dołączył: 13 Kwi 2007 Posty: 68 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Czw 13 Gru, 2007 |
|
| | szkiełko napisał/a: | | Polecam włączoną pralkę jak już odwirowuje pranie i musi być koniecznie stara żeby dobrze "brykała" nowe są stabilniejsze... |
I po kilku takich akcjach można przygotowac sobie zaskórniaki na wymianę łożysk wału bębna. Ale cóż, nikt nie powiedział, że przyjemności są za darmo (ps. radzę wcześniej tez sprawdzić, czy z uziemieniem wszystko jest w porządku, bo jak w trakcie będzie przebicie na blachę, to mimowolne zaciśnięcie mięśni wespół z 230V może dostarczyć niezapomnianych wrażeń i swąd palonych włosów rozniesie się wokół ) | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sro 21 Lip, 2010 |
|
| | ostatnio na plazy nudystow hihihihi | |
| |
 |
| |