| Sex na łonie natury ? w lesie ? w toalecie ? |
| Autor | Wiadomość |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| | tomek333 napisał/a: | | love508 napisał/a: | | tomek333 napisał/a: | Ja mam zawsze niezle smiechy z lasek na imprezach dziewczyny sa juz wstawione i za drinka obiecuja mila wycieczke do toalety...wstyd sie przyznac ale kiedys skorzystalem ale to z opowiesci kolegi wiem tylko |
no prosze priosze, kolega nam sie rozpija |
no love508
raz sie zyje w koncu ale to tylko na imprezach takie odloty |
no tomek333 rozumiem :):) | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| | love508 napisał/a: | | budnis napisał/a: | sex w lesie lub na łące jest naprawdę extra, jedynym mankamentem (jak dla mnie) są te wszystkie owady, które nie wiadomo skąd się w takich ilościach biorą. wtedy mam uczucie że coś po mnie pełza i nie koncentruje się na tym co powinienem robic , a na opędzaniu się od muszek, mrówek, pajączków koników polnych itp. |
zgadzam sie !!!!!!!!!!!!! |
owady to jeszcze nic, ale moze pojawic sie jakis gad sss sss sss i wtedy moze byc wiekszy problem | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| | luter napisał/a: | | love508 napisał/a: | | budnis napisał/a: | sex w lesie lub na łące jest naprawdę extra, jedynym mankamentem (jak dla mnie) są te wszystkie owady, które nie wiadomo skąd się w takich ilościach biorą. wtedy mam uczucie że coś po mnie pełza i nie koncentruje się na tym co powinienem robic , a na opędzaniu się od muszek, mrówek, pajączków koników polnych itp. |
zgadzam sie !!!!!!!!!!!!! |
owady to jeszcze nic, ale moze pojawic sie jakis gad sss sss sss i wtedy moze byc wiekszy problem |
ha ! ha ! ha ! chcesz dostac po uszach ? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
tomek333 
Wiek: 41 Dołączył: 14 Lip 2006 Posty: 56 Skąd: Chyba Kalisz:D | Wysłany: Czw 09 Sie, 2007 |
|
| | love508 napisał/a: | | tomek333 napisał/a: | | love508 napisał/a: | | tomek333 napisał/a: | Ja mam zawsze niezle smiechy z lasek na imprezach dziewczyny sa juz wstawione i za drinka obiecuja mila wycieczke do toalety...wstyd sie przyznac ale kiedys skorzystalem ale to z opowiesci kolegi wiem tylko |
no love508
no tomek333 rozumiem :):) |
to dobrze ze ja wiem ze ty wiesz ze ja wiem ze ty wiesz ze rozumiesz mnie | _________________ Lepiej spróbować i żałować niż żałować że się nie spróbowało-dewiza na życie:) - zgadzam się z Paulinką:* | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Czw 09 Sie, 2007 |
|
| | tomek333 napisał/a: | | love508 napisał/a: | | tomek333 napisał/a: | | love508 napisał/a: | | tomek333 napisał/a: | Ja mam zawsze niezle smiechy z lasek na imprezach dziewczyny sa juz wstawione i za drinka obiecuja mila wycieczke do toalety...wstyd sie przyznac ale kiedys skorzystalem ale to z opowiesci kolegi wiem tylko |
no love508
no tomek333 rozumiem :):) |
to dobrze ze ja wiem ze ty wiesz ze ja wiem ze ty wiesz ze rozumiesz mnie |
no w koncu doszlismy do porozumienia | |
| |
 |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| seks poza domem miał miejsce:
najczęściej na łące, w samochodzie na tylnym siedzeniu, na masce od samochodu, w sałnie na basenie (tego nigdy nie zapomne, bo chyba było ze 120 stopni, az mało serce mi nie wyskoczyło ) | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 |
|
| mój chłopak z byłą często to robił w lesie na polanach chciałam ostatnio spróbować ale jakoś nie mogę tym bardziej że trudno u mnie o kompletnie odosobnione miejsce i strasznie boję sie robaków wyszła z tego kompletna porażka nic z tego nie wyszło po prostu ja sie strasznie bałam że ktoś znajomy będzie szedł poza tym wydało mi sie to jakieś wieśniackie ohydne i w ogóle ale chce sie przełamać bo boje sie że chłopak do tego przywykł i może mu czegoś brakować
mam mieszane uczucia może dlatego że to było może z 70 metrów od drogi którą chodzi sporo ludzi i w miejskim lesie gdzie sporo ludzi sie kręci
chciałabym spróbować jeszcze kiedyś ale chłopak chodź mówił że nie jest zły ja miałam takie wrażenie że jest i żebym sobie dała na spokój że to nie dla mnie ale ja sie boje że on pójdzie z inna....
wiem że jak chodzi pobiegać- bo lubi aktywnie spędzać czas- to lubi sobie zwalić na powietrzu i rajcuje go to że ktoś może gdzieś przechodzić
lubię sex i różne ekscesy ale jakoś tego nie mogę... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
mateusssz 
Wiek: 36 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 |
|
| | na lace w lesie w samochodzie w toalecie jeszcze niezdazylo mi sie ale wszystko przede mna | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 |
|
| hmm, o tak
w toalecie, zdarzało się (przy braku laku...);
na świeżym powietrzu (ogólnie - dokładnie nad rzeką po mostem);
w samochodzie | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
ziomq91 Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 14 Skąd: , że znowu... | Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 |
|
| | skywalker napisał/a: | Na łonie natury jest dla mnie za spokojnie Ja mażę o tym żeby uprawiać sex w miejscach publicznych Widziałem kiedyś taki film na którym robili to w supermarkecie , w kinie i na basenie oczywiście w miejscach bardziej ustronnych ale mimo wszystko było duże prawdopodobieństwo że ktoś zobaczy :D |
ostatnio leciała interwencja i było o tym, ze laska się położyła na chodniku a koleś ją wyruchał tak od sobie | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 |
|
| O kur*a Zajebiście | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
pablos84 
Dołączył: 14 Gru 2005 Posty: 53 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 |
|
| ubikacja w wagonie pociagu PKP relacji kolobrzeg-olsztyn
a co do tego odcinka interwencji to tez widzialem, niezly motyw, srodek chodnika w bialy dzien,przechodzacy ludzie i policjnat ktory sciaga goscia z tej dziewczyny:)ale mandatu nie dostali:) | _________________ Korzystaj z życia zanim ono Ciebie wykorzysta!!! | |
| |
 |
szkiełko Wiek: 39 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 18 Skąd: stąd | Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007 |
|
| | Polecam włączoną pralkę jak już odwirowuje pranie i musi być koniecznie stara żeby dobrze "brykała" nowe są stabilniejsze... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
daniel 
Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 42 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 15 Lis, 2007 |
|
| lol..
Ten temat mnie podnieca..... xD
Ale nie miałem takiej okazji tego robić, jak niektórzy z Was.... | |
| |
 |
houserek 
Wiek: 44 Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 8 Skąd: UK | Wysłany: Sro 05 Gru, 2007 |
|
| | Wielokrotnie na łonie natury nad rzeką w Czechach, cudownie, ogromne podniecenie, kiedyś nikogo nie było i zrobiliśmy to z moją dziewczyną blisko rzeki w samo południe słonecznego skwar. Polecam!!! | |
| |
 |
| |