| coś nie tak ze mną?? |
| Autor | Wiadomość |
nnn Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 3 Skąd: polska | Wysłany: Sob 01 Gru, 2007 coś nie tak ze mną?? |
|
| | Jestem tu nowy takze witam, mam taki problem: od jakiegos czasu ok 2tyg wogole niemam ochoty na masturbacje, wczesniej robilem to bardzo czesto (codziennie lub co 2 dni) a teraz nic zero, wogole moj penis jakby byl mniej żywotny, niedawno to z erekcją niemialem najmniejszego problemu (sam sobie radzil) a teraz jak mu niepomoge to nici z tego, co moze byc tego przyczyną? dodam ze mam 19 lat i troche sie niepokoje, niewiem czy to dobry dział ale to moj pierwszy post, dizeki za odp pozdrawiam wszystkich forumowiczów | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 01 Gru, 2007 |
|
| | To, że masz 19 lat nie zanczy, że Twoja chęć będzie cały czas max. Są dni kiedy świeci słońce i są dni kiedy pada. Na Twoim miejscu nie martwiłbym się. Odczekał spokojnie aż popęd wróci. Organizm musi odetchnąć mimo młodego wieku. Jeszcze nie raz będziesz przerabiać to. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
nnn Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 3 Skąd: polska | Wysłany: Sob 01 Gru, 2007 |
|
| | dzieki BASF za odp, moze sie wam to wyda głupie ale czy przyczyną tego moze byc noszenie telefonu komórkowego w kieszeni?? Dlatego mi sie nasunęło takie pytanie bo od ok 2 miesiecy zacząłem nosic kom. w kieszeni a slyszalem kiedys ze komórka wytwarza szkodliwe pole (chyba magnetyczne czy jakoś tak) i ze m. in niewolno nosic blisko serca - co wy na to? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 01 Gru, 2007 |
|
| To co słyszałaś to wierutna bzdura. Fakt, telefon wytwarza pole magnetyczne i negatywne fale ale nie jest to szkodliwe w takim stopniu. Pomyś to 99% męskiej populacji tak by miało. Ja nosze w kieszeni telefon już 10 lat i narazie jest OK
Uszy do góry | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 |
|
| nnn nie martw sie,tez to przechodzilem w takim stopniu ze nawet po przebudzeniu moj "zolnierz" nie salutowal:/ z poczatku myslalem ze tak sie przyzwyczail do reki ze juz sam nie chce wstawac,odczekalem,nie masturbowalem sie przez 2/3 tyg. i moj penis odrodzil sie niczym feniks z popiolu baa nawet pojawily sie od nowa polucje(ostatnia taka mialem chyba w gimnazjum).....tez mam 19 lat
Pozdrawiam | |
| |
 |
nnn Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 3 Skąd: polska | Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 |
|
| | Dzieki BASF i Fantom17 za odpowiedzi, troche sie uspokoilem i czekam cierpliwie az mi przejdzie, pozdrawiam | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 |
|
| | kaliberek9 napisał/a: | | to akurat nie jest wierutna bzdura....ma to wpływ zarówno na jedno jak i na drugie..jak mozesz to staraj sie nie nosic w kieszeni od spodni... |
To może tak odbiegając od tematu podasz miejsce, w którym nosić telefon żeby nie szkodził. Wg mnie to miejsce to tylko szuflada w biurku. Pomyśl trochę... | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
| |