problem z zejściem nalepka na żołądz |
Autor | Wiadomość |
michal1987 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3 Skąd: WILNO | Wysłany: Czw 29 Lis, 2007 problem z zejściem nalepka na żołądz |
|
| witam,
Po ostatnim stosunku seksualnym z dziewczyną, pomiędzy nalepkiem a żołędziem pojawiła się, coś na kształt odwódki, o większym obwodzie niż penis. Obwódka jest czerwona oraz bardzo wrażliwa na wszelkie podrażanienia, ma większy odwód niż penis co uniemożliwia zajścia nalepki i pokrycia całego penisa. Nalepek jest natomiast pofałdowany, co oznacza iż ma wystarczającą powierzchnie by pokryć całego penisa.
Dodatkowo, czy jest to grożne, obecnie znajduję się za granicą, czy ten uraz może zniknąc samodzielnie, czy zasadna jest wizyta u lekarza.
POMOCY | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 29 Lis, 2007 |
|
| moim zdaniem przydałaby sie wizyta niezbyt potrafię wyobrazić sobie co Ci dokładnie jest... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
houserek 
Wiek: 43 Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 8 Skąd: UK | Wysłany: Czw 29 Lis, 2007 |
|
| czy to spuchnięcie, moze żyła i zejdzie, wkoncu masz to tylko po stosunku, tez trudno mi sobie to wyobrazic, kiedy byłem młodzszy miałem spuchniety napletek po np. masturbacji i seksie, ale byłem młody i niewycwiczony, poczekaj i moze zejsc | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
michal1987 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3 Skąd: WILNO | Wysłany: Czw 29 Lis, 2007 |
|
| tam to wygląda na spuchnięte
A czy te spóchnięcie długo się u ciebie utrzymywało???
dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi
oczywiście czekam na następne | |
| |
 |
|