Zerwalem z bycia BI |
Autor | Wiadomość |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 04 Lis, 2007 |
|
| byby napisał/a: | czy twoim zdaniem wchodzenie w jakikolwiek bliższy kontakt z nauczycielką jest rozsądne? |
jesli by to była taka normalna nauczycielka w ktorej karzdy chłopak sie podkochuje to oczywiscie ze nie ale ja ją znam od małego i wiem jaka ona jest i co najwazniejsze kocham ją i ona mnie tez | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
plij Dołączył: 13 Paź 2007 Posty: 8 Skąd: lublin | Wysłany: Pon 19 Lis, 2007 |
|
| moim zdaniem homoseksualnym pozostaje sie do końca zycia | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pon 19 Lis, 2007 |
|
| plij napisał/a: | moim zdaniem homoseksualnym pozostaje sie do końca zycia |
Własnie HOMOseksualnym tak, a ja jak byś przeczytal temat od początku byłem BIseksualny | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 23 Lis, 2007 |
|
| A ja sądzę, że dalej jesteś bi, tylko akurat teraz masz dziewczynę (nauczycielkę). Za miesiąc może się okazać, że w głowie zawrócił ci chłopak (nauczyciel) | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sob 24 Lis, 2007 |
|
| adadverts napisał/a: | A ja sądzę, że dalej jesteś bi, tylko akurat teraz masz dziewczynę (nauczycielkę). Za miesiąc może się okazać, że w głowie zawrócił ci chłopak (nauczyciel) |
oczywiście moze być tak jak mówisz ale najważniejsze ze jestem szczesliwy i próbóje o tym zapomnieć. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
eeernest Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 |
|
| Wielu młodych mężczyzn marzy o seksie ze starszą kobietą (np. chlopak 16, kobieta 30)... i szczerze to chętnie bym czegoś takiego sprobował | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 28 Lis, 2007 |
|
| Nawet niewiesz jak cięzko zaskokoić taka 30 letnią kobiete, niema porównania seks z osobą w naszym wieku 17-18 lat a z kobietą 30lat i w tym wypoadku sprawdza się powieedxenia" Kobieta jak wino czym staresze tym lepsze. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
tournament [Usunięty] | Wysłany: Pon 03 Mar, 2008 |
|
| wg mnie zola jestes chory -.-. po 1 niemozna zerwac z homo, po 2 dzieli was prawie 20 lat, brawo jak bedziesz mial 40 twoja dziewczyna bedzie miala 60 GZ ! LOL smieeechu warte | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 06 Mar, 2008 |
|
| tournament, jak sie zakochasz tak naprawde a nie tak na jedną noc jak to pewnie robisz, to zrozumiesz. A jakbyś troche bardziej czytał forum to bys znam dalszą cześc mojej historii i nie gadałbyś takich głupot | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Czw 06 Mar, 2008 |
|
| Ja odzawsze wolalem starsze kobiety. Nawet rozprawiczyla mnie kobieta starsza o 16lat. Teraz tez jestem w zwiazku ze starsza kobieta o 7lat. Mialem tylko raz dziewczyne kora byla w moim wieku ale po 3miechach skonczylo sie to. Te powiedzenia, ze "kobieta jest jak wino..." itp maja w sobie prawde. Ja tego powiedzenie nie uzywam... Dla mnie takie starsze kobiety maja to cos... co sprawia, ze mozna przy nich "oszlec" w sesie pozytywnym i nie chodzi tu w cale o sex. | | |
| |
 |
tournament [Usunięty] | Wysłany: Czw 06 Mar, 2008 |
|
| M-H napisał/a: | Nawet rozdziewiczyla mnie kobieta starsza o 16lat |
jak wedlug ciebie kobieta moze "rozdziewiczyc" faceta? | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Czw 06 Mar, 2008 |
|
| Eh... mialem co innego na mysli. Przejezyczylo mi sie bo czytalem w miedzy czasie jeden artykul. | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pią 07 Mar, 2008 |
|
| M-H napisał/a: | Te powiedzenia, ze "kobieta jest jak wino..." itp maja w sobie prawde. Ja tego powiedzenie nie uzywam... Dla mnie takie starsze kobiety maja to cos... co sprawia, ze mozna przy nich "oszlec" w sesie pozytywnym i nie chodzi tu w cale o sex. |
zgadzam się z tym w 100%, one mają to cos w sobie czego nie mają wszystkie małolaty
A tak do wiadomosci, nie jestem juz z nią, z tego powodu ze się przeprowadziłem i poprostu nie wieze w związki na odleglośc, jesteśmy dobrymi przyjaciólmi, raz na 2-3 tygodnie sie spotykami, bardzo ja lubie ale...
A co do głownego wątku tego tematu, to mogę powiedziec po swoim przykładzie ze z byciem BI nie da sie zerwać... | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 08 Cze, 2008 |
|
| Po ośmiu miesiącach od napisania tego tematu, wiem ze się nie da zerwać z byciem BI, a może po prostu ja nie umiałem, mam za słaba wole, a może po prostu nie chcę...jestem szczęśliwy z nim, i w życiu liczy się dla mnie szczescie, a nie to co ludzie powiedzą...nie mysle co będzie za rok, dwa, piec...staram sie żyć chwila i czerpać z życia to co najlepsze, jestem jeszcze młody, a na rodzinę i dorosłe życie przyjdzie jeszcze czas. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pon 09 Cze, 2008 |
|
| krakowiaczekkk napisał/a: | ltyle odemnie a na twoim przykladzie to ja bym sie nigdy niewzorował ,kazdy jest inny i rozne rzczy sie zdarzaja w zyciu... rozne ... |
Wiadome ze nikt niebedzie siena tym wzorował, bo każdy ma inną sytuacje, jaśli byś czytał troche uważniej to byś zobaczył ze napisałem " a może po prostu ja nie umiałem, mam za słaba wole, a może po prostu nie chcę"... | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
|