| Fryzura |
| Autor | Wiadomość |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 24 Paź, 2007 |
|
| | Ja od jakis dwoch lat tez chodzie zawsze z włosami na zel ale to wiąze się z pewnymi wyzeczeniami, w ubiegłą zime chodziłem bez czapki ale pare razy zachorowałem na zapalenia ucha srodkowego i musze dbac w zime o moje uszy. Jaką fryzurke byscie polecili z którą mozna nosic czapkę?? Mam krotkie włosy, ciemny blad. Proszę o jakąś małą podpowiedz | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
kajetan666 Wiek: 33 Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 15 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 24 Paź, 2007 |
|
| ja proponuje krótką grzywke... i proste włosy.. a żeby było ładniej mozna jakiś kolorek szczelić może jakieś refleksy? ;P i elegancka obcisła czapeczka | _________________
| |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 24 Paź, 2007 |
|
| lubię jak chłopak ma króciutkie włoski tak fajnie kują i miło gładzi sie je dłonią ale dłuższe są lepsze w łóżku bo można go za nie pociągnąć :P:P | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 24 Paź, 2007 |
|
| | zawsze chciałem miec czarne wlosy z jasnymi koncówkami ale ostatnio moja fryzjerka zrobila mi czarne koncowki na blad wlosach i powiem ze zajebiscie to wygladalo i chyba tak zrobie sobie teraz | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
roland Wiek: 40 Dołączyła: 14 Lip 2007 Posty: 24 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 25 Paź, 2007 |
|
| | Dzieki za linki | |
| |
 |
mateusssz 
Wiek: 36 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Wto 30 Paź, 2007 |
|
| | Ja nosze wlosy na zel zawsze | |
| |
 |
rutland 
Wiek: 36 Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 34 Skąd: Croft Manor | Wysłany: Pon 05 Lis, 2007 |
|
| | Ja też zawsze mam włosy na żelu / gumie. Ostatnio mam ochotę zrobić sobie pasemka ale nie wiem czy będą mi pasować... | |
| |
 |
Nightwish 
Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 32 Skąd: Śląsk | Wysłany: Wto 13 Lis, 2007 |
|
| A ja w zeszłym roku zacząłem zapuszczać z centymetrowych i teraz mam jakieś takie dziwne wrażenie, że jak podniosę włosy to czoło mam takie jakby ciut wyższe niż na starych zdjęciach. Oglądałem innych z długimi włosami i zauważyłem że wszyscy chyba tak mają (tak jak np. ten z avatara Skywalkera) Czy to zatem normalne czy zaczynam łysieć? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 13 Lis, 2007 |
|
| | to się optycznie tak wydaje | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
daniel 
Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 42 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 15 Lis, 2007 |
|
| Hmmm...
Widzę, że coś o mnie???....
Pozdroofki wszystkim i sorka, że nie wpadam już tu tak często, ale nie mam czasu.... | |
| |
 |
| |