Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Dziwny, a co gorsza bolesny problem.
Autor Wiadomość
mlody

Wysłany: Pon 05 Lis, 2007   Dziwny, a co gorsza bolesny problem.

Więc...

Dość rzadko uprawiam seks z moją dziewczyną. Ostatnio kochaliśmy się tylko oralnie i uprawialiśmy petting, i w trakcie było wszystko ok, ale następnego dnia zauważyłem na napletku bolesne otarcia, wokół których łuszczy się naskórek, a gdy ściągam skórę w dół, boli tak jak gdyby był za ciasny. Są obecne na całym obwodzie członka. :oops:

Posmarowałem je maścią nagietkową, pomaga.

Skąd mogły wziąć się te otarcia? Jak ich uniknąć? I co mogę zrobić teraz, by zagoiły się szybciej?

:help:

paulinka 

Wysłany: Pon 05 Lis, 2007   

myślę że może partnerka przejechała Ci nie nawilżona dłonią albo zębem zahaczyła a że to delikatny narząd to sie porobiło :) oxycort (oksykort) to maść lub spray (dostępne oba w aptece bez recepty) na gojenie się ran w domu na pewno sie przyda :) a mysle że powinno pomóc :)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

knyjas 

czesc mam 15 lat i nadal nie chce mi zejsc do konca skorka z penisa czy to jest jakas choroba?? czy to zejdzie niedługo?? a moze podczas 1 seksu????????
prosze o pomoc

penis.com.pl
penilarge krem
paulinka 

prawdopodobnie masz stulejkę jednak może być ona mniejsza-do skorygowania samodzielnie, bądź większa a wtedy potrzebny jest zabieg.
spróbuj w domu w wannie namydlić dobrze penisa i następnie pod wodą masując Go postarać się odsłonić główkę ale uwaga nic na siłę!!!!!! tylko delikatnie jeżeli zobaczysz jakiś postęp rób tak za każdym razem w wannie i napletek może całkiem zejść przez zwykłe wyćwiczenie zaś w stanie spoczynku wielu ma zakryty napletek więc to żaden problem mam nadzieję że ty też masz na myśli członka w czasie erekcji, jeżeli zaś po kilkunastu takich ćwiczonkach próbach nie będziesz widział żadnego efektu może to oznaczać iż po prostu masz stulejkę to dolegliwość dość powszechna możesz tu o tym poczytać zresztą na innych stronach też jesteś jeszcze młody więc musiałbyś porozmawiać o tym z rodzicem myślę że lepiej z tatą i zapisać się na wizytę do urologa on obejrzy i prawdopodobnie zaproponuje zabieg , nawet nie pisz o tym że się wstydzisz bo teraz wstyd czas wsadzić w kieszeń i zachować się jak dorosły facet jeżeli w przyszłości nie chcesz mieć problemów z seksem a mniemam że chcesz by wszystko było dobrze. po zabiegu nie można się kochać i masturbować dlatego radziłabym zrobić to jak najszybciej i mieć to że tak się wyrażę z głowy. w prywatnej klinice zrobią to szybciej ale będzie trzeba zapłacić a w publicznej trzeba będzie pewnie trochę poczekać więc im szybciej pójdziesz tym lepiej,

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

mlody

Wysłany: Sob 10 Lis, 2007   

eee... Nie mam stulejki Paulinko ;) Wcześniej kochalem się już kilka razy, samemu ze sobą też nie było problemów, a nagle pojawiła się obtarta skóra. zastanawiam się przez co? Za sucho? Reakcja alergiczna? Nie wiem. Ale to na pewno nie stulejka, było tylko takei wrażenie jakby napletek był za ciasny, ale schodził bez problemu. Po 3 dniach było ok ;)

paulinka 

Wysłany: Sob 10 Lis, 2007   

to dobrze że już wszystko dobrze :)

Odpowiedz do tematu