bracia |
Autor | Wiadomość |
golden22 Dołączył: 01 Maj 2007 Posty: 14 | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 bracia |
|
| Jestem jedynakiem i zastanawia mnie czy bracia masturbuja sie razem, czy starszy brat uczy mlodszego, czy mierzyliscie sobie swoje penisy, itp?? | |
| |
 |
Michał1234567890 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 20 | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 |
|
| Masturbacja z bratem? To chyba musi być jakaś nie ciekawa rodzinka aby działy się takie rzeczy. A co do mierzenia to jak jesteście po browarku to możecie podać wymiary, w końcu to brat i jeżeli masz kompleksy to on cię na pewno nie wyśmieje i zostawi tą informacje tylko dla siebie. Ale przejdzie to również z jakimś kumplem. Sam gdy byłem po kilku heńkach to z kumplem zmierzyliśmy ale masturbacja już prędzej bym zwymiotował. | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 |
|
| Też mnie to zawsze zastanawiało, jak to jest między braćmi
Kiedyś na innym forum przeczytałem, iż często się zdarza, że bracia bądź kuzyni wspólnie się masturbują, zwłaszcza w młodszym wieku (<16 lat). Ktoś to z autopsji potwierdzi? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Alex-sex 
Wiek: 33 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pią 27 Lip, 2007 |
|
| ja tu nawet czytalem ze z kuzynem ktos sie masturobowal czy cos, ale nie wime xD, ja zkuzyenm sobie pokazywalem ale to jak mialem 12/13 lat | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
carol222 Wiek: 38 Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 8 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Sob 20 Paź, 2007 |
|
| ja sie z moim bratem nie masturbuje ale porownujemy sobie penisy, gadamy o roznych meskich sprawach itp. | _________________ carol222 | |
| |
 |
Juur 
Wiek: 38 Dołączył: 19 Gru 2006 Posty: 56 Skąd: A Ty? | Wysłany: Sob 20 Paź, 2007 |
|
| U mnie nigdy nawet o tym nie pomyslałem zeby z bratem sie masturbowac... gadamy o roznych rzeczach mowimy sobie ktora kolezanka jaka jest w łozku Ale o wspolnej masturbacji chyba zadnemu z nas nie przyszło do głowy... | _________________ kobiety zawsze postawią na swoim, bo maja piersi. nie ważne duże czy małe,
sam fakt ich posiadania oznacza, że stoja na wygranych pozycjach..... | |
| |
 |
mateusssz 
Wiek: 36 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 |
|
| Z bratem sie wspolnie nie masturbowalem ale widzialem jego penisa i on mojego tez | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 44 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Pon 29 Paź, 2007 |
|
| z powodu dużej różnicy wieku(8 lat) nic wspólnie nie robiliśmy. Kiedyś widziałem jego penisa jak się kompał, on mnie też na pewno widział. Ale nawet gdyby była mała różnica wieku to nie chciałbym z bratem lub przy bracie robić takich rzeczy. Było by to zbyt krępujące dla mnie.
Co prawda na temat seksu rozmawialiśmy wielokrotnie, ale nigdy nie porównywaliśmy sobie penisów ani nie masturbowaliśmy się jeden przy drugim. | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
rutland 
Wiek: 35 Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 34 Skąd: Croft Manor | Wysłany: Pon 05 Lis, 2007 |
|
| Ja nie mam brata ale podobnie jak Alex-sex pokazywaliśmy sobie z kuzynem jak byliśmy młodsi... | |
| |
 |
plij Dołączył: 13 Paź 2007 Posty: 8 Skąd: lublin | Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 |
|
| a ja ma 5 braci i nigdy nie masturbowaliśmy sie razem albo któryś ze mną czy coś takiego i chyba bym nie chciał tego z nimi robić | |
| |
 |
daniel 
Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 42 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 15 Lis, 2007 |
|
| Me too xD | |
| |
 |
plij Dołączył: 13 Paź 2007 Posty: 8 Skąd: lublin | Wysłany: Czw 15 Lis, 2007 |
|
| hhhhhhhheee to fajnie a ktory jestes w koleji??? ja najmlodszy | |
| |
 |
azdroj Dołączył: 15 Kwi 2007 Posty: 10 | Wysłany: Czw 15 Lis, 2007 |
|
| ja mam tylko 2 siostry | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
anakin_solo Dołączył: 11 Lut 2007 Posty: 64 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pią 16 Lis, 2007 |
|
| ja mam tylko siostre, a z kuzynem jak byliśmy mali to widzieliśmy swoje peniesy, ale nigdy razem sie nie masturbowalismy ani nie porownywalismy | _________________ Pozdrawiam!
Ani | |
| |
 |
plij Dołączył: 13 Paź 2007 Posty: 8 Skąd: lublin | Wysłany: Pon 19 Lis, 2007 |
|
| ciekawe jak jest mieć siostre????? | |
| |
 |
|