Porpawienie erekcji(twardości) |
Autor | Wiadomość |
Pionasek Dołączył: 28 Maj 2007 Posty: 12 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Pon 28 Maj, 2007 Porpawienie erekcji(twardości) |
|
| Czesc mam pytanie czy musze robic wszyzstkie cwiczenia czy moge tylko zrobic czwiczenie PC Flex Basic a nastepnie te same zwiczenie dla zaawansowanych czy musz cwiczyc wszystko?? Wielkosci nie chce powiekszac bo jestem zadowolony (19cm) wiec po co mi wiecej tylko mam za slaby miesiec PC wiec czasem opada:/... to jak?? | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| wystarczy jak bedziesz robil PC Flex Basic,tylko nie codziennie tylko rob ze 1 dzien cwiczen i 2dni odpoczynku.Bedzie dobrze:) | |
| |
 |
Pionasek Dołączył: 28 Maj 2007 Posty: 12 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| Dzieki Fantom:) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
michalpolska Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 1 Skąd: torun | Wysłany: Pon 27 Sie, 2007 |
|
| Co to jest za ćwiczenie PC Flex Basic bo tem mam proble m prosze o napisanie | |
| |
 |
Maro89 Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 2 Skąd: Lubin | Wysłany: Pon 27 Sie, 2007 |
|
| wlansie co to jest za cwiczenie ...bo potrzeboje pomocy...prosze o doklady opis co i jak.... | |
| |
 |
juicy7 
Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 66 Skąd: USA | Wysłany: Pon 27 Sie, 2007 PC Flex to ..... |
|
| To jest podstawowe ćwiczenie na rozwinięcie mięśni PC. Dzięki temu możesz kontrolować wytrysk, lecz zanim do tego dojdziesz może zająć ci dużo czasu. Także polepsza erekjce. Te ćwiczenie wykonuje się po krótkiej rozgrzewce i siedząc wyprostowany na np. krześle z penisem w stanie powyżej 50% erekcji i sprawiasz aby twój penis podskakiwał przez 3 sekundy. Na początku rób 50-100 razy, a potem systematycznie zwiększaj ilość wykonywanych prób do 400. Jeżeli chcesz więcej wiedzieć na ten temat, looknij na download na tej stronie i ściągnij ebook-a z ręcznymi ćwiczeniami powiekszania penisa. Znajdziesz tam spis treści i tam odnajdziesz PC Flex i inne tego typu ćwiczenia. | |
| |
 |
zenek123456789 Wiek: 39 Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 1 Skąd: Wloclawek | Wysłany: Nie 04 Lis, 2007 |
|
| Po tej metodzie będzie twardziejszy i pozwoli na dłuższe i czestrze stosunki z partnerka I pozwoli dluzej uprawiac sexs?????? | |
| |
 |
|