Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem, moze ktos jest w stanie mi pomoc
Autor Wiadomość
Zyzio87 

Wysłany: Nie 28 Paź, 2007   Problem, moze ktos jest w stanie mi pomoc

Witam. Jako iz jest to moj pierwszy post to wypadaloby sie przestawic. Mam na imie Michal, mam 20 lat i obecnie studiuje.

Przechodzac do meritum sprawy, mam klopoty z moim penisem. Przede wszystkim moj zoladz w stanie wzwodu jest bardzo wrazliwy, nie potrafie wstrzymac sie dluzej niz 1-2 minuty. Nie wiem czy jest to normalne, czy wymaga praktyki, ale niestety w chwili obecnej ma to tez konsekwencje na mojej psychice i dlatego staram unikac sie kontaktow intymnych (strach przed kompromitacja). W dziecinstwie mialem stulejke, ale naszczescie udalo mi sie dzieki cwiczeniom w wannie sciagac napletek az za zoladz. No wlasnie, tyle ze nie zupelnie mi sie to powiodlo. Mam dziwne wrazenie ze 'skorka' laczaca zoladz z napletkiem zrosla sie w taki sposob ze przy sciaganiu napletka nizej wykrzywia mi sie caly zoladz w dol. Polega to na czyms w rodzaju haka przyczepionego do plachty - pociagamy za linke i ciagniemy cala 'plachte' w dol. Mam nadzieje ze ktos potrafi to sobie wyobrazic :)

Druga sprawa. Czesto po masturbacji albo stosunku odczuwam dziwny bol podczas kolejnych erekcji. Bol ten wystepuje przy gornej czesci penisa. Im czestsze wytryski, tym wiekszy bol przy kolejnych erekcjach. Po 2-3 dniach bol stopniowo schodzi i z reguly w 3-4 dniu nie ma zadnego bolu towarzyszacemu erekcji.

Szukalem roznych porad w internecie ale nie udalo znalezc mi sie nic satysfakcjonującego. Troche obawiam sie wizyty u lekarza, napewno nie jest to 'przyjemne' ani 'niekrepujace' doswiadczenie.

Bylbym bardzo wdzieczny jesli ktos potrafilby mi pomoc.
Pozdrawiam

Szymon7 

Wysłany: Pon 29 Paź, 2007   

Tak, idz z tym do lekarza, to chyba jedyne wyjscie. Nic sie nie martw, wszystko bedzie OK :) lekarz jest od tego zeby Ci pomoc :)

stefek11 

Wysłany: Wto 30 Paź, 2007   

dokladnie.Ja to jeszcze bym poszedl na ogolena kontrola , kazdy ja powienien sobie robic:D

Powodzienia!!!!

Ile jest dróg do jednego celu??

penis.com.pl
andropenis
Siemano 

Wysłany: Wto 27 Lis, 2007   

Moglibyście powiedzieć czy boli obcinanie skóry? Bo mam mieć obcinaną wokół żołędzia (czy żołądzia :P nie jestem dobry z polskiego) bo mi coś na niej wyrosło. Nie będę miał obrzezanego tylko wycinane dookoła tak pewnie z 1-0,5cm. Będę miał znieczulenie, ale to nie to co narkoza. Od dzieciństwa boje się zabiegów. Za to mm pocharatane ręce od mojego kotka, który się ze mną bawi i do tego bólu się przyzwyczaiłem i mnie nie boli :P , ale zabiegu się boje :/. Wiem że bedzie dobrze itd ale nie wiem jak mocno to boli, i ile dni jeszcze bo wiem że na miejscu całość jest robiona, ale na miejscu mi się nie zagoi

Odpowiedz do tematu