dziewczyny... |
Autor | Wiadomość |
tournament [Usunięty] | Wysłany: Sob 27 Paź, 2007 dziewczyny... |
|
| czemu dziewczyny patrzą tylko na wygląd !??!? to jest niesprawiedliwe, bo zawsze ladniejsi wygrywaja i maja najfajniejsze laski :/ jeszcze niewidzialem przystojnego faceta z brakiem dziewczyny !! | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 27 Paź, 2007 |
|
| Nie wiem skąd taki pomysł. Ja się nie zgadzam. Znam wielu ludzi, obojga płci, którzy w moim odczuciu są przystojni i sexi a jednak wiodą życie jako singiel. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 35 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 Re: dziewczyny... |
|
| tournament napisał/a: | jeszcze niewidzialem przystojnego faceta z brakiem dziewczyny !! |
no widzisz, a ja obecnie nie mam
przystojni wg mnie częściej są singlami, bo łatwiej im wyrywać panienki na jedną noc | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 |
|
| tournament piszesz że kobiety patrzą na wygląd a sam na co patrzysz skoro jesteś zły że ładni maja ładne laski ??i co z tego że ładne jak najczęściej puste a skoro nie jesteś super przystojniaczkiem to powinieneś mieć więcej w głowie i patrzeć na wnętrze a nie na wygląd skoro Tobie sposób patrzenia niektórych dziewczyn na wygląd nie odpowiada!!!
moim zdanie charakter jest ważniejszy aczkolwiek wygląd tez jest ważny bo gdy z kimś nawet fajnie sie rozmawia a nie pociąga Cie sexualnie to sex będzie beznadziejny | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
tomas13 Dołączył: 14 Kwi 2007 Posty: 68 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Pon 29 Paź, 2007 |
|
| tournament - Twoje stwierdzenie jest nieprawdą. Równie dobrze można je zresztą obrócić i to samo napisać o facetach. Tylko czy to na pewno będzie prawda? | |
| |
 |
stefek11 
Wiek: 38 Dołączył: 27 Lut 2007 Posty: 47 Skąd: polska | Wysłany: Wto 30 Paź, 2007 |
|
| zwiazki oparte tylko na wygladzie nie sa trwale.Dobry zwiazek to taki , w ktorym jest zrozumienie i milosc | _________________ be good
Ile jest dróg do jednego celu?? | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 35 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Sro 31 Paź, 2007 |
|
| stefek11 napisał/a: | zwiazki oparte tylko na wygladzie nie sa trwale.Dobry zwiazek to taki , w ktorym jest zrozumienie i milosc |
hehhe, nic poza tym | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
kaopatkaj Wiek: 45 Dołączył: 19 Paź 2007 Posty: 10 Skąd: BKK | Wysłany: Pon 12 Lis, 2007 |
|
| popieram | |
| |
 |
roojek Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 27 Skąd: Rojno | Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 |
|
| Ci "najładniejsi" mają lachony, tzn. wysokie, cycate blondie z plastikową japą - doda itp - niestety muszę z takimi czasem przebywać. One się tylko do wyra nadają, a wkurnić potrafią strasznie, jeśli masz choć odrobinę mózgu.
Te rzeczywiście śliczne i wartościowe kobiety często można uświadczyć u boku informatyka z denkami od czystej zamiast okularów albo chuderlaka, który jednak zna na pamięć wszystkie cytaty z Monthy Pythona i potrafi się dogadać z jej babcią.
rzeczywiście żle to mają nieładne kobiety, bo od ich wyglądu nasz krąg kulturowy wymaga więcej niż od chłopa | |
| |
 |
eeernest Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 |
|
| A tam, ja jestem brzydki jak noc, a mam prześliczną dziewczynę
Na wygląd w autobusie nie wyrwiesz, ale za to nadrobić masz szansę w czasie rozmowy. Albo i nie masz, jeśli nie dość, że jesteś brzydki, to do tego zakompleksiony i tępy jak but.
Sorka za dosadność
Pozdrawiam. | |
| |
 |
|