| Papieroski |
| Autor | Wiadomość |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 12 Sie, 2007 |
|
| | lolek23, co Ty za brednie opowiadasz!!!!!! | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 Re: Papieroski |
|
| - jak zaczeliście
zaczęło się od popalania z kolegami w bodajże 4 czy 5 podstawówki. Później miałem przerwę, lecz od drugiej gimnazjum do teraz to już bez przerwy...
- jakie palicie
Bardzo różnie - począwszy od Monte Carlo (wyrób zagraniczny ), przez Viceroye, po Westy Ice'y i Marlboro;
- czy zamierzacie przestać?
zamiary zamiarami, ale spróbujcie sami!
- ile palicie dziennie
niedużo - średnio 4-5 w zwykły dzień, trochę więcej przy piwku i imprezach (czyli prawie codziennie), lecz nie więcej niż 15 fajek;
- jaki czas juz palicie
pierwszego bucha z ciekawości wziąłem już w 2klasie podst., kiedy to czekając przed sklepem na mamę zaciągnąłem się świeżo zapalonym papierosem gościa, który wszedł do tego samego sklepu. Ptfuu, obrzydlistwo. Ale później - oczywiście powód zwyczajny - popisówa, zacząłem kopcić z kolegami... Systematycznie palę od 4 lat | |
| |
 |
franek2000 Wiek: 34 Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 16 Skąd: Nikad | Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 |
|
| | Jesli palicie (mowie do facetow) to nie palcie mentholi bo one powoduja wczesna prostate co chyba nie jest czyims marzeniem!!! :p No takze szkodza normalne fajki!!! No ale ja menthola nie rusze a tak ogolnie to pale l&m lub westy | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 |
|
| | franek2000 napisał/a: | | Jesli palicie (mowie do facetow) to nie palcie mentholi bo one powoduja wczesna prostate |
A skąd ty masz takie wiadomości??? Może przytocz jakiś dowód na to. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 |
|
| Też to słyszałem o tych mentholach | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 |
|
| | No ok ale jak można pisać, oczymś co ma 4000 substancji szkodzących zdrowiu że jeszcze szkodzi na prostatę. Trochę spedziłem czasu w szpitalu onkologicznym i widziałem na swoje oczy jakie to jest suuper. Rak języka, przełyku, podniebienia i etc. Więc, nie piszcie takoch bzdur, że mentole wpływają na prostatę. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Ratman Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 10 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 18 Sie, 2007 |
|
| - jak zaczeliście
U mnie sie to tak zaczęło że kiedy moja podstawówka przekrztałciła sie w gimnazjum to miałem sie akurat fajnie bo zostaliśmy całą klasą ale też pare osób doszło. Doszedł taki ziomek i wydawał sie zagubiony to go wziąłem pod swoje skrzydło i po pewnym czasie wrócił mu nawyk palenia z podstawówki no i tak przesiadywał u mnie a mi było tak dziwnie no bo ciągle szedliśmy do kuchni żeby sobie zapalił i tylko dlatego tam siedzieliśmy i tak stwierdziłem że skoro moja cała rodzina pali to ja moge chociarz spróbować dla towarzystwa no i tak sie zaczęło ale wtedy to były taniusie:D Moja pierwsza fajka to był jak dobrze pamiętam viceroy light albo L&M już nie pamiętam:)
- jakie palicie
Ogólnie to Viceroy,westy,pal mal a jak chce poszaleć to L&M,Marlboro,Davidoff,Lucky Strike
- czy zamierzacie przestać?
Nie póki co bo mam taką dziwną sytuacje i palenie jest niezbędne żeby z kimś nie stracić kontaktu ale to już inna historia
- ile palicie dziennie
5-7 przeciętnie ale to narpawde zależy od tego czy ide gdzieś poszaleć albo gdzieś do baru czy siedze poprostu w domu bo czasami to można przecierz na imprezie nawet paczke spalić.
- jaki czas juz palicie
Ponad półtora roku a teraz już druga klasa technikum bedzie:) | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sob 27 Paź, 2007 |
|
| | Mam pytanie bo często słyszałem i czytałem o tym ze papierowsy mentolowe powoduja bezpłodnośc. to prawda? | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 27 Paź, 2007 |
|
| | Cytat: | | No ok ale jak można pisać, oczymś co ma 4000 substancji szkodzących zdrowiu że jeszcze szkodzi na prostatę. Trochę spedziłem czasu w szpitalu onkologicznym i widziałem na swoje oczy jakie to jest suuper. Rak języka, przełyku, podniebienia i etc. Więc, nie piszcie takich bzdur, że mentole wpływają na prostatę. |
Patrz wyżej | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sob 27 Paź, 2007 |
|
| BASF, ok dzieki szybkie pytanie szybka odpowiedz | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 27 Paź, 2007 |
|
| Cała przyjemność po mojej stronie.
A tak ogólnie to fajki syf jakich mało. Szkoda na nie czasu a co dopiero kasy. Paliłem 13 lat i wiem co to jest. Wszystko się kręciło wokół papierosów. Żeby w pracy zapalić trzeba wychodzić. Żeby w domu zapalić to wychodzić na balkon. Zima nie zima, lato nie lato. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
mateusssz 
Wiek: 36 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 |
|
| | Ja niepale niapalilem no i chyba niebede | |
| |
 |
rutland 
Wiek: 36 Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 34 Skąd: Croft Manor | Wysłany: Pon 05 Lis, 2007 |
|
| | Kiedyś paliłem z kumplami dla szpanu ale szybko mi przeszło... Nie warto... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
ruski Wiek: 37 Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 28 Skąd: Lublin / Wawa | Wysłany: Sro 07 Lis, 2007 |
|
| | ja rzucam...i nie moge:/ | _________________ Jestem Aktualizatorem. | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Sro 07 Lis, 2007 |
|
| ja paliłem kilka lat i w 2005 roku z lipcu rzuciłem i do tej pory ani jednego nie ziołem do ust chociaż czasem jak sobie pomyśle, to miło się wspomina | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
| |