problem |
Autor | Wiadomość |
Szymon7 Wiek: 36 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Sro 24 Paź, 2007 problem |
|
| Nad lewym jadrem mam zgrubienie, prowadzi ono od jadra, scislej mowiac chyba najadrza (ale samego jadra nie obejmuje. jadro jest gladkie, bez guzkow, zgrubien) wzdluz nasieniowodu i konczy sie u wejscia nasieniowodu do jamy brzusznej. Nie odczuwam zadnego bol gdy dotykam to miejsce ale bardzo sie tym martwie. Aha- czasami w nocy odczuwam bol w lewej stronie podbrzusza. Mam 19 lat. | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sro 24 Paź, 2007 |
|
| Ten nocnu ból może jest związany ze wzwodami a jeśli masz wątpliwości aby je rozwiać najlepiej udac sie do np.urologa lub androloga ,zbada Cie oceni sytuację i rozwieje Twoje wątpliwości lub skieruje Cie na szczegółowsze badania,A nie ma się co wstydzić jesteś wtym wieku co ma prawo martwić sie o swoje przyrodzenie. | |
| |
 |
Szymon7 Wiek: 36 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Czw 25 Paź, 2007 |
|
| byc moze mam zylaki powrozkow nasiennych. bede musial chyba zasiegnac porady urologa
nie ma tu osob, ktore mialy/maja żylaki powrózków nasiennych? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|