mały problem |
Autor | Wiadomość |
spiepszajdziadu Wiek: 40 Dołączył: 16 Paź 2007 Posty: 3 Skąd: zyrardow | Wysłany: Sro 17 Paź, 2007 mały problem |
|
| witam.
a wiec tak mam maly problem i nie umiem zabardzo sobie z nim poradzic.
w czasie stosunku dochodzi bardzo szybko do erekcji, czy są jakiś skuteczne środki
żaby opóźniły znacznie albo chociaż trochę wytrysk?
za pomoc z góry dziękuje. | _________________ xxxx | |
| |
 |
tomas13 Dołączył: 14 Kwi 2007 Posty: 68 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Sro 17 Paź, 2007 |
|
| Gdybyś odbywał stosunek bez erekcji, tak jak to opisujesz, byłbyś mistrzem wschodnich sztuk miłosnych. To może zdecyduj się najpierw co jest dla Ciebie problemem: erekcja czy przedwczesny wystrysk. I co to wg. Ciebie oznacza przedwczesny? Trochę więcej informacji powinieneś podać, określić to czasowo, napisać coś o swoich dotychczasowych doświadczeniach etc., bo tak to będzie rozmowa głuchego z niewidomym o kolorach. Najlepszym zaś doradcą zawsze w takich sytuacjach będzie... seksuolog. Jeżeli zdiagnozuje problem, to na pewno też Ci pomoże. W ostateczności, gdy uzna to za wskazane, przepisze jeden ze specyfików dostepnych na receptę, który pozwala pozbyć się problemu przedwczesnego wytrysku. Ale o tym zawsze powinien decydować lekarz. | |
| |
 |
spiepszajdziadu Wiek: 40 Dołączył: 16 Paź 2007 Posty: 3 Skąd: zyrardow | Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 |
|
| sorry już wszystko prostuje i podaje więcej szczegółów.
a wiec tak chodzi mi o to ze w czasie stosunku dochodzi szybko do wytrysku jeśli chodzi po jakim czas to aż głupio mówić ale po okolu 2 minutach.
doświadczenie tez mam nie za bogate bo 5 razy i za każdym razem tak samo.
właśnie planuje sie wybrać do lekarza ale jak na razie to nie mogę sie zebrać.
dzięki za odpisanie. | _________________ xxxx | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Julcio 
Wiek: 44 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 |
|
| spiepszajdziadu,
witam,
Na początku twojego życia seksualnego,chodzi mi o współżycie, może się zdarzyć iż twój seks będzie trwał kilka minut, nawet minutę. To normalne !! Ja pamiętam mój pierwszy raz i pamiętam iż wtedy wcale się nie popisałem i skończyłem szybciej niż zacząłem, nie mówiąc już o problemie aby się podniecić. Ale nie mieliśmy pisać o mnie;)
Z czasem zobaczysz że wszystko zacznie dziać się dłużej. Może przed stosunkiem kilka godzin zrób sobie sam dobrze, to wtedy drugi raz tak szybko nie dojdziesz? Kwestia praktyki, podniecenia, jeżeli gra wstępna będzie mega podniecająca to nawet doświadczony kochanek może szybko skończyć. Naprawdę. Jeżeli się często współżyje to dłużej można się kochać. Jak mam długą przerwę we współżyciu to też szybko kończę (chociaż teraz coraz częściej potrafię to kontrolować), a jeżeli kocham się regularnie to wszystko trwa dłużej.
Nie wydaje mi się aby lekarz ci pomógł, może zastosuj prezerwatywy przedłużające stosunek bądź jakiś krem.
Pozdrawiam | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
Juur 
Wiek: 38 Dołączył: 19 Gru 2006 Posty: 56 Skąd: A Ty? | Wysłany: Pią 19 Paź, 2007 |
|
| jak wyzej ulzył sobie z 20min przed stosunkiem i pamietaj zrelaksuj sie ! Masz sie nie stresowac bo to tylko pogarsza sprawe... | _________________ kobiety zawsze postawią na swoim, bo maja piersi. nie ważne duże czy małe,
sam fakt ich posiadania oznacza, że stoja na wygranych pozycjach..... | |
| |
 |
spiepszajdziadu Wiek: 40 Dołączył: 16 Paź 2007 Posty: 3 Skąd: zyrardow | Wysłany: Sob 20 Paź, 2007 |
|
| dziękuje bardzo za cenne porady i wskazówki.
a może jakieś konkretne kremy masz na myśli?? jakieś nazwy i gdzie je można zakupić.
wiem ze stres jest przeciwko mnie ale jeszcze do końca nie umiem sobie z nim poradzi ale pracuje nad tym. | _________________ xxxx | |
| |
 |
|