bez orgazmu? |
Autor | Wiadomość |
Mojszez Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 3 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 17 Paź, 2007 bez orgazmu? |
|
| Mam taki problem. Po waleniu konia wytrysk jest normalnie i nic pozatym. Nie mam na koncu tej przyjemnosci, juz 5-6 raz z rzedu... Prosze pomozcie bo zaczynam sie juz tym martwic | |
| |
 |
axa 
Dołączyła: 22 Cze 2007 Posty: 64 Skąd: za gorami, za lasami | Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 |
|
| nie wal tak często | |
| |
 |
Mojszez Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 3 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 |
|
| Da to cos chociaz? Chcialem sobie wlasnie zrobic abstynencje ale nie wiem czy warto... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Julcio 
Wiek: 44 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 |
|
| Mojszez napisał/a: | Da to cos chociaz? Chcialem sobie wlasnie zrobic abstynencje ale nie wiem czy warto... |
warto, daj sobie na luz chociaz na tydzien i wtedy sproboj i napisz wrazenia | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
Mojszez Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 3 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 |
|
| a napewno to cos da? to raczej nie problem zrobic sobie 1-2 tygodnie przerwy ale czy mam gwarancje ze to cos da? moze zle mnie zrozumieliscie ale poprostu nie mam tej przyjemnosci fizycznej (czy jak to nazwac) w tym czasie co wytrysk | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 |
|
| Mojszez napisał/a: | a napewno to cos da? |
Póki nie spróbujesz to się nei dowiesz. Ja nie miałem nigdy z tym problemu, więc i przerw nie musiałem robić | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|