Wiotczejący penis |
Autor | Wiadomość |
marioxwroc Dołączył: 07 Lut 2007 Posty: 1 | Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 Wiotczejący penis |
|
| Witam. Mam taki problem... podczas stosunkupenis raz stoi na bacznosc a raz wiotczeje(opada i robi sie miekki) i znowu i znowu. Orgazm osiagam normalnie. nic mnie nie boli podczas stosunku itp. Co to moze byc ?? | |
| |
 |
axa 
Dołączyła: 22 Cze 2007 Posty: 64 Skąd: za gorami, za lasami | Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 |
|
| wydaje mi się, że twoja partnerka za bardzo Cie podnieca i koncentrujesz sie bardziej na tym, zeby jej nie zawieść. Ten jeden jedyny raz skoncentruj sie tylko na sobie i pójdź na całość. Zobaczymy jak będzie | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Wto 25 Wrz, 2007 |
|
| A może na odwrót ona Cię nie podnieca masz z nią jakieś kłopoty nie koniecznie na tle seksualnym co wkońcu jednak sie w tym temacie odbija. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
axa 
Dołączyła: 22 Cze 2007 Posty: 64 Skąd: za gorami, za lasami | Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 |
|
| też może tak być, że ona cię odraża i że mimo, że się z muszasz, go on się zmusić nie może. Albo musisz zmienić partnerkę, albo może spróbujcie wspomagaczy w postaci jakiegoś filmiku. | |
| |
 |
hasiu Dołączył: 23 Cze 2006 Posty: 8 | Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 |
|
| poszukaj na necie miesnie pc albp tez takzwane miesnie kegla!!!!! najwazniejsza rzecz zwiazana z twoim penisem!!!!!!!!!!!!!!!! odpowiadaja za erekcje czyli za sztywnosc paly , za dlugosc stania jej bez ruchow, bez podniecenia , oraz niesamowicie wydluzaja stosunek , dobrze wytrenowane te miesnie daja lepsza erekcje (dokrwienie naczyc krwionosnych ) oraz po zacisnieciu ich powstrzymuja natychmiast od orgazmu +taki plus ze kochasz sie ile chcesz i to na maxa !! nawet po 2 godziny , ten miesien jest pomiedzy jajami a odbytem ..... mistrz sprawa ale do tego trzeba czasu (chodzi o trening ) okolo 1 do 2 miesiecy ) + dluzej jezeli chcessz byc bogiem w twardosci i dlugosci ;d wpisz na necie miesnie PC+ trening albo miesnie kegla i poczytaj o tym !!!!!!!1 pomoze , mi pomoglo bardzo !!!!!!!!!!!!!!!! pozder | |
| |
 |
|