Urolog |
Autor | Wiadomość |
Robek Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 4 Skąd: wyszukiwarka | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 Urolog |
|
| Witam. Właśnie chcę iść do urologa ponieważ sądzę że mam za krótkie wędzidełko... ;/
i mam do was pytanie. czy żeby iść do urologa trzeba mieć od swojego lekarza skierowanie??
nie można iść tak po prostu do urologa z tym problemem?? odp.
pozdrawiam | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 |
|
| potrzebujesz skierowanie jak do każdego specjalisty | |
| |
 |
teaser Dołączył: 30 Cze 2007 Posty: 16 Skąd: Łódź | Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007 |
|
| ja bylem u swojego lekarza z wedzidelkiem, wizyta nie zajela dluzej niz 5 min pokazalem, wypisal skierowanie i tyle | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
alann78 [Usunięty] | Wysłany: Sro 19 Wrz, 2007 |
|
| U mnie telefonicznie mozna odrazu bez rodzinnego | |
| |
 |
teaser Dołączył: 30 Cze 2007 Posty: 16 Skąd: Łódź | Wysłany: Sro 19 Wrz, 2007 |
|
| Jakby co jestem po operacji i zapraszam do tematy Wedzidelko tam opisalem co i jak dodam ze jestem zadowolony z zabiegu wedzidelka =]
pozdro | |
| |
 |
o2test Wiek: 50 Dołączył: 16 Paź 2007 Posty: 3 Skąd: Choholic | Wysłany: Wto 16 Paź, 2007 oddawanie moczu problem |
|
| Witam,
Mam taki problem od dluzszego czasu... mianowicie po oddaniu moczu i schowaniu interesu w spodnie zawsze poleci jeszcze troszeczke (raz pare kropelek a niekiedy sporo kropelek) w bielizne.
Aby uprzedzic kolejne pytania to:
-mogę sobie niem trzasac ile chce,
-mogę czekac po oddaniu muczu z penisem na wierzchu nawet z 10min itp
i tak po schowaniu go w bielizne niekiedy odrazu a nie kiedy po przejsciu kilku krokow jest dodatkowy mocz do tego stopnia ze jak jestem w domu to zmieniam bielizne.
Mam juz to jakies pol roku ale nic sie nie zmienia.
Dodatkowe objawy:
-kilka miesiecy temu bardzo czesto oddawalem mocz w ciagu dnia i przynajmniej raz w -nocy ale to tylko przez 2-3 tygodnie
-niekidy mam taki niesamowicie dziwny i bolący ból w odbycie-raz na miesiac moze (nie wiem jak go opisać)
-czuje jakby poped seksualny tez zmalal od jakiegos czasu.
Mam 28 lat i
Czy ktos ma lub mial cos podobnego, czym to moze byc spowodowane?
Czekam na opinie i z gory dziekuje.
Pozdrawiam. | |
| |
 |
paszczaktychy Wiek: 34 Dołączył: 01 Sty 2008 Posty: 32 Skąd: Tychy | Wysłany: Pią 04 Sty, 2008 |
|
| o2test mam to samo, mógłbym 30 minut z fujarom stać nad kiblem, a po odejściu gdy usiąde to nagle czuje jak idzie mi w majty mocz. Strasznie wkurzająca sprawa, nie wiem co to jest. Mma dopiero 17 lat | |
| |
 |
kublo Dołączył: 20 Gru 2006 Posty: 1 | Wysłany: Pią 01 Lut, 2008 |
|
| paszczaktychy napisał/a: | o2test mam to samo, mógłbym 30 minut z fujarom stać nad kiblem, a po odejściu gdy usiąde to nagle czuje jak idzie mi w majty mocz. Strasznie wkurzająca sprawa, nie wiem co to jest. Mma dopiero 17 lat |
osobiście mam tak czasem z rana (pół erekcja) ,mam prawie 24 lata ale poranną sprawę załatwiam na siedząco ,ponieważ :
- wygodniej
- higieniczniej a i zleci wszystko co ma zlecieć
warto spróbować | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Pią 01 Lut, 2008 |
|
| Hmm... jakby to bylo zapalenie to chyba by pieklo/bolalo cos w srodku nie? | |
| |
 |
paszczaktychy Wiek: 34 Dołączył: 01 Sty 2008 Posty: 32 Skąd: Tychy | Wysłany: Nie 03 Lut, 2008 |
|
| Kublo próbowalem na siedząco, na stojąca, na leżąco (dosłownie) i nic. Niedawno bylem obrzezany i narazie tego problemu nie ma, ale jeszcze jest czas by sie przekonac. | |
| |
 |
|