| Tors - depilacja czy golenie? |
| Autor | Wiadomość |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 Tors - depilacja czy golenie? |
|
| Mam dylemat... Dziewczyna o którą się staram uwielbia, jak facet nie ma włosów na klacie. Szczerze, to nie wiem jak je usuwać... Lepiej golić czy depilować?
czekam na rady i uwagi | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 |
|
| | Ja nie goliłbym wogóle. Jak ma coś z tego być to musi Cię zaakceptować takim jakim jesteś. Ale jeżeli dla niej ważniejszy jest wygląd niż wnętrze to... odpuść sobie. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 |
|
| | zgadzam sie ze zdaniem powyżej | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
mateusssz 
Wiek: 36 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 |
|
| | wiekszosc kobiet lubi jak facet jest troche owlosiony a jak obecnej nieodpowiada trudno musi sie przyzwyczaic | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007 |
|
| Zauważyłem tu na forum dwie (raczej antagoniczne) frakcje: stronnictwo ogolonego przyrodzenia i front obrony owłosionych torsów | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007 |
|
| heh, nie zaliczam się do żadnej z tych grup. Owłosienie łonowe przycinam, pod pachami golę, a na torsie NA SZCZĘŚCIE wiele nie rośnie | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 11 Wrz, 2007 |
|
| Nie to że nie zaakceptuje, ale chcę jej zrobić niespodziankę Ale nie wiem właśnie dokładnie jak... :/ | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
end Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 8 | Wysłany: Sro 12 Wrz, 2007 |
|
| | Moze bedzie boleśniej ale raczej depilacja. Po goleniu włoski mogą odrastac mocniejsze. Pozdro! | |
| |
 |
rudicek 
Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 20 Skąd: mam to wiedziec? | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 |
|
| No na pewno depilacja będzie bardziej bolesna Ale możesz użyć np. plastrów do depilacji, z woskiem są chyba, tyle że będzie bolec... | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 |
|
| ja dzieki Bogu nie mam owlosionej zabardzo klaty, ale i tak te kilka klaczkow gole maszynka. Mysle ze mniej boli maszynka. Moja zona nie nawidzi owlosionej klaty a i ja sie przyzwyczailem do golenia pod pachami, na klacie,wlosow lonowych,pupy i czasem moje nogi ogole. Zostawiam sobie jedynie pasek na brzusiu w kolo pepka no i rece i plecy zostawiam w spokoju | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
axa 
Dołączyła: 22 Cze 2007 Posty: 64 Skąd: za gorami, za lasami | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 |
|
| | Vezyrek napisał/a: | ja dzieki Bogu nie mam owlosionej zabardzo klaty, ale i tak te kilka klaczkow gole maszynka. Mysle ze mniej boli maszynka. Moja zona nie nawidzi owlosionej klaty a i ja sie przyzwyczailem do golenia pod pachami, na klacie,wlosow lonowych,pupy i czasem moje nogi ogole. Zostawiam sobie jedynie pasek na brzusiu w kolo pepka no i rece i plecy zostawiam w spokoju |
oh tak! tak uwielbiam! | |
| |
 |
pablo115 Dołączył: 25 Kwi 2007 Posty: 90 | Wysłany: Sro 10 Paź, 2007 |
|
| | ja ole maszynką pachy, klatke piersiową, jądra, brzuszek ak że jestem gładki, ręce, nogi zostawiam w spokoju a pupe mam naturalnie malutko owłosioną . . . | |
| |
 |
Dębowy Dołączył: 03 Lip 2007 Posty: 3 Skąd: Zagranica | Wysłany: Sob 20 Paź, 2007 |
|
| | a co na To dziewczyny?;> wolą owłosione przyrodzenie, przycięte czy ogolone? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 20 Paź, 2007 |
|
| | klatkę to lubię żeby miał jaka ma włosy nie przeszkadza -mój obecny jest mocno owłosiony na klatce pachy golenie, przyrodzenie powinno wyglądać na zadbane może być ogolone ale to nie zawsze wygląda ładnie dobrze jest ogolić jajka a resztę przyciąć maszynka | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
| |