Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     bol jader... dziwne...
Autor Wiadomość
tekturak 

Wysłany: Pon 08 Paź, 2007   bol jader... dziwne...

mam problem... od kiedy pamietam, jak zawsze zabawialem sie z kobietami - to przy "wstepie" nabrzmiewaly mi jadra mocno, a nadjadrze strasznie mnie bolalo... to samo jest do dzis i robi sie irytujace bo kiedy jest wspaniala atmosfera dopada mnie bol i to czasem taki ze ciezko chodzic, a juz dotknac moszne to koszmar :/ pomozcie! co to jest?

jamri 

Wysłany: Wto 09 Paź, 2007   

Byc moze masz zle ułożony pecherz.... to dzieje sie za kazdym razem??

Podczas oddawania moczu tez wystepuje bol??

Czy przed "zabawianiem sie z kobietami" byles sie wysikac ??

Moim zdaniem masz problem z pecherzem i podczas podniecenia masz klopot.

Zalecam wizyte u specjalisty..

Pozdro

tekturak 

Zaczne od poczatku zeby lepiej to zobrazowac:
Nie uprawialem jeszcze sexu z kobieta, a moja zabawy z dziewczyna polegaja tylko na peeting`u (ktory nie konczy sie wytryskiem). Najądrza bolą mnie zawsze, kiedy bardzo dlugo jestem podniecony np. po 30 min piesczot (problem nie wystepuje gdy sie masturbuje np. sam w domu, tzn. gdy nie ma tak duzego podniecenia). Gdy pozniej dotykam jader (co bardzo boli) czuje jak kanaliki (epidydimis) ktore prowadza do jader sa mocno spuchniete. Nie wiem z czego wynika moj problem, ale mam tak tylko (jak juz wczesniej napisalem) przy dluzszych kontaktach. Jest to ogromny dyskomfort, poniewaz gdy tylko zaczynam odczuwac bol bardzo ciezko jest doprowadzic do wzwodu, a czasem nawet ciezko chodzic. Watpie zeby to byl pecherz, bo nie robie takich rzeczy przy nieoddanym moczu, a po "zabawach" nie czuje potrzeby zalatwienia sie. moze to jakas odmiana raka? albo w najądrzach zbiera sie za duzo nasienia ktore nie ma gdzie "uciec"?

ps. i nie patrzcie na wiek bo naprawde mam 22 ;P

penis.com.pl
viamax
muchomorek 

Może to właśnie o to chodzi że nie zabawa nie kończy się wytryskiem, a napięcie rośnie. Spróbuj zaraz po takiej zabawie zmasturbować się.

Hubertttus 

Ten ból podbrzusza ,jąder i najądrzy jest całkiem normalny po zabawie z dziewczyną gdzie nie doszło do wytrysku,nawet jeśli sam się podniecisz,np.oglądając film erot.czytająć historyjki zabarwione erot.czy zdięcia lub obrazy,możesz mieć wyżej wymieniony ból i dolegliwości ,więc prosta rada :nie wiem ile masz lat ale jeśli bawisz się z dziewczyną wtylko w odosobnioniu może taką zabawe zakącz jeśli nie jesteście gotowi może spóść się w chusteczkę oby sprawić sobie ulgę.To samo w domu gdy jesteś sam nie warto się bronic przed masturbacją (nie warto nadużywać) i uregulować swoje napięcie seksualne.

Odpowiedz do tematu