Kondomy |
Autor | Wiadomość |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Czw 19 Lip, 2007 |
|
| ja mam dlugosc 15 cm a obwod 11 czy znacie jakies prezerwatywy z wypustkami ale zeby weszly na mojego malego dzona?? | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 35 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 |
|
| małego? :/ ludzie
uważam, że każdy rodzaj powinien na Ciebie wchodzić | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
myopic 
Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 101 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 28 Lip, 2007 |
|
| Mam identyczne wymiary i wszystkie prezerwatywy na mnie pasują (z tych które mierzyłem). Z wypustkami Durex'a nie będziesz miał problemów. Prawdę mówiąc, to one nawet ciężko wchodziły. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
evolution Dołączył: 10 Sie 2007 Posty: 12 Skąd: sie biorą dzieci? | Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 |
|
| Zal mi sie robi jak to czytam. 15 cm malego? Ja mam 14 i wszystkie prezerwatywy wchodza normalnie, ladnie przylegajace i zadnych luzow | _________________ Jeśli mężczyzna jest gotowy na wszystko dla kobiety, znaczy, ze jest w niej zakochany.
Jeżeli kobieta jest gotowa na wszystko dla mężczyzny, znaczy, że go urodziła... | |
| |
 |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| Jeżeli ktoś ma bardzo duże kompleksy i jest w wielkim dołku psychicznym to zalecam kupienie w sex schopie jakieś fajnej nakładki na penisa. Na pewno partnerka bedzie zachwycona.
Oczywiście tym co nie mają z penisem kompleksów też takie nakładki polecam
A jeżeli chodzi o gumki, to one są tak elastyczne że spokojnie i na mniejszym penisie też będą się trzymać | |
| |
 |
mateusssz 
Wiek: 35 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 27 Sie, 2007 |
|
| nawet jak mialbys 12 by pasowaly trudno jest isc kupic paczke prezerwatyw i zalozyc niejest to duzy wydatek chyba ze niemasz 18 lat i sie wstydzisz isc | |
| |
 |
Hefa Dołączył: 11 Cze 2005 Posty: 10 | Wysłany: Pią 05 Paź, 2007 |
|
| Ja sie przyznam ze mam 11.5 w obwodzie i mam wrazenie jak by mialy zaraz spasc;/ a kupilem extra safe durexy wiec nie wiem....;/ | |
| |
 |
freelanc3r [Usunięty] | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 |
|
| ja mam 19 i z gumkami bywa roznie....
niektore sie nie nadaja niektore wchodza ciezko
ale coz jakos sobie trzeba radzic | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 |
|
| Neo napisał/a: | no nie jebne .... |
Podaruj sobie takie komentarze chamie. Mów sobie tak do mamy jak Ci pozwoli, bo nikt nie ma zamiaru czytać takiej prostoty. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
danger12 Wiek: 35 Dołączył: 29 Gru 2007 Posty: 16 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 05 Sty, 2008 |
|
| ja mam 15dl i 12 gr wiec nie beda za duze????????? | |
| |
 |
Traceur Dołączył: 01 Sty 2008 Posty: 3 Skąd: warszawa | Wysłany: Sro 16 Sty, 2008 |
|
| Ej w sumie gumki mają średnicę 52mm, więc są idealne na penisa o obwodzie 16cm z hakiem, czemu więc są ok i nie zsuwają się z np. 14cm? | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Nie 10 Lut, 2008 |
|
| Traceur napisał/a: | Ej w sumie gumki mają średnicę 52mm, więc są idealne na penisa o obwodzie 16cm z hakiem, czemu więc są ok i nie zsuwają się z np. 14cm? |
Bo są 'gumkami' XD | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
Dwight Wiek: 33 Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 77 Skąd: dokad?po co?po h*j? | Wysłany: Czw 28 Lut, 2008 |
|
| durex easy on fajnie sie ukladaja nie uzywalem ich w czasie stosunku tylko probowalem przymierzyc i jakos to lezalo : ] wiadomo prawiczkiem jestem ale nie pisalem jakich uzywac tylko sam przymiezylem xD odrazu wykonalem test alergologiczny czy nie jestem uczulony na latex xD <taaa zdazaja sie takie wypadki> | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|