Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Dziwne coś, jakby żyła.
Autor Wiadomość
Dragomir 

Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007   Dziwne coś, jakby żyła.

Witam, mam 21 lat i pewien problem z penisem. Po stosunku, po kilku godzinach (no, może kilkunastu) zacząłem odczuwać ból u nasady penisa. Postanowiłem, że jeśli nie przejdzie do kilku dni zgłoszę się z tym do lekarza. Na całe szczęście ból przeminął i mogłem spokojnie żyć dalej. A tu nagle bach!

Dziwnym trafem, przez swoją głupotę (aż wstyd się przyznać! :oops: ) zbyt mocno przycisnąłem penisa i powstał mały krwiak (siniak?). Znów stwierdziłem, że jeżeli nie przejdzie do kilku dni, zgłoszę się z nim do lekarza... ale przeszedł. ;)

I sedno sprawy: po w/w perypetiach doszło coś nowego. Penis mnie nie boli, krwiaka nie ma, ale powstało coś dziwnego... jakby powiększona żyła, biegnąca od nasady penisa do (mniej więcej) jego połowy... Ma ona naturalny kolor (penisa, nie wypchanej żyły) i jest dość miękka w dotyku.

Czy mieliście podobny problem? Czy to w ogóle jest problem? A może taki urok wacka, że czasami coś się zmieni (wcześniej tego nie miałem). :)

Z góry dziękuję za wszelką udzieloną pomoc i pozdrawiam.

paulinka 

Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007   

myślę że taka żyłka jest normalna ale żeby pojawiła sie nagle to już trochę niepokojące

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Dragomir 

Wysłany: Pią 07 Wrz, 2007   

W takim razie do jakiego lekarza zgłosić się z tym problemem? I jeżeli to specjalista, to czy potrzebne jest na to skierowanie?

Pozdrawiam

penis.com.pl
tabletki penilarge
BASF 

Wysłany: Pią 07 Wrz, 2007   

Urolog. Jest potrzebne skierowanie.

satan_budzik 

Wysłany: Nie 07 Paź, 2007   

dołącze sie do tematu bo mi ostatnio po stosunku wyskoczyła jakby żyła ale pod zołędziem. czy to moze być np nadwyrezenie penisa ??

budzikk 

Wysłany: Wto 25 Lis, 2008   

moim zdaniem moze to byc przeciazenie wacka:P
ale moze dorzuczcie zdjecia zobaczymy jak to wyglada i bedzie mozna sie wtedy dokladniej wypowiedziec.
pozdro

adonius 

Wysłany: Czw 27 Lis, 2008   

Penis ma to do siebie ,że może mieć widoczne żyły więc jak Ci nie przeszkadza to ja bym zostawił, ale jak czujesz ,że coś jest nie tak to idź to urologa.
Dragomir napisał/a:
A może taki urok wacka, że czasami coś się zmieni
Ja bym właśnie na to stawiał.

Odpowiedz do tematu