Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     dokuczliwe swędzenie
Autor Wiadomość
yariss 

Wysłany: Sob 06 Paź, 2007   dokuczliwe swędzenie

Siema, od dłuższego czasu dokucza mi swędzenie w okolicach penisa, na mosznie i prąciu, czasami jest nie do wytrzymania... czy miał ktoś z was taki problem i mógłby mi jakoś pomóc?

axa 

Wysłany: Sob 06 Paź, 2007   

bardzo możliwe, że to grzybica!
zapobiegawczo smaruj swędzące miejsca clotrimazolum 3x dziennie.
ps. jeśli masz partnerkę, to ona też zapobiegawczo niech się smaruje + clotrimazolum w tabletkach dopochwowych, w tym czasie (jakies do dwóch tygodni) całkowity celibacik.
Jeszcze jedno! Nie używajcie wspólnuych gąbek, myjek, ręczników itp.
pozdrawiam i zdrówka życzę.

yariss 

Wysłany: Sob 06 Paź, 2007   

Axa, a powiedz mi czym może objawiać się grzybica? Zmiany skórne? Bo w moim przypadku nie ma żadnych zmian skórnych wręcz przeciwnie skóra jest normalna... Sam już nie wiem co to może być ale już długo mam z tym problem.

penis.com.pl
tabletki penilarge
BASF 

Wysłany: Sob 06 Paź, 2007   Re: dokuczliwe swędzenie

yariss napisał/a:
Siema, od dłuższego czasu dokucza mi swędzenie w okolicach penisa, na mosznie i prąciu, czasami jest nie do wytrzymania... czy miał ktoś z was taki problem i mógłby mi jakoś pomóc?

Chyba jednak nie jest tak dokuczliwy skoro nie pobiegłeś do lekarza. Ja na Twoim miejscu nie zastanawiałbym się ani chwili. No chyba, że Ci nie zależy. Moja pomoc wygląda następująco - lekarz.

axa 

Wysłany: Nie 14 Paź, 2007   

yariss napisał/a:
Axa, a powiedz mi czym może objawiać się grzybica? Zmiany skórne? Bo w moim przypadku nie ma żadnych zmian skórnych wręcz przeciwnie skóra jest normalna... Sam już nie wiem co to może być ale już długo mam z tym problem.

no wlasnie przedewszystkim swędzeniem, co prawda nie każde swedzenie musi być od razu grzybicą, ale jeśli to początkowe stadium, to clotrimazolum powinno pomóc

Odpowiedz do tematu