Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     odżywki a nasz ptaszek:D:Dprosze o pomoc:/
Autor Wiadomość
tomaszek111

Wysłany: Pią 05 Paź, 2007   odżywki a nasz ptaszek:D:Dprosze o pomoc:/

a więc tak.mam 18 lat i chciałbym troszke przybrać masy mięśniowej, w ziązku z tym mam zamiar sobie kupić jakiegos GAINERA+KREATYNE i teraz nadchodzi czas na moje pytanie--czy to będzie miało jakiś wpływ na mojego penisa??pytam się bo nie mam aż takiego dużego:(16cm,a słyszałem że po tym to różne rzeczy się dzieją.na pewno jest tu kilka osób które coś wiedzą na temat odżywek i prosze was o pomoc:)pozdro:P

paulinka 

Wysłany: Pią 05 Paź, 2007   

jeżeli są to zwykłe odrzywki a nie sterydy to nie powinno mieć żadnego wpływu

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

tomaszek111

ok:)jednak prosiłbym żeby się wypowiedział jeszcze ktoś(bardziej doświadczony)//z całym szacunkiem dla Paulinki:)

penis.com.pl
penilarge krem
qtasek 

Tomaszek z tego co wiem (sam nie uzywalem nigdy odzywek ale paru kumpli tak ) to gainery czy kreatyna nie działa w zadnym wypadku na twojego penisa co innego sterydy czy inny koks ale rzeczy kupowane w nomalnym sklepie legalnie nic ci nie zrobią.

drygal

nic ci sie nie stanie sam brałem odzywki i takie ze sklepu i troche inne i nic mi sie nie stało po zadnych. wiec niema problemu. Takie odzywki jak kreatyna czy gainer nie mają nic wspólnego z twoim ptakiem he wiec szamaj smiało. pozdrawiam

Odpowiedz do tematu