Jedno jadro a sterydy |
Autor | Wiadomość |
vegetaaa Dołączył: 18 Wrz 2007 Posty: 4 Skąd: wawa | Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007 Jedno jadro a sterydy |
|
| to moja historia wyglada tak jak bylem maly przeszedlem operacje usuniecie jadra jestem w 100 % plodny. Takze od malego uprawiam kickboxing(mam bardzo dobre osiagniecia w tym sporcie lecz nie bede sie o nich rozpisywal z uwagi na moj problem), nadszedl ten czas aby przejsc na zawodostwo lecz bez malych spomagan nie ma sensu o tym nawet myslec i prosze mi tu nie pisac ze jakbys chcial to osiagnalbys cos bez tego bo poprostu nie ma szans nie mowie tu o jakims strasznym koxeniu tylko o 1 cyklu rocznie przed zawodami ogolnokrajowymi wiec moje pytanie brzmi czy biorac sterydy jestem bardziej narazony na jakies choroby zwiazane z tym ze mam jedno jadro ?? | |
| |
 |
kazik123 Dołączył: 16 Sty 2007 Posty: 9 | Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 |
|
| to jest bardzo mozliwe ja mam dwa jądra i też mam problemy po koksiku:( ale to na zależy od organizmu.przynajmniej tak mi sie wydaje | |
| |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Pon 18 Lut, 2008 |
|
| przy odpowiednim odbloku i dobraniu dobrych srodków możesz je znacznie wyeliminować ale nie w 100% ale przy 1 cyklu rocznie nie powinno ci nic grozić... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
smutek Dołączył: 05 Lip 2007 Posty: 14 Skąd: polska | Wysłany: Pon 18 Lut, 2008 |
|
| a moze bys tak lekarza zapytal o to ? | |
| |
 |
ajakso1 Dołączył: 17 Gru 2007 Posty: 73 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 05 Mar, 2008 |
|
| jesli chodzi o koxy... dobrym forum jest body-factory.pl mozesz tam poprosic o przepisane koxow..wiesz najwazniejszy jet u ciebie dblok... nie wiesz jaka masz produkcje testosteronu :> majac 1 jadra produkujesz tyle samo czy nie ?? to jest chyba wazna spraw... pozdrawiam... | |
| |
 |
|