Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     krostki na penisie
Autor Wiadomość
lokeer

Wysłany: Pią 22 Wrz, 2006   krostki na penisie

witam, mam glupi problem. na kilku forach o podobnej tematyce zauwazylem ze malo kto ma podobny problem do mojego. Te krostki ktore ma sie na penisie ja mam takze kilka na zoledziu. Mam je juz troche czasu - blakalem sie po lekarzach, dostawalem masci rozne niestety nic nie pomoglo. Albo sa za ciemni lekarzy albo nie wiadomo co to jest. Jak ktos moze zarzucic dobra rada to prosilbym

tata33

Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006   

Też mam i nie byłem nigdzie bo chyba to normalne :D żona mi też nic nie mówi

mateusz_papuga

Wysłany: Sob 14 Paź, 2006   Krostki

Witam ja tez mam te krostki lub chrostki :) i si nimi nie przejmuje :) a czy z nich zaczynaja wyrastac włoski?

penis.com.pl
penilarge krem
Gość

Wysłany: Pon 16 Paź, 2006   krostki

yyyyyy...ja tak mam??i mam pytanie co tym z robic zeby sie ich pozbyc bo dosyc dziwnie to wyglada??

naturalborn

Wysłany: Pon 11 Gru, 2006   odp

ja mam podobnie tylko ze ja mam od zajebania na rzoledziu

hmm z tego co mi widomo na rzoledziu wlosy nie rosną więc to nie jest normlne
tez bylem u dermatologa przepisala maśc ale ni chujanie pomoglo
moze ktos ma jakies fotki?

harold mckee 

Wysłany: Pon 11 Gru, 2006   Re: odp

naturalborn napisał/a:
ja mam podobnie tylko ze ja mam od zajebania na rzoledziu

hmm z tego co mi widomo na rzoledziu wlosy nie rosną więc to nie jest normlne
tez bylem u dermatologa przepisala maśc ale ni chujanie pomoglo
moze ktos ma jakies fotki?

to juz chyba problem .. idz do lekarza !

smutek 

Wysłany: Pon 23 Lip, 2007   

wlasnie mam taki problem, jak dostane aparat to postaram sie zrobic foto i zalozyc nowy topik, bylem 3/4 razy u dermatologa, na koncu mowil mi zebym sie nie przejmowal, ale takie problemu nikt tutaj na forum nie mial i to jakas choroba...

Strawberry 

Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007   

To sa takie male biale kropki tak? Jesli tak to sa to prosaki. Nie sa one ani zarazliwe, ani nie sa waszym błędem. Powodem ich powstania jest zahamowanie wydzielania łoju w wyniku nadmiernego rogowacenia ujścia mieszka włosowego. Zniknie to dopiero po pewnym czasie :)

MateuszK 

Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007   

Mam inny problem, mam krostki a nawet nazwałbym to pryszcze pod zolendziem jak sciagne naplet, strasznie swędzi. Mam tak od stosunków z moją dziewczyną, co jakiś czas znikają ale teraz to już jest masakra, nie wiem co to jest i czy mam panikować. Wygląda to jakbym kasze manne zrobił i dał sobie pod naplet. Proszę o szybką pomoc bo jestem zaniepokojony:( :(

paulinka 

Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007   

jak po stosunku i znika i sie pojawia to prawdopodobnie opryszczka narządów płciowych z tego co pamiętam wywołuje ją ten sam wirus co opryszczkę na ustach więc jeżeli dziewczyna np. kochała sie z tobą oralnie gdy wychodziła jej opryszczka a ty miałeś milimetralną rankę przetarcie skóry a nawet jakiegoś pryszcza mógł się dostać wirus do układu krwionośnego a w miejscu zakażenia wirus sie troszkę zmutował i z ust przeniósł sie na genitalia. z tego co pamiętam wirus opryszczki nie jest uleczalny i pozostaje w organizmie do końca życia aczkolwiek skutki jego posiadania sa do zaleczenia więc jeżeli używa sie odpowiednio dobranych leków krostki nie powinny wyskakiwać . jeżeli wciąż jesteś z partnerka powinniście wybrać się razem gdyż ona może być nosicielka a nie mieć objawów i Twoje samodzielne leczeni nic nie da bo jeżeli ciągle będziesz się z nią kochał i ona będzie dostarczała większą ilość wirusów leczenie może nie dać skutku więc musicie leczyć sie razem . poza opryszczka która w porównaniu do innych chorób wenerycznych jest dość słaba chodź i ona nie leczona może prowadzić do niepłodność i problemów z prostata w przyszłości myślę że najlepszym a właściwie jedynym wyjściem jest wizyta u lekarza jeżeli chcesz by twój sprzęt służył Tobie i kobietom i wyglądał estetycznie :)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

alann78
[Usunięty]

Wysłany: Sro 19 Wrz, 2007   

I ja chyba mam tez ten sam problem:( 2x bylem u dermatologa i nic. Nie wiem co zrobic te przypuszczenia jak powiem lekarzowi to znowu powie ze jak ja sam coś powiem to poco ja do niego chodze, kurna. Moze do urologa trzeba isc, jak myslisz? Teraz właśnie mi tak az nie swedzi ale jak nie smaruje masciami to żołądz błyszczy jak lustro kurcze. A po orgazmie zmienia kolor sie na rzołędziu na jakis różowo-pomarańczowy. :(

shakeer 

Wysłany: Sob 29 Wrz, 2007   

grudki perliste prącia :)

smutek 

Wysłany: Wto 02 Paź, 2007   

ja mam taki problem ze urologa nie ma w moim miescie, a dermatolog to idiota, nie wiem czy sa jakies leki. Moze ten na 'C' przeciw grzybiczny by pomogl.

penis.com.pl
viamax
alann78
[Usunięty]

Wysłany: Sro 03 Paź, 2007   

Sluchajcie po pierwsze to nie grutki perliste, bo to inaczej wyglada, bylem u urologa nic d nie wykryl, potem deratologa na badaniach na posiew i tez nic z tego niewiem w koncu co to hahaha nowa choroba moze hahaha, masakra nigdzie nikt nic niewie, a jeszcze glukoze sprawdzali mi to tez normalna haha siąść i plakac

garnecik 

Wysłany: Wto 09 Paź, 2007   

Witam ja mam cos podobnego a mianowicie mam male plamki/pryszcze czy cos o podobnym wygladzie pod zołedziem jak sciagne napletek mam to juz spory czas i nic sie niezmienia niechodzilem do lekarza bo sie troche boje ani niczym niesmarowalem.Co to moze byc nie uprawialem jeszcze seksu,niewiem co to moze byc i niewiem czy trzeba sie tym martwic??Co sadzicie ??

Odpowiedz do tematu